Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 207

• 28 704
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Димана, не го гледах до края !
Значи още повече ще се ядосвам на образа на Харун.
 Embarassed
Арас го засилиха в последните две серии, но Харун избледнява видимо.

Каламитси, добре, че не догледах и не знам кога ще го направя, защото съм пред отпуска и на ръба на силите. Но като гледам , този път всички са разочаровани от серията, значи не вървят на добре нещата.

Дано го завършат поне, защото "Мечтатели" така го сринаха с недомислия, че изобщо не се излъчва в момента, няколко серии преди края Канал д го спря.

Имам една нова тръпка, споделям я с вас - Каква е вината на Фатмагюл.
Тази вечер от 21 часа е последният епизод за първи сезон и сигурно ще го продават.
Дано го купят някоя от нашите телевизии.
Страхотно ми харесва ! Най-вече заради борбеността на главната героиня и добротата и подкрепата на няколко хора около нея. Много нечестни игри, но и много човечност има в този филм. разбива ме направо. Та аз новата тръпка съм я намерила.  Надявам се и там да се срещаме, макар че не пиша във форума, нямам време. Но филмът много, много си струва.

# 331

Благодаря на СЛЪНЧОГЛЕДКА за усърдието, с което ни превежда диалозите!!!!
Съгласна съм с Каламитси, че не заслужаваме такъв филм.
Направо гледат да отбият поредния номер телевизионно време. Това е незачитане на зрителя.
Даже не заслужават да ги анализираме.
Пропуснаха да ни покажат погребенията на майките на Арас. Ягодите ги ядат с чепките. Явно много ги мързи.

# 332
 Embarassed

Каламитси, добре, че не догледах и не знам кога ще го направя, защото съм пред отпуска и на ръба на силите. Но като гледам , този път всички са разочаровани от серията, значи не вървят на добре нещата.

Дано го завършат поне, защото "Мечтатели" така го сринаха с недомислия, че изобщо не се излъчва в момента, няколко серии преди края Канал д го спря.

Тази вечер от 21 часа е последният епизод за първи сезон и сигурно ще го продават.
Страхотно ми харесва ! Най-вече заради борбеността на главната героиня и добротата и подкрепата на няколко хора около нея. Много нечестни игри, но и много човечност има в този филм. разбива ме направо. Та аз новата тръпка съм я намерила.  Надявам се и там да се срещаме, макар че не пиша във форума, нямам време. Но филмът много, много си струва.

И аз! И аз съм на черешата!

# 333
Рекси , благодаря за преводите    bouquet  bouquet  bouquet

# 334
# 335
 Embarassed

Ами то малко на спам избива, ама да си кажа и аз.
Сериалите масово приключват сезоните до края на юни. След това ще въртят повторения може би. Не вярвам да повторят Незабравима по АТВ това лято.Защо ли?
Иначе аз следя два други страхотни турски сериала, които нямат нищо общо с бозата, дето стана с Незабравима.В Oyle bir gecer zaman ki се включва и Рекси с преводи. Страшна драма.
Рекси, благодаря ти за отзивчивостта.  bouquet
За Великолепният век съм без думи.  newsm03 Има го и със субтитри. Великолепна продукция.
Халит Ергенч  ми стана любим турски актьор.Дори повече от Еркан Петеккайя.
Серхан го гледам заради комбината с Йозлем.Недостатък е, че го дублират.Има хубаво излъчване, а с Йозлемката им желая да станат 2 в 1....с тенденции към 3 в 1, за по- точно повече от 3 в едно. Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 18:37 от Златна рибка

# 336
  • София
Пропуснаха да ни покажат погребенията на майките на Арас. Ягодите ги ядат с чепките. Явно много ги мързи.

Е момичета,вярно че снощната серия беше доста безуман,но вие съвсем за най-дребното се хващате  ooooh! Ягодите били с чепките,че и аз така ги ям,като ги мия не ги махам,какво лошо има в това.
Аз "Каква е вината на Фатмагюл" не съм гледала,но не е гаранция че и там няма да го развалят филма,ако има продължение,както с Незабравима-първи сезон беше добре,а във втори започнаха безумията.

# 337
 Embarassed

Ами то малко на спам избива, ама да си кажа и аз.
Сериалите масово приключват сезоните до края на юни. След това ще въртят повторения може би. Не вярвам да повторят Незабравима по АТВ това лято.Защо ли?
Иначе аз следя два други страхотни турски сериала, които нямат нищо общо с бозата, дето стана с Незабравима.В Oyle bir gecer zaman ki се включва и Рекси с преводи. Страшна драма.
Рекси, благодаря ти за отзивчивостта.  bouquet
За Великолепният век съм без думи.  newsm03 Има го и със субтитри. Великолепна продукция.
Халит Ергенч  ми стана любим турски актьор.Дори повече от Еркан Петеккайя.
Серхан го гледам заради комбината с Йозлем.Недостатък е, че го дублират.Има хубаво излъчване, а с Йозлемката им желая да станат 2 в 1.

