Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 207

• 28 716
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Диди, много хубав пост! Подкрепям те напълно!  bouquet  bouquet  bouquet

Дали Арас, ще се саморазправи с Бурак, или ще го предаде на полицията, за да гние в затвора newsm78 newsm78 newsm78
Много прощално ми изглежда това помахване на Бурак от колата, към Ашъл и Синем  Thinking

http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150180342833981& … 6295&comments 
 Hug Hug Hug

# 631
Добро утро ! Hug Hug Hug
Желая ви прекрасен уикенд , наситен само с положителни емоции! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 632
Добро утро на незабравимата компания!

Диди 88 чудесен пост.  smile3501 newsm51. Твоя пост ми говори за раздяла, а имаме още време да сме заедно. Два епизода, много коментарии и морума. ного творби ни очакват. Дълго време ще ни държи магията Незабравима. Искрено се надявам.

Момичета, днес е големият ден на среща. На всички, които ще бъдете на срещата пожелавам незабравими мигове, много веселие и смях. Сигурна съм, че ще напишете нов сценарий и с нетърпение ще го чакам споделен във форума.
Много съжалявам, че не мога да дойда на купона, но ви моля да пиете по едно питие от мен.
Днешният ден нека бъде така cheers cheers Wine Glass Drunk  smokeuu beer2

# 633
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здрастииии, на Незабравимия мегдан. Hug Hug Hug

Ухааааааа, евала на постовете на Дани, Карпатия, Диди, БГаньо и всички останали...(да не пропусна някой).    bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug
Имаше нужда някой да насвие сърмите на определени дами. Като се замисля, вината донякъде е и моя. Седя си, чета си и се напрягам, ама нали съм пряма не мога да се въздържа.
Сори за това което се случи вчера. Може би ако не им бяхме обърнали внимание щяха да престанат. Сега отивам и аз да видя фрагмана та да мога и аз да се изходя компИтентно. Wink

Не се притеснявайте за Рекси. Тя ще превежда защото е човек който няма да си остави коня в калта. Вярвайте ми...познавам я лично и това за мене е чест. Hug      bouquet

Пожелавам на всички Незабравки от София едно незабравимо преживяване на срещата днес.
Съжалявам, че не можах да присъствам, но се надявам да ме поканите на следващата среща.

Сега да поспамя малко. Joy
Обръщам се към дамите от Варна . В средата на юли с Ураганя ще сме там на гости на наша съфорумка от Клюкарника. При желание може да организираме една среща на местно ниво. Peace

# 634
Добро утро на незабравимата компания!

Диди 88 чудесен пост.  smile3501 newsm51. Твоя пост ми говори за раздяла, а имаме още време да сме заедно. Два епизода, много коментарии и много творби ни очакват. Дълго време ще ни държи магията Незабравима. Искрено се надявам.

Момичета, днес е големият ден на среща. На всички, които ще бъдете на срещата пожелавам незабравими мигове, много веселие и смях. Сигурна съм, че ще напишете нов сценарий и с нетърпение ще го чакам споделен във форума.
Много съжалявам, че не мога да дойда на купона, но ви моля да пиете по едно питие от мен.
Днешният ден нека бъде така cheers cheers Wine Glass Drunk  smokeuu beer2
Извинете ме, че повтарям поста си, но в предишния съм допуснала грешка.

# 635
Добро утро ! Hug Hug Hug
Желая ви прекрасен уикенд , наситен само с положителни емоции! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Надежда, благодаря, че постна това клипче на Роси. Много ме зареди!

