Какво е отношението ви към роднините на БНД?

• 6 709
  • 47
  •   1
Отговори
# 15
  • Горна Оряховица
Нормално е отношението...Сигурно не ме долюбват, но поне не го показват..пряко.. Wink
Някви реплики се долавят от време на време, ама на кого му пука..))

Peace

# 16
Сигурно на много от тука пишещите ще им прозвучи странно,но с родителите на бившия запазих най-добри отношения.Те са обикновени хора,но доста справедливи,и много добре успяха през годините да преценят кой е крив и кой не е.И до сега поддържам ежедневна връзка с тях,когато имат някакъв проблем се обръщат към мен,може би защото аз винаги съм на разположение,за разлика от сина им.Дори го лишиха от наследствени права и прехвърлиха цялото си имущество на децата,за което съм им много благодарна.Та така,подобни са отношенията ми и с останалите от фамилията,и при семейни празници и сбирки винаги ни канят-мен и децата,а него не.Но ,както казва свекърва ми-за криво колело прав път няма.

# 17
6 години след раздялата ни почти не поддържаме връзка.
Майка му се обажда 2 пъти в годината и я виждам толкоз и то само за да си
предадем детето. (взима го за по 1 ден)

# 18
И аз поддържам много добри отношения с родителите на БНД. Разделихме се с него преди повече от 4 години, но още тогава с родителите му се разбрахме, че проблемите между мен и сина им (той имаше връзка с друга жена) не бива да засягат отношенията между децата и техните баба и дядо. Виждаме се всяка седмица, в събота или неделя. Винаги идват с цяла чанта любими храни за децата. Смятам, че са много отговорни и свестни хора...

# 19
 Никакви отношения не поддържам с бившата свекърва....разминаваме се като непознати на улицата. Това е следствие на обидите,които ми каза, когато тръгнахме да се развеждаме с БНД. Последния ни разговор беше преди 2-3 години по телефон...обади се да ми каже колко съм нахална, че завеждам дело за увеличаване на издръжката от 30лв на 70лв  Crazy
 Сега гледам по извлеченията, че тя превежда парите за последните издръжки. Все ми е тая, знам че не го прави заради мен или детето, а зарди синчето Simple Smile

# 20
.обади се да ми каже колко съм нахална, че завеждам дело за увеличаване на издръжката от 30лв на 70лв  Crazy
 Сега гледам по извлеченията, че тя превежда парите за последните издръжки.
Нахалница, да взима на жената по толкоз пари на месец.  Не те е срам.  Laughing Laughing Laughing

# 21
Обещавам да  се порицая в ъгъла  smile3538  Mr. Green

# 22
  • СОФИЯ
моля ви - кажете ми какво е БНД? Извинявам се за невежеството - просто тепърва ми предстои цялата история и чета темите от сутринта обаче превод не можах да си дам ...........

# 23
моля ви - кажете ми какво е БНД? Извинявам се за невежеството - просто тепърва ми предстои цялата история и чета темите от сутринта обаче превод не можах да си дам ...........
Блъскача направил детето !

# 24
  • СОФИЯ
Ооох - хем ми се реве, ама това като го прочетох и ми стана смешно - поне можех да се оправдая че сълзите са от смях .... Брагодаря за отговора, sunman !   bouquet

# 25
БНД - Бащата На Детето

Sunman, ти да не би случайно да мислиш, че всички мъже (както и жени) са еднакви?

# 26
И ние нямаме абсолютно никакви взаимоотношения с родата му. Аз и не ги познавам  Crazy Преди няколко години се видяхме с леля му и мъжа и, те си ме приеха супер нормално, все едно сме първи приятели. Говорихме си общи неща на маса, никой не подхвана темата за общото ми минало с БНД (познават си го и знаят че вината е изцяло негова). Това обаче са хора които виждах за.... хмм може би трети път в живота си. Майка му по същия начин.... все едно никога нищо не е имало по между ни...
Тези хора обаче не са ми приятели и никога не бих ги потърсила за каквото и да било, децата ми също не ги познават, с изключение на майка му която видяха за малко.

# 27
Бащата На Детето.

# 28
Много ми се иска да кажа ,че сме в добри отнощения заради децата ,но уви ...вече 6 години ,не се е сетила за тях .Не знам каква баба е това ,да не и трепне за внуците .И на нея и на баща им така им е по добре ...току виш някой им поискал нещо Simple SmileНяма значение...децата пораснаха,забравиха ,мина им  и май вече и не питат за тях.

# 29
Перфектно!
Те са невероятни хора и много са ме подкрепяли и помагали и преди и сега! Шапка им свалям и аз много ги обичам - те са като мое семейство!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт