Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 09 -Тема 81

• 21 455
  • 375
  •   1
Отговори
# 345
Продукта в жълто означава -може да дойде, може да не дойде . Praynig А продуктите ,които са 2 за определена цена, чак във фактурата ти се отразяват точно. Сега ,ще ти са с цените поотделно. Така че ще имаш и разлика в крайната сума. Ако си я смятала -да не се притесняваш ,че е различна. Гледай  това да не те подведе , когато си смяташ  процента. При пускането на поръчка, сумата отразена в сайта може да се промени. Дано ме разбра. Peace

Благодаря ти,в крайна сметка ако не получа този продукт,поръчката ми пада под 50 лв  Confused

# 346
Здравейте,момичета?
Имам едно питане за ЦЕЛУВКИТЕ? Simple SmileКажете ми пилите за нокти и други дребни нещица влизат ли за подаръка за целувките?И как точно се изчисляват?Цените на всички продукти от страниците с целувки се събират и се разделят на 4,90 лв?Нали така?

# 347
  • София
Здравейте,момичета?
Имам едно питане за ЦЕЛУВКИТЕ? Simple SmileКажете ми пилите за нокти и други дребни нещица влизат ли за подаръка за целувките?И как точно се изчисляват?Цените на всички продукти от страниците с целувки се събират и се разделят на 4,90 лв?Нали така?

Да, така и аз мисля. Но не се прехвърлят остатъчни суми към следващата  кампания.
Сега съм в размисъл какво да си избера. То угодия няма, ама и те го измислиха, ....

# 348
Вчера следобед към 15ч, пуснах експресна поръчка, още нямам фактура.. То и аз как сварих последния момент, чаках да ми се изчисти баланса, чаках клиентки.. сега дано да сварят, остана и да си изпусна кампанията - но сега поне ми е спокойно, че това няма да стане. Фактура кога ще видя не е ясно, но все пак ме гложди отвътре дали са ми натоварили "кутиите".  Whistling

# 349
YourSoulMate, фактура ще видиш днес след 15 ч., защото си пуснала поръчката си вчера след 12 ч. и ти се счита, че си я направила днес  Peace

Не знам за вас, но на мен тази кампания ми беше много слаба и ми се видя супер дълга

# 350
  • Варна
К-КТ АNЕW от предложенията на My Avon Magazin ми свети в червено.   Лак за нокти   Golden Wine от специалните офери ми дойде с първата поръчка, а сега ми излиза съобщение:  "Този продукт не може да бъде поръчан в тази кампания ".

Излезе ми фактурата преди малко и се оказа, че както ми светеше в червено к-та Аню, са ми фактурирали само крема Дермафул на 12,50, а антицелулитния го няма никакъв.

# 351
  • София
И аз си видях фактурата. Олиото за коса от СИП все едно не съм го поръчвала. Нямам нетна 11, отново.

Имам и кутиите, надявам се да ги продам на някой, тъй като вече имам по 1 брой от тези "красоти".  Joy

# 352
Аз чакам антицелулитната терапия от миналата кампания .  Whistling Не ми я пратиха и тази кампания. Сега се надявам, че ще ми я пратят следващата ,т.е като пусна в четвъртък -клиентката си я чака дълго време .Дано да дойде, защото тук вече обяснение няма. Не е продукт до изчерпване, нито за последен път в брошурата, нито с условие някакво. Да видим, какво ще кажат пак от ейвън. Crossing Arms Как, отново са ги изненадали с тези терапии и какъв голям интерес имало. Веднъж и такова обяснение ми дадоха. То е възможно практически. Ама 2 кампании минаха, не ги ли заредиха ? А за  кутиите- подарък ,мисля че много лесно ще ги продадете. Peace

# 353
Имам фактура, към безплатните материали имам кутията за бижута, тази с четките за грим я нямам или поне не пише нещо за нея, но имам някакъв си комплект за маникюр.  Laughing Също така имам листовка за клуб " Мисис Алби" - сякаш нарочно да ми натякват, че не съм включена - вече трета листовка  hahaha Както и да е, всичко налице, без нетната и добре, че я няма, защото пише  "HETHA OФEPTA K11/2010  " - за какво ми е от 2010 год.  Whistling

# 354
  • о`майна лунна нощ е
Аз чакам антицелулитната терапия от миналата кампания .  Whistling Не ми я пратиха и тази кампания. Сега се надявам, че ще ми я пратят следващата ,т.е като пусна в четвъртък -клиентката си я чака дълго време .Дано да дойде, защото тук вече обяснение няма. Не е продукт до изчерпване, нито за последен път в брошурата, нито с условие някакво. Да видим, какво ще кажат пак от ейвън. Crossing Arms Как, отново са ги изненадали с тези терапии и какъв голям интерес имало. Веднъж и такова обяснение ми дадоха. То е възможно практически. Ама 2 кампании минаха, не ги ли заредиха ? А за  кутиите- подарък ,мисля че много лесно ще ги продадете. Peace

Ася, пиши коя точно антицелулитна имаш поръчана. Аз имам лазерната и мога да ти услужа с нея. Като ти я доставят после, ще ми я върнеш.

# 355
Офф, и аз си видях фактурата.. като са ме регистрирали са задали адреса ми за доставка,защото като пусках поръчката не ми е давало да избирам до коя поща,ами само моя адрес пишеше,сега гледам във фактурата 2лв такса доставка.......и моя адрес...

# 356
Momicheta imam nujda ot pomosht. Imam klientka koqto iska nai-tamniq njuans na noviq FDT. Moje li nqkoq da mi pishe dali natural beige ili medium beige e nai-tamniq? Hug

# 357
  • о`майна лунна нощ е
Офф, и аз си видях фактурата.. като са ме регистрирали са задали адреса ми за доставка,защото като пусках поръчката не ми е давало да избирам до коя поща,ами само моя адрес пишеше,сега гледам във фактурата 2лв такса доставка.......и моя адрес...

Не се притеснявай, случва се. А и ти си нов представител и вероятно като сте набирали поръчката не е било ясно към кой клон е доставката. Със следващата поръчка внимавай като задаваш адрес за доставка. Системата автоматично избира твоя, а ако искаш да го промениш - има падащо меню, от което да се избере съответния клон.
Сега ще ти донесат кашона удома, на ръка. Кофти е, че не знаеш в колко часа ще стане това и трябва да чакаш.

ПП - от ФДТ нищо не разбирам. За това ще се въздържа от коментар и съвет.
ПП 1 - lilko86, моля те, пиши на килирица. Аз лично нямам нерви да чета маймуницата. С най-добри чувства - Веси

# 358
  • Варна
Тъй като не съм сигурна дали от профила в страницата на лични данни мога посоча пощенския клон за доставка, винаги при изпращане на поръчката внимавам да си избера опцията :" Натиснете тук  - -  - - > Временен адрес на доставка" и оттам "Доставка до пункт на Български пощи".

# 359
Значи аз нещо не съм направила,ама никъде не ми е показвало да избера пощата......уф,много гадно.Ако е на адрес пак лив петък ще дойде Rolling EyesНе ми е за друго,само,че точно тогава трябва да водя малката на лекар,че й правиха манту и да отчете резултата,немога да го отложа за друг ден  Sad

Общи условия

Активация на акаунт