Юни тук дойде - начало на ЮЛСКИ бейби валеж да ни донесе!

• 29 976
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, благодаря ви за съветите за количката  Hug В крайна сметка я поръчах, в сряда ще пристигне и ще ви кажа дали съм доволна.
Джен, стискам палци  fingerscrossed и щом е дошло време Мишко да излиза, ще го посрещате  Hug
Епона, как се качи на този кон  Shocked аз едва ставам от дивана като седна ...   261uu
Пете, ти се успокои сега, че гостите дойдоха, всичко е изчистено, може да си докараш и до термин  Mr. Green

Болките в кръста
и ниско долу мисля, че са си контракции, но не знам дали подготвителни или реални родилни  newsm78 сигурно зависи колко са силни болките и през какъв интервал

На мен на ЖК-то днес пак ми казаха, че има време, 20-ина дни каза. След две седмици изследвания и ще ми даде вече картона и направление за раждане  Mr. Green Ако вървим така по график ще имаме време да се подготвим с всичко за срещата с бебо  newsm53

# 91
Браво за количката - то си е вълнение за една шапчица, пък камо ли количката  newsm44

# 92
Миме, ама и не мен ми се ходи да си позяпам колите  Mr. Green Кофтито е само, че сигурно по някое време ще ме стегне корема, ама ще си посядвам в някоя по-хубавка кола Simple Smile

Айде, пожелавам ви лека вечер и да не пишете много утре, че да ви смогна Stuck Out Tongue

# 93
AUGUST RUSH ПРОСТО ГЛЕДАЙТЕ ТОЗИ ФИЛМ...

# 94
Добро утро!

Айде една закусчика от мене! Днес съм от супер ранобудните, от 5:50 съм изкукала...  Shocked
След малко ще ходя на тонове, стискайте палчета!  Peace

Е, за ездата (или по-скоро то си беше една 5-10 минутна разходчица), качването беше лесно от стълбичка. Иначе с тоя тумбак никога не бих могла да се кача по нормалния начин!  ooooh! В случая слизането беше частта, която изискваше по-голяма изобретателност!  Crazy Но определено си поначесах крастата, голям кеф ми беше...  Mr. Green Много ми липсва това ми занимание, ей!!!  ooooh!

AUGUST RUSH ПРОСТО ГЛЕДАЙТЕ ТОЗИ ФИЛМ...

О, ДА, ДА, ДА! С две ръце! Гледах го още, когато бях в Щатите и ми беше много чудно защо така и не го пуснаха в България! Страхотен е!

Ади, честита количка, дано останеш много доволна!

Хубав ден, милички! Тези, дето на лекцийката ще ходите, да кажете после как е минало. Мен също ми се идва, но ще съм при доки и надали ще успея да стигна навреме...

Hug Hug Hug

# 95
Е и аз да се запиша в новата тема.
То от работа нямам време нито да чета нито да пиша , а вече имаме бебенца. smile3501
Вчера такъв стрес преживях , че пак добре че не ме заболя нещо и не родих.
Бяхме на градинката с майките от блока и едно детенце падна от едно дърво. От височина близо два метра право на главата. То бърза помощ то чудеса, а най гадното беше, че майката и бащата ги нямаше в този момент.
Целия стрес с викането и чакането на линейка падна върху присъстващите там майки.
Е слава богу е добре, но плочките от земята му се бяха отбележили на главата.
Точно половин час преди това и моят син си разцепи главата, но на фона на другата гледка чак ми се струва супер безобидно.
Точно два часа преди това един ми фрасна колата, а аз вътре с тумбака и две деца, моето и на една съседка. нищо ни нямаше, но се вбесих на мъжа ми, който по телефона пита какво и е на колата , а хич не се сеща за нас да пита!!!!
Абе страхотен ден.Е очевидно щом нищо ми няма след толкова стрес значи няма да родя преждевремнно както си мислех Laughing Laughing Laughing

Знам, че е нахално да питам, щото почти не пиша в темите, но имате ли представа мога ли да си взема платен отпуск до датата на раждане, вместо болничен.
А забравих да кажа и най гадното. търся си лекар , защото моя заминава за Авганистан на мисия. Абе карък Laughing

# 96
Добро утро тумбачета

Да ви сложа кафенцето

Тази сутрин имало и по-луди от мене  Mr. Green Дарато ти янво си гледала филмчета тази нощ, щото поста ти от 5 часа за филма ми изглежда като да си по кукала  Hug. Филма е много сладък, отдавна съм го гледала и даже влязох в IMDB за да си припомня кой е.
Препоръчвам два сериала за стоящите в къщи единият е Кенеди, а другият се казва Династиянта на Борджиите. Кратички са по 8 серии, но стойностни исторически саги.

Епона
благодаря ти за закусчицата, ама аз тази сутрин ще пропусна, че като се събуди Пепчо отивам на изследвания и трябва да съм на гладно, то не че ми се яде вече  Crossing Arms Май само на плодове налитам и на кисело мляко  Laughing Имаш стиснати палчета за тоновете днес  Hug

Сирмаманчева
  ужасен ден си имала, дано това детенце да не  е със сериозна травма на главата Praynig и твоят юнак също да се оправя. За платеният отпуск, може да си вземеш без проблем, а за лекаря ти съчуствам, но си нямам на идея  в Дупница как стоят нещата. Мъжът ти нямам думи, но моят точно така би реагира, ако това те успокоява  Mr. Green

Мокакун верно е че при мен няма нищо сигурно то и затова на всеки преглед съм с чанта и не се знае какво ще стане, защото прееклампсията е заболяване което трудно може да бъде прогнозирано и планирано как ще се развива в хода на бремеността. Аз съм щастлива, че успях да стигна до тук, надявам се бебчо да е добре, че сега малко ми е спечено от вчера с тези показатели, ама то не остана Grinning

