Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 09 -Тема 81

• 21 450
  • 375
  •   1
Отговори
# 360
Туиг ,благодаря за предложението. Hug Мисля, че е същата -антицелулитна на  anew.Когато излезе фактурата, ще видя има ли я, няма ли я . WhistlingСега продължава да свети в червено. Обаче друго се чудя ,сега ми е третата поръчка .Ако и сега не я доставят, повече май няма и да ми я пратят, нали така ? Туиг , ще ти пиша на лични ,ако не ми я пратят.Благодаря !

# 361
Здравейте,момичета?
Имам едно питане за ЦЕЛУВКИТЕ? Simple SmileКажете ми пилите за нокти и други дребни нещица влизат ли за подаръка за целувките?И как точно се изчисляват?Цените на всички продукти от страниците с целувки се събират и се разделят на 4,90 лв?Нали така?

Да, така и аз мисля. Но не се прехвърлят остатъчни суми към следващата  кампания.
Сега съм в размисъл какво да си избера. То угодия няма, ама и те го измислиха, ....
Какво означава това,че ако имам в К9 продукти за 9,70 имам само 1 целувка/? Rolling Eyes

# 362
Здравейте,момичета?
Имам едно питане за ЦЕЛУВКИТЕ? Simple SmileКажете ми пилите за нокти и други дребни нещица влизат ли за подаръка за целувките?И как точно се изчисляват?Цените на всички продукти от страниците с целувки се събират и се разделят на 4,90 лв?Нали така?

Да, така и аз мисля. Но не се прехвърлят остатъчни суми към следващата  кампания.
Сега съм в размисъл какво да си избера. То угодия няма, ама и те го измислиха, ....
Какво означава това,че ако имам в К9 продукти за 9,70 имам само 1 целувка/? Rolling Eyes

Да означава ,че имаш 1 целувка Simple Smile
Освен ако в тези 9,70 не влиза новото червило което носи 1 бонус целувка Simple Smile

# 363
Момичета нали в другата кампания трябва да отбележим какви подаръци сме си избрали от мотивационната (тази която е парфюм+боя), а не в тази, която ще се пуска утре

# 364
  • о`майна лунна нощ е
Да в к.11, дори в брошурата за к.11 е отбелязано - "Време е да изберете подаръка си" и са дадени кодовете на всички предвидени за подаръци продукти.

# 365
 До сега смятах като шантава, да изчисля точно целувките. #Crazy Пък да видим ,каква съм е свършила.В жълто свети к-та с чантичката за 13.90 .  

# 366
До сега смятах като шантава, да изчисля точно целувките. #Crazy Пък да видим ,каква съм е свършила.В жълто свети к-та с чантичката за 13.90 . 
Ох,миличка и аз все ги смятам тези целувки,но да видим.... Laughing Все пак днес е Денят на целувката!Пожелавам ви много целувки,но по-добре да са истински,а!?
anichka_avon ,Благодаря за бързия отговор! Simple Smile

# 367
Не говорим за  целувките а за тези, който трябваше да съберем в две поредни кампании 200лв

# 368
Здравейте момичета, искам да попитам за мини каталога Лятна разпродажба К 11- К 12.
Вътре има една чанта Надя на страница 4, която явно чак сега виждам. Някои , който си е купувал преди може ли да даде отзиви или да качи снимки ? Благодаря !
И може ли да ми кажете аз как мога да кача снимки тук, искам да ви покажа някои от новите бижута ейвън, които си взех, но не ми е ясно как да ги кача в темата.
Аз си останах без очилата Анджелика в експресната поръчка.Вече светят зелено, но докато пусна новата поръчка може пак да ми се разминат. Laughing 

# 369
Не говорим за  целувките а за тези, който трябваше да съберем в две поредни кампании 200лв
Аз пък за целувките говоря..... Simple Smile

# 370
Аз имам 12 целувки от кампания 09 и и в 10-та ще ми се "образуват" още 5. Та ще ми останат 3 в излишък и се чудя какво да ги правя, не мога да ги осребря, а да се напъна за още четири, не знам дали ше успея. Между другото с една от пилите си закръглих целувките, така че и според мен влизат в целувкообразуването.
ПП Фактурирали са ми и двете кутии от подаръка. Blush Party

# 371
Искам да питам нещо.От неилюстрирните предложения в сайта за К10 има:
1015 7     Четка и апликатор за сенки за очи  8,00
1,00
брой/я
Може ли някой да ми покаже снимка как изглежда. И също така в брошурата е объркан кода на балсама с шоколад на Колор тренд - като набера 35717 - както е даден върху балсамчето и ми излизат сенките за очи със същото име.

# 372
Аз имам 12 целувки от кампания 09 и и в 10-та ще ми се "образуват" още 5. Та ще ми останат 3 в излишък и се чудя какво да ги правя, не мога да ги осребря, а да се напъна за още четири, не знам дали ше успея. Между другото с една от пилите си закръглих целувките, така че и според мен влизат в целувкообразуването.
Как разбра,че имаш точно толкова целувки?Ти ли си ги изчисли?Питам,за да знам къде да търся.Във фактурата ли някъде?

# 373
Как разбра,че имаш точно толкова целувки?Ти ли си ги изчисли?Питам,за да знам къде да търся.Във фактурата ли някъде?

Във фактурата на трета страница, ако не се лъжа пише колко точно целувки си събрала. Аз ги смятах приблизително, но те са ги изчислили точно!

# 374
Dimeto86, аз разбрах ,ти за какво говориш, но Туиг вече ти беше отговорила. Няколко поста над твоя, коментираха целувките  за клиентите и за това си говоря и аз.  Laughing Simona06, Във фактурата пише колко са целувките, но за тази поръчка си ги смятам аз -да не се окаже че за 0.10 ст. съм изпуснала целувка ,с която мога да си взема подарък. Признавам, поръчах си едно червило дълготрайно за мен, за да си допълня до 21 целувки /общо за двете кампании/. Не са много . Друг път ,имам много повече поръчани подобни продукти. Ноо ...какво да се прави. Whistling Сега ще чакам да видя ,правилно ли съм смятала .Единият от подаръците отива при моя клиентка- подарък от мен. Тя директно ми каза ,че го иска. Макар да има само 3 целувки ,ще и го подаря ,защото ми докара 3-ма нови клиента, а и е най-добрата ми приятелка . Обаче тя си мислеше, че за 7 целувки, получаваш и трите показани продукти в к-т .Също така, въобще не беше разбрала, че само от отбелязаните страници с целувка ,се смятат продуктите .Мислеше ,че са от целия каталог. Ами не четат хората -доста време ми отне ,за да се обяснявам. Joy Лека вечер от мен.

Общи условия

Активация на акаунт