Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 09 -Тема 81

• 21 439
  • 375
  •   1
Отговори
# 15
Пуснах скромна поръчка от 230 лв. В жълто ми светеше, блестящия лосоин след слънце.Сто пъти ми засече сайта, изчезва-появява се. Да видим какво ще получа. И моите брошури ги няма никъде отразени, пък ги пуснах . WhistlingКакво става ?Тези хора пък, как не си оправиха веднъж сайта  . Пък с румънски език, колко им стоя сайта ...Явно, минаваме към румънско тотално. Crossing Arms

# 16
Успешна кампания на всички!    bouquet

# 17
  • о`майна лунна нощ е
И аз в кюпа. До тук в рамките на 15-те %, но има време до понеделник.
Пареото и джапанките не са ми в списъка с желани продукти, така че ги подминавам и този път ще стоя настрани от тръпката ще ги има ли, няма ли да ги има.

# 18
  • у нас
Мисля довечера да пусна една редовна поръчка.Имам някви поръчки,ама слабо май ще е така цяло лято.
  Кате, благодаря  bouquet

# 19
И аз пуснах снощи експресна ,сега ще чакам .

Кате,   bouquet

# 20
Привет и успешна кампания на всички!
Смятах да пускам днес поръчка, но ми се обади една клиенка, че искала парфюм. Ще изчакам дамата да си избере и утре ще пусна поръчката. Отпадането на нивото за експресна е супер и дори и 1 лв. да се доплаща - важно е клиентките да са доволни от бързото обслужване  Laughing

# 21
ЛЕка и успешна кампания и от мен!  bouquet

При мен е доста слабичко.Експресната 90 лв ли е?

# 22
Вече можеш да пускаш експресна на всякаква стойност .В старата тема, едното момиче е написало всичко. Кате ,огромно благодаря за труда, който полагаш.  bouquet И имам един въпрос -не ми е фактурирана поръчката и преди малко пуснах една хубава добавка. Как да разбера приета ли е добавката ? newsm78

# 23
За поръчка + добавка - ще ти ги слеят и ще ги фактурират заедно

# 24
Привет и от мен,благодаря за новата тема!   bouquet
За разлика от предишната кампания,тази ми се очертава да е доста слаба,ще си загубя и заветните 30 процента,ама здраве да е.
Успех на всички!

# 25
  bouquet , Кате за теб! ДНес си пуснах експресната за К09, а още не съм си взела последната експресна за К08. Разногледа станах вече! Crazy И аз поръчах по-малко каталози, защото нещо слънце много няма, ама част от клиентките ми са слънчасали! Давам книжки, казвам кое кога е на най-добра цена, но те хич не внимават и поръчват, когато не трябва, че да им струва по-скъпо, даже се ядосвам вече, а не трябва, ще взема пара да натрупам, че да се чудя и аз какво да я правя!

Успешна кампания на всички! Heart Eyes Hug

# 26
А пък моя клиентка ,дори не си спомняше, че е поръчала един продукт .Добре ,че ги пишем и аз, и тя, какво поръча. Наистина хората са неадекватни, както и аз  де. #Crazy Нещо времето ,не ни влияе добре .

# 27
  • о`майна лунна нощ е
Може ли някой да постне актуалните мотивационни програми тук, вкл. тези, които обхващат няколко кампании ... или е тъпа идея?

# 28
Може ли някой да постне актуалните мотивационни програми тук, вкл. тези, които обхващат няколко кампании ... или е тъпа идея?

Не ми харесва идеята - има си сайт на представителя.

Още нямам фактура......

# 29
И аз нямам още фактура. Пък може и въобще да не ме отчетат за днес, че пуснах  чак към 10.20. Thinking Какви мотивационни програми ?  newsm78Нали няма нищо за тази кампания .А за целувките, още в миналата тема я имаше подробно описана .Или аз нещо съвсем се оплетох. #CrazyПП Албена, благодаря за отговора !

Общи условия

Активация на акаунт