Декемврийчето расте, а дали ще е момиче или палаво момче?

• 25 403
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Че нямам признаци нямам. Ама нали инкубационния период е 14 дни. Thinking

# 166

Досега щеше да си вдигнала температура

# 167

Досега щеше да си вдигнала температура

Благодаря ти, че така усърдно ме успокояваш. Heart Eyes Дано си права.

# 168
ми... като те гледам как си се шашнала   bouquet
 аз не съм такава паника...

# 169
Забравих да ви пиша за резус фактора, лекарката каза че няма значение бащата каква кръвна група е, само майката.

# 170
Здравейте момичета, аз днес бях на преглед и доки ме успокои, че всичко е наред с мъничето.Каза, че ще е момиченце...направо съм на седмото небе от щастие Party Мамита аз все още не мога да преценя коремчето от беба ли е или от похапване  Laughing Бях 55 кг, а сега съм 58, при вас как вървят нещата с коремчетата и килограмите? newsm78

При кой си била, на мен много ми хвалиха един, който се казва З. Николов, вдигнах се минах 200км.  и ходи при него, каза ми момиче, дори заядливо каза на таткото, че ще има дъщеря, мои 2 познати ходиха след мен и на тях момичета, накрая като поразпитахме въпросния доктор харесвал момичета и затова на всяка това казвал, а според моя гинеколог е момче, сега мисля да потърся трето мнение, че тия двамата ме хвърлиха в джаза.  newsm78

Ами при същият съм и аз, но за сега съм чувала само положителни неща за него, честно казано съм доволна, но за това ще можем да говорим май към края на годината Simple Smile

# 171
lady_tedi наистина съм доволна, обърна ми внимание, но при мен и останалите 2 девойки се оказва, че второто мнение е момче, затова и трите сме се насочили към трето мнение, утре ще си записвам час, след прегледа ще ти кажа. Не искам да те разочаровам, ама аз му нямам вяра за пола Simple Smile

Лека и спокойна нощ дами Simple Smile

# 172
Ivy и Евридик@ Имам питане,относно всички митове за кърменето след секцио,че кърмата не тръгвала,и разни други.Така ли е ? И ако да, какво се прави?

# 173
Ivy и Евридик@ Имам питане,относно всички митове за кърменето след секцио,че кърмата не тръгвала,и разни други.Така ли е ? И ако да, какво се прави?

Нека се изкажат и Ivy и Евридик@ по- точно по този въпрос, но аз от опит мога да споделя, че кърменето е напълно съвместимо със секциото. Аз може би имах късмета да имам едно супер будно бебе още от първия ден, което помогна и на кърмата ми да тръгне лесно Peace

Една голяма  Hug за Lady Vi. Минах през същото в началото на бременността и зная как се чувстваш. Докато мина карантинният период постоянно си мислех, че няма по-голям карък от мен, но ето че е имало...Ако не ти излязат пъпки можеш да си спокойна за бебчо, защото вътре утробна инфекция не протича при варицелата, а ако все пак нямаш търпението да чакаш - ще излязат ли пъпки или не, можеш да си направиш изследване за антитела на варицела зостер вирус Hug Hug Hug

# 174
Добро утрооо  Flutter

marinamihailova, аз да се изкажа от личен опит - в момента в който ми дадоха бебето (24 часа след секциото) и то засука, кърмата си тръгна от самосебеси. Имаше нормално родили момичета в отделението които чакаха да има слезне кърмата 1-2 дена след раждането, така че май всичко си е до организъм  Peace

Хубав ден момичета  Hug

# 175
Здравейте момичета, не съм писала от доста време, но успях да ви прочета. Случиха ми се много неща, приятни и не съвсем Simple Smile но поне сега всичко е наред. Нямаше ме дълго време защото правихме сватба и после малко релакс това е хубавото, притеснителното беше че един от гостите ни на сватбата след няколко дена ни съобщи че е болен от шарка. Lady Vi разбирам те много добре, и аз като теб не бях сигурна дали съм я изкарала (в моя случай варицела), напрежението ме побъркваше и си направих кръвни изследвания - резултата беше че имам антитела и съм я минала, така че се успокоих. Надявам се и при теб всичко да е наред  Hug

# 176
Момичета,имам въпросче към тези които са правили БХС в 15-16 г.с.Когато ви казват,че е за Даун,само Даун ли се изследва или и дръги синдроми като Едуардс , Спина бифида , Дефект на Коремната стена ?
На кг не съм мръднала на никъде,даже съм -1  Simple Smile Коремчето ми е леко надуто,но интересното е ,че над пъпа е по-надуто отколкото под пъпа.Някъде четох,че матката като се разширява измества другите органи.Вие какво мислите?
Също така забелязвам,че напоследък ме болят очите и моментите в които леко ми се мъглее погледа зачестяват.Някой да има подобни проблемчета като моите?

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 09:35 от ellhris

# 177
Lady Vi , колко дни след срещата ви детенцето е развило симптомите?  А ти колко близък контакт си имала с него ? Вирусите на шарката обикновено не живеят много дълго във въздуха - максимум 10-15 секунди . Това означава ,че трябва много близък контакт , за да стане заразяване . Каква точно е едрата шарка на детенцето ?   Hug Hug Hug Някой беше споменал вариола . Вариолата е унищожена в света още преди доста години . Най-вероятно е морбили . Морбили не причинява малформации. Можеш да се подсилиш с витамин С и да приемаш 5-6 дни по една доза осцилококцинум .

Teddy*,  аз ходя при двама лекари така или иначе. Почитател съм на това да се чува и второ мнение . Може би ще попитам за пола, макар че учудващо за моето любопитство, този път сякаш имам търпение да изчакам . Освен това процентът грешки в ранните седмици е наистина голям . Предпочитам да науча малко по-късно, но прогнозата да не се сменя  Peace Hug

# 178
Здравейте момичета, аз днес бях на преглед и доки ме успокои, че всичко е наред с мъничето.Каза, че ще е момиченце...направо съм на седмото небе от щастие Party Мамита аз все още не мога да преценя коремчето от беба ли е или от похапване  Laughing Бях 55 кг, а сега съм 58, при вас как вървят нещата с коремчетата и килограмите? newsm78

Честито! Искам и аз да се похваля  със същата новина за пола.

# 179
Добро утрооо  Flutter

marinamihailova, аз да се изкажа от личен опит - в момента в който ми дадоха бебето (24 часа след секциото) и то засука, кърмата си тръгна от самосебеси. Имаше нормално родили момичета в отделението които чакаха да има слезне кърмата 1-2 дена след раждането, така че май всичко си е до организъм  Peace

Хубав ден момичета  Hug
  Лелеее чак след толкова време ли дават бебето след секцио?Защо?

Общи условия

Активация на акаунт