Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 207

• 28 808
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Немога да разбера зашо превърнаха Ашъл в такава заблудена овца? newsm78

# 151
  • Варна
Явно са се свършили мъжете на земята за мисис Ашъл Crossing Arms- уж голямата работа, пък с какъв отвратителен мъж във всяко едно отношение споделя живота си! Grinning

# 152
Явно са се свършили мъжете на земята за мисис Ашъл Crossing Arms- уж голямата работа, пък с какъв отвратителен мъж във всяко едно отношение споделя живота си! Grinning
Образът на Ашъл също като на Мелда е омазан тотално. В началото ни я представяха една, сега коренно различна. Абсолютно нелогично... ooooh!

# 153
  • Варна
Ей, тоя мюдюрин е нааай-спокойния човек на земята! hahaha Жената му говори почти изпаднала в истерия и има защо, като се знае, че последния път Бату едва не уби Харун, а тоя- не се притеснявайте... Shocked

# 154
сигурно той има някакво скрито оръжие... hahaha hahaha hahaha

# 155
  • София
Еда-значи все пак ще го направиш
Х-трябва да приключа с тази работа
Е-помисли за бебето в корема ми,за Ямур,за мен,върни се,не ни оставяй
Х-точно заради вас го правя-заради Рюзгяр,заради Ямур,заради теб.моля те разбери ме.

# 156
За този телефонен разговор на Еда , какви предположения изписахме то какво се оказа! ooooh!

# 157
Добре де, доколкото си спомням Бату имаше алергия от цветя, пък не излиза от тази градина. newsm78
Направо там си е заживял hahaha Joy hahaha
Злобата му....е взела надмощие и над алергията hahaha Joy hahahaИзгубил е всякакво чувство за усещане.....на нещата. newsm78
Така е, много си права! smile3506

# 158
Рекси, благодаря за преводите в ефир! Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet lovekiss lovekiss lovekiss

+1  bouquet  bouquet  bouquet

# 159
И след всичко Бурак и Харун заедно се прибират в къщи!!!!-вай,вай

Семейна закуска-каква идилия!

И на кого оставя Харун Еда и Ямур-....на Бурак!

Арас и Харун ми приличат на "двамата" глупаци,-и Бату,и Бурак са по-хитри от тях!
Така е!Голяма глупост от страна на Харун.Не си ли взе поука най-накрая ooooh!
А Арас май изпрати единият от мъжете за Бурак newsm78

# 160

Еда-значи все пак ще го направиш
Х-трябва да приключа с тази работа
Е-помисли за бебето в корема ми,за Ямур,за мен,върни се,не ни оставяй
Х-точно заради вас го правя-заради Рюзгяр,заради Ямур,заради теб.моля те разбери ме.
  bouquet  love001  love001  love001

# 161
  • Русе

Bai bradar, BoBoYana, cvetka79, danidorina, Denitoo, didi 69, dimana-nova, dim_dim, dorital, foksi, haha_pm, ina67, IR65, Isis, ivva, kometka76, lana05, magistra, Maia_68, manpla, mariana68, mariqpushkarova, mariq_72, maryes, mikora, natalia, ndimitrova, nezabravimka, RadY@, samoti, sonq2612, TONETO, tsvetyik, valdes60, valia86, valqq85, winona, Златна рибка (+ 8 Скрит/и) и 57 Гости преглежда(т) тази тема

# 162
сигурно той има някакво скрито оръжие... hahaha hahaha hahaha
А защо ние нищо не сме забелязали??? newsm78

# 163
За този телефонен разговор на Еда , какви предположения изписахме то какво се оказа! ooooh!
ние предполагаме 100,а те ни представят 101 -я вариант.... hahaha

# 164
  • София
Бурак се страхува от Аерас и го каза на Харун,ама той му вика няма страшно Тарък е тук,но Арас прати един от мъжете по петите на Бурак.Ъшъл завижда на Еда  Shocked Shocked Shocked

Общи условия

Активация на акаунт