Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 35

• 28 094
  • 764
  •   1
Отговори
# 690
Круелка, Култова песен!!! Hug Hug Hug

# 691

Бут Фатмето!  Crazy

# 692

Да ви припомня колко много го обичат жените в Турция...!? Peace Peace Peace

# 693
Да се върнем на филма. Като се замисля те повечето им филми на комшиите са трагични. Ще взема да си пусна отново "Брак с чужденец" да ми се оправи вкуса в устата. Че и Енгин играе там. И Мерием абла. Те да не изневерят на себе си към края вкарват малко съспенс с болестта на Назлъ, но края е жизнеутвърждаващ. (Браво на мене! Щом се справих с последната дума, значи мога да си налея още малко.)

# 694
Да се върнем на филма. Като се замисля те повечето им филми на комшиите са трагични. Ще взема да си пусна отново "Брак с чужденец" да ми се оправи вкуса в устата. Че и Енгин играе там. И Мерием абла. Те да не изневерят на себе си към края вкарват малко съспенс с болестта на Назлъ, но края е жизнеутвърждаващ. (Браво на мене! Щом се справих с последната дума, значи мога да си налея още малко.)
Прекрасна идея, Мац, Брака с чужденец е страхотен летен филм!

# 695
Марианка, избега, ама я да питам аз сега ще гледеме ли групово филмчето лятото? График има ли? Ква е организацията?  Grinning Grinning Grinning Grinning

# 696
На трето наливане съм, бейб! Дреме ми за организацията! Joy Joy Joy

# 697
Круелка, после да не кажеш само Гери ме накара  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 698
Ти къ мислиш?

# 699
Като гледам анкетата, какъв парадокс! Не отговора, даже не сме познали и въпроса!!! smile3516

# 700

Превод:

http://vbox7.com/play:6bcbe4f9&al=1&vid=441142

Гери , на този мъж най-големия чар е астигматизма му...Дълго време не носеше и лещи , защото го съзнаваше ..!?

# 701
# 702
Като гледам анкетата, какъв парадокс! Не отговора, даже не сме познали и въпроса!!! smile3516

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Аз ви казвам ЛЕКА НОЩ

http://www.youtube.com/watch?v=wZQ2pktNIeU

# 703

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 704

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Общи условия

Активация на акаунт