Забраненият плод и Фатмагюл! заради Берен Саат!

# 338
От актьорите най-професионално подходи Толга/не се сещам за името на актьора/. Усети се на време или просто му направиха добра услуга от екипа, като приключиха с образа му в първи сезон.Яд ме е защото актьорите ще отнесат негативи от развитието на сериала. Дано кариерите не им се сринат заедно с краха на Незабравима. Sick

# 339

Е момичета,вярно че снощната серия беше доста безуман,но вие съвсем за най-дребното се хващате  ooooh! Ягодите били с чепките,че и аз така ги ям,като ги мия не ги махам,какво лошо има в това.
Аз "Каква е вината на Фатмагюл" не съм гледала,но не е гаранция че и там няма да го развалят филма,ако има продължение,както с Незабравима-първи сезон беше добре,а във втори започнаха безумията.
Така ги ядеш, ама не те показват във филм. А това все пак трябва да възпитава. Пък особено сега с тази ешерихия коли!

# 340
Алоуууууууууууууу, вие знаете ли в коя тема се намирате? Thinking
Тук не е "Каква е вината на Фатмагюл?"
Защо там вместо да мълчите , не хвалите филма? Разбирам да сравните неща от сюжета с нашия филм , а вие тука сте ми го захвалили. И аз гледам сериала, който не го гледа ще го погледне и ще го оцени. Двата филма нямат абсолютно нищо общо и не знам , защо ги сравнявате непрекъснато.
За "Великолепния век" да не говорим , абсолютно нищо общо Mr. Green
Не се хващайте,че днес съм споменала "Езел", защото се аргументирах защо го споменавам.
И в крайна сметка, като ви е боза сериала, защо продължавате да се дразните и заспивате на сериите, а не се наслаждавате на Фатмето и Сюлейман Великолепни.
В този ред на мисли големите фенове отидете в Топкапъ Сарай, заслужава си  Peace

# 341
Алоуууууууууууууу, вие знаете ли в коя тема се намирате? Thinking
Тук не е "Каква е вината на Фатмагюл?"
Защо там вместо да мълчите , не хвалите филма? Разбирам да сравните неща от сюжета с нашия филм , а вие тука сте ми го захвалили. И аз гледам сериала, който не го гледа ще го погледне и ще го оцени. Двата филма нямат абсолютно нищо общо и не знам , защо ги сравнявате непрекъснато.
За "Великолепния век" да не говорим , абсолютно нищо общо Mr. Green
Не се хващайте,че днес съм споменала "Езел", защото се аргументирах защо го споменавам.
И в крайна сметка, като ви е боза сериала, защо продължавате да се дразните и заспивате на сериите, а не се наслаждавате на Фатмето и Сюлейман Великолепни.
В този ред на мисли големите фенове отидете в Топкапъ Сарай, заслужава си  Peace
Когато обсъждаме сериала.Забранено.
Когато критикуваме. Забранено.
Прехвърляме се на турско кино, с паралел на актьорите. Забранено.
А да закрием и форума. Е неее. Забранено.  Wink

# 342
И кой ви е забранявал да коментирате? Аз апелирам към това, но не да се пишат неща, които нямат нищо общо с истината. Най-много се дразня, когато се говори, преди да е публикуван превод.
Кой ви е забранявал да критикувате? - Някои критики не ги разбирам , на фона на това,че повечето сте жени с по 1-2 деца, да говорите така. Голям проблем , кой как е ял ягодите newsm78 Joy
И сравнение между Енгин и Берен и Йозлем и Серхан, не знам защо се прави, всеки от тях си има своя талант. За мен неталантлив актьор в турското кино няма  Peace Страшно харесвам Берен , не мислете,че не я харесвам и за това пиша така.
За закриване на форума, никой не е писал  Naughty

# 343
Нещата ще се оправят, ако за последните две серии извикат първия режисьор Ерсой Гюлер да снима. Като е започнал   да  вземе да финализира филма!

# 344
  • София
Така ги ядеш, ама не те показват във филм. А това все пак трябва да възпитава. Пък особено сега с тази ешерихия коли!
Не мисля че това е най-големия проблем във филма,има толкова повече други детайли,които са съществени.Нека си яде Еда ягодите както иска,бременна е позволено й е да се поглези  Peace

Общи условия

Активация на акаунт