Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 09 -Тема 81

• 21 459
  • 375
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Възмутена съм от непрекъснатите липси. К-КТ АNЕW от предложенията на My Avon Magazin ми свети в червено.   Лак за нокти   Golden Wine от специалните офери ми дойде с първата поръчка, а сега ми излиза съобщение:  "Този продукт не може да бъде поръчан в тази кампания ". Нещо напоследък пускането на поръчка ми наподобява на : "Тука има-тука нема" !

# 331
Ако к-тите anew  са били до изчерпване, може да са свършили .А за лака от СИП -също, може да е свършил . Продуктите от СИП ,често свършват още първия ден. BGroza, обърни се и към твоята координаторка и зонална -те също могат да помогнат. Веднъж ,едно момиче, беше дублирало цялата си поръчка и зоналната ,чрез координаторите , те пък на   всички свои  представители, пратиха  съобщение за продуктите и цените  - много бързо се изкупиха. А защо да не е за тук запитването ?  Thinking Момичето не продава с цени. Станала  е грешка с поръчката  и моли за помощ .Който иска нещо, ще се свърже на лични. Не се коментират цени във форума. Поне така си мисля ,че няма нищо нередно. newsm78

# 332
Ако к-тите anew  са били до изчерпване, може да са свършили .А за лака от СИП -също, може да е свършил . Продуктите от СИП ,често свършват още първия ден. BGroza, обърни се и към твоята координаторка и зонална -те също могат да помогнат. Веднъж ,едно момиче, беше дублирало цялата си поръчка и зоналната ,чрез координаторите , те пък на   всички свои  представители, пратиха  съобщение за продуктите и цените  - много бързо се изкупиха. А защо да не е за тук запитването ?  Thinking Момичето не продава с цени. Станала  е грешка с поръчката  и моли за помощ .Който иска нещо, ще се свърже на лични. Не се коментират цени във форума. Поне така си мисля ,че няма нищо нередно. newsm78

Права си Simple Smile ,но аз се зачудих има ли още някой с дублирани продукти в К09 ?
И аз имах два ... е продадени са вече, но ми е интересно дали сме единични случай ?

# 333
  • София
Така ли ми се струва или постингът ми  наистина е изтрит?
И втори път беше изтрит.
Запознайте се с правилата на форума.

Лек ден.

# 334
фенка на Мечо Пух, и аз поради подобно отношение "тука има ,тука няма " ,се сдобих с дублирани продукти . Няма да обяснявам подробно , но имам случай  добавка към поръчка да не получа изобщо, а сега - получавам я 2  пъти.

# 335
Така ли ми се струва или постингът ми  наистина е изтрит?
И втори път беше изтрит.

Лек ден.
Boten Mary ,та аз преди 3-4 месеца продадох 3 бр. ваучери през форума в  темата "Къде в Пловдив" , какъв е проблемът сега да продам и дублираните продукти ,този път в  подходящата тема ?

# 336
  • София
Така ли ми се струва или постингът ми  наистина е изтрит?
И втори път беше изтрит.

Лек ден.
Boten Mary ,та аз преди 3-4 месеца продадох 3 бр. ваучери през форума в  темата "Къде в Пловдив" , какъв е проблемът сега да продам и дублираните продукти ,този път в  подходящата тема ?

не съм Boten Mary, но ще ти отговоря - проблемът е, че правилата на форума не го допускат  Crossing Arms
не е лошо преди да скачаме на бой да попрочетем това-онова  Whistling
с тези правила на форума, апропо, сте се съгласили за да го ползвате  Peace

# 337
  • София
bgroza, нямате право да обявявате продажби във форума, освен в съответния подфорум "Продавам, предлагам, подарявам". Като там имате право да пишете с ранг
- Ентусиаст - над 50 мнения - има право на 100 лични съобщения
Като съответно там се "Допускат се обяви само за бебешки стоки и артикули за бременни и кърмачки".

Можете да използвате предложените ви сайтове.

Лек ден.

# 338
Boten Mary,Elitsa_z ,моля ви , не ми приемайте поста като заяждане или "скачане на бой", просто ми обяснете,  как, все пак, успях да си продам ваучерите преди време ,щом нямам право на продажба във форума ?
Отговорът ви ще е полезен и на останалите съфорумци!

# 339
  • Бургас
Как ли? "Минала си между капките" - ето как! Модераторите са живи хора и не могат да видят винаги всичко навсякъде навреме и да реагират Rolling Eyes И това че си нарушила правилата преди не е повод за хвалене или за търсене на прецедент Peace

# 340
  • София
Boten Mary,Elitsa_z ,моля ви , не ми приемайте поста като заяждане или "скачане на бой", просто ми обяснете,  как, все пак, успях да си продам ваучерите преди време ,щом нямам право на продажба във форума ?
Отговорът ви ще е полезен и на останалите съфорумци!
Видях. Отговорът е "между капките". "На пазар" трудно се следи, в повечето случаи се отговаря на доклад за съответния пост.
Това в никакъв случай не помага на "останалите съфорумци".

Лек ден.

# 341
Как ли? "Минала си между капките" - ето как! Модераторите са живи хора и не могат да видят винаги всичко навсякъде навреме и да реагират Rolling Eyes И това че си нарушила правилата преди не е повод за хвалене или за търсене на прецедент Peace

Ако бях единствената нарушила правилата , да се похваля,наистина,  ами то е пълно по темите с обяви за продажби и то сериозни продажби-напр. имоти,ел.уреди и т.н !
Та водейки се от всичките такива "минали между капките" продажби ,съм пускала и аз моите без притеснение.

# 342
bgroza, наистина не разбирам защо продължавате  Rolling Eyes
може би трябва да Ви бъде наложена забрана за достъп до форума, която е предвидена при нееднократно пускане на обяви за продажба във форума, за да сте убедена, че всички правила се спазват?
а вместо оправдание от типа 'всички го правят, защо не и аз?', защо не използвате бутон 'информирай модератор'?
моля, ако имате други възражения, въпроси или уточнения, отправете ги към мен на лични, за да не пълним темата с нещо, което е обсъждано нееднократно и заради което потребителките направиха своя група във фейсбук!
благодаря Ви предварително за разбирането!

# 343
Получих си е-маила, за акаунта в интернет, но като кликна на линка в писмото за да завърша регистрацията ми дава грешка...Дано утре да го оправят  Wink

Привет, Валя:) Пробвай с друг браузър да отвориш линка. Пожелавам ти много клиенти и големи поръчки!
Благодаря ти,вече всичко е наред. Сега обаче единия продукт ми свети жълто...какво значи  newsm78
Също съм пуснала 2 парфюма от промоцията 1 за 24,90 2 за 38,90. Обаче в сайта ми ги отчита 49,80  Thinking

# 344
Продукта в жълто означава -може да дойде, може да не дойде . Praynig А продуктите ,които са 2 за определена цена, чак във фактурата ти се отразяват точно. Сега ,ще ти са с цените поотделно. Така че ще имаш и разлика в крайната сума. Ако си я смятала -да не се притесняваш ,че е различна. Гледай  това да не те подведе , когато си смяташ  процента. При пускането на поръчка, сумата отразена в сайта може да се промени. Дано ме разбра. Peace

Общи условия

Активация на акаунт