# 636
  • София
Здравейте  bouquet Laughing Heart Eyes
Бива си го фрагмана  smile3508 smile3508 smile3508
Виждам ги ликвидирани......и Бурак и Бату.Достатъчно участие взеха в сериала.Да ги довършват .....за да погледаме  newsm03 оставащото на спокойствие ,а не озъртащи се за черни и буреносни облаци.Дали на Харун ще му отива .....да гръмне тази черна бълха ....Бату.
Да.Да.Да.Ще се освободи от тежкия товар .......който носи толкова много време.
Просто се налага да го ликвидира.Доста кръвожадна съм станала....ама той Бату е виновен hahaha Joy hahahaБурак......и той как сладко си хапваше на общата маса  eat....вкусно и приятно му беше.И щом не успя  някой залък да го задави  newsm78....
Арас хич да не се мота,ами да му дава правилното направление.
Две серийки.......още и край.Няма да се терзаем......ама защо ,как и какво.
Споменът обаче........ще остане.Всеки ще го носи в сърцето си ,и той ще му напомня за всички емоции и чувства от общото Незабравимо,което сме изживяли тук заедно...... smile3525 smile3521 newsm51 newsm68 newsm44
И единственото нещо.....което остана непокътнато и красиво е ИСКРЕНАТА ИМ И СИЛНА ОБИЧ.
Изиграна по невероятен начин от Серхан и Йозлем.Магия която се намести в сърцата ни и ги обля с Незабравима .......красота

НЕЗАБРАВИМА БУРЯ

Ти....бурята в сърцата беше
И ден и нощ и в сънищата ни дори
Една любов......тъй искрена и чиста
Намери място .....в нашите души

Пребродила по пътищата дълги
В борби с ветровете черни зли
На колене успя да приземиш
Омразата и болката....страха

Ще светиш вечно с силната си светлина
Превърна се в най-красивата звезда
Туптяща и искряща обич
Незабравима.....красота

# 637
  • София
Добър ден  Hug

Зизу   bouquet Hug

# 638
Боб...прекрасно е . newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 639
Боб,............нямам думи! Страхотно си го написала!   smile3501 smile3501 newsm74

# 640
Боб, newsm51, Рекси, newsm51 , прекрасни са и двете ви творби smile3501 и са поредното доказателство от поста на Диди-магията Серхан-Йозлем и талантите в този форум сътвориха великолепни неща newsm10 newsm10 newsm10

За момичетата от София, които днес имат среща-Наздраве cheers, и весело изкарване  newsm68 newsm44, от пловдивската група, която днес също има събиране smile3503

# 641
Здрастииии, на Незабравимия мегдан. Hug Hug Hug

Ухааааааа, евала на постовете на Дани, Карпатия, Диди, БГаньо и всички останали...(да не пропусна някой).    bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug
Имаше нужда някой да насвие сърмите на определени дами. Като се замисля, вината донякъде е и моя. Седя си, чета си и се напрягам, ама нали съм пряма не мога да се въздържа.
Сори за това което се случи вчера. Може би ако не им бяхме обърнали внимание щяха да престанат. Сега отивам и аз да видя фрагмана та да мога и аз да се изходя компИтентно. Wink

Не се притеснявайте за Рекси. Тя ще превежда защото е човек който няма да си остави коня в калта. Вярвайте ми...познавам я лично и това за мене е чест. Hug      bouquet

......

Joy Joy hahaha smile3532 smile3532

Чудесна Елегия за вината.
Слушкайте послушно:
без това е душно!
Не ровете още,
ще се вдигне прах..
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Оставям те на Изхожденията ти, които напоследък са с чести прояви  и специфичен аромат. Hug Представляват гоооолямо рядко щастие, което те е споходило и те държи. newsm30

Последна редакция: сб, 18 юни 2011, 11:58 от Златна рибка

# 642
  • София
Тази история вече заприлича напълно на "гузен негонен бяга" Thinking

# 643
Много умно творение. След такъв пост спирам да дишам. hahaha Joy smile3532 rotfImbo
Мойте постове драга могат да смърдят както се изразяваш, но много хора следват аромата...нещо с което ти самата не можеш да се похвалиш. Whistling Whistling Whistling
Оставям те в простотията ти и не смятам повече да споря с теб. Все пак по-умния отстъпва.Качество което видно от постовете ти за съжаление не притежаваш. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 644
Рибке,. ти па какво изтреще? Shocked
С Алисас и Каламитси формирате страхотно трио. Не знам , за какво ти трябваше да се обаждаш и да обиждаш постовете на хората, които са много по-смислени от много други, които са поствани в тази тема. Не знам на теб , какъв ти е проблема, като никой не се занимава с теб. Не го карай на принципа "на всяка манджа мерудия". Sick
Такива постове просто ме изпълват с "положителни" емоции Sick Sick Sick

Общи условия

Активация на акаунт