Ади
честита ти количка

На всички останале мами пожелавам хубав и усмихнат ден и добри новини от прегледите

Аз ще ви наглеждам до към 10 и после отивам до болницата, след това съм обещала на баткото малко весела програма и сигурно чак следобеда ще ви нагледам  Hug

За мамите, които се притесняват от балки иконтракции, ето ви един полезен сайт в който можете да засичате и да прецените дали става въпрос за родилни болки http://www.baby2see.com/contractions_timer.html

# 97

Добро утро  Hug

Епона, важното е че си си начесала крастата  smile3502

sirmanacheva, наистина доста стрес си преживяла  Hug а какъв доктор си търсиш - АГ ли? Отпуска имаш предвид вместо 45-дневния ли? Аз си взех полагаемата ми за тази година, но по-рано, за сега не знам. Да каже някой, който е запознат.
Иначе можеш да прочетеш тук и да попташ :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=538778.435

darato , тъй като говорихме за комедии вчера, този филм комедия ли е? или ще роня сълзи  Cry

Лек и прекрасен ден ви желая  Hug

Джен, писали сме заедно, много късмет ти желая  Hug

# 98
Еййй, за мезе ме взехте вече  Laughing

Иначе ние сме добре...май нямам признаци за раждане, ама да видим кога и къде ще ме изненада  Mr. Green

Душице ти и да имаш и да нямаш признаци до 3 седмици трябва да родиш, освен ако не искаш като слоноветое по 2 години  Joy Joy. Айде де си влезеш поне в 38 седмица, когато вече се водят доносени бебчетата, пък тогава да се ражда принцесата  Hug

# 99
За мамите, които се притесняват от балки иконтракции, ето ви един полезен сайт в който можете да засичате и да прецените дали става въпрос за родилни болки http://www.baby2see.com/contractions_timer.html

newsm51

# 100
  • Стара Загора
Добро утро!
Епона, Джен - благодаря за закусчицата и кафенцето  newsm51
Ади, честита количка със здраве да си я буташ и едно сладко бебче да спи в нея  1stroller
За контракцийките - и мен всеки ден ме стяга корема по няколко пъти, но не е болезнено и не обръщам внимание  Whistling
Джен, мерси за съветите за панакотата, ще правя още опити пък дано и хвана цаката. Успех днес за изследванията, дано се задържите още малко 2 в 1 и Мишко да си постои още малко на топличко  Hug
Епонка, както се пее в една песен "... чисто луда си олеле майко ... ", направо ме разби  hahaha
sirmanacheva   Hug миличка много ти се е насъбрало за един ден ... дано на твоето и на другото детенце бързо им минат главичките
Отивам да си направя едно кафенце и мисля да започвам една книжка да чета, вчера си купих списание "Моето дете" с книжка за гледане на бебето през първата година. Мисля, че ще ми е от полза да се пообразовам малко  book

# 101
запис   bouquet

# 102
  • София
Здравейте Мами.

Честити ни бебчета в темата. Да са живи и здрави и да радват родителите си.  Hug

Въпрос - има ли мами, чиито бебета изостават напоследък в растежа си?

Моето притеснение е от около 2 седмици, като допреди това всичко вървеше в норма. Правиха ми два доплера, които показват нормално налягане и кръвоток, но бебето не качва грамчета и си седи с размери за 34 седмица. Доста ми е свито в душата и нещо не мога място да си намеря. Уж всичко е в норма, кръв стига до него, а то не расте. Вчера ми измериха и околоплодните води и казаха, че са намалели до долната граница на нормата. Докторите ме успокояват, че просто ще е по-дребно, но не мога да намеря обяснение за самата себе си.  Девет месеца слушам репликата - "Ама защо ти е такъв малък корема?!" Еми малък ми е, как да го направя по-голям?..... Преди бях 44 кг, сега съм 57. Храня се, движа се, но корема ми е малък.

Има ли и други мами, подобни на мен?  

Извинявайте за тъжния пост, но наистина ми е доста притеснено....

Поздрави на всички и успех!!!   bouquet

# 103
  • Sofia
Бих искала да попитам понеже аз съм избрала раждането да бъде в Токуда болница с екип д-р Лазарова, имали и други бъдещи майки които са направили същия избор!
Приятен и спокоен ден на всички!

Аз ходя при Лазарова отдавна и сега тя извади Ида. Много съм доволна нея досега, има опит и си разбира от работата. Много бързо се възстанових , обезболяващи не съм ползвала после. Нямам конци - Лазарова ползва друг метод , залепва разреза. Заедно с нея беше и Илиев. От него също съм с много добри впечатление. В стаята ми имаше негови пациентки, които при нормално раждане и шевове разправяха,че нямат абсолютно никакви болежки при сядане.

Епона, опасна си Simple Smile
Ние вече 2-3 години зиме лете правим детските рождени дни при кончетата в Макоцево. Много им харесва на дечицата. Дъщеря ми сега иска и на лагер да ходи там.

# 104
snow_79 , аз съм същата. През вечер имам като предменструални болки, болки в кръста + режеща болка при ходене ниско долу. Охххх, ай дано да родим до 2-3 седмици!  Praynig

Hug на моменти и аз искам вече всичко да е минало, но има моменти в които хич не ми се ражда - свикнах си с тумбака, не ми пречи, водя си бебока навсякъде с мен, глезят ме, знам че бебчо си е нахранен и си спинка сладко, сладко...... не търча след него, въпреки че е спорен въпроса, все пак върви няколко секунди преди мен  Laughing

Аз да си направя едно кафенце и пак съм тук   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт