Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 09 -Тема 81

• 21 460
  • 375
  •   1
Отговори
# 315
Плащанията в Изипей и в банката се отрадяват до 3 работни дни в системата на Ейвън. Единственият бърз начин за плащане е AVON кредитна карта, отразява се до 10 минути в системата.

# 316
Момичета, знаете ли, пилата за нокти ( на стр.57 ,К10) участва ли за  програмата -целувка ? newsm78 Навсякъде пише, продукти от отбелязаните страници, но  да не е само за козметика ... Thinking

# 317
В събота пусках експресна поръчка, днес имам фактура и пише, че са ми пратили и двете кутии, като подарък, в недостиг е само лака за нокти от СИП

# 318
  • София
Момичета, знаете ли, пилата за нокти ( на стр.57 ,К10) участва ли за  програмата -целувка ? newsm78 Навсякъде пише, продукти от отбелязаните страници, но  да не е само за козметика ... Thinking

Участва, с нея си допълних сумата.

# 319
Току що координаторката ми писа ,че не участва пилата .Amidala, сигурна ли си ? Петя ,късметлийка си, че и с 2кутии. smile3501 smile3501 Браво.

# 320
Здравейте момичета , мога ли да се присъединя към вас  Peace Казвам се Валя на почти 22 години.Имам дъщеричка на 7м. от гр.В момента съм по майчинство Simple Smile
От днес съм представител  Mr. Green Даже имам и поръчки вече около 60 лв  Laughing Получих си е-маила, за акаунта в интернет, но като кликна на линка в писмото за да завърша регистрацията ми дава грешка...Дано утре да го оправят  Wink

# 321
  • София
имам си фактура - имам 2 кутии, с които ще напълня поредния кашон. сумата ми беше на кантар, даже не си правих труда да я смятам, но и аз имам пила. Може и на нея да се дължи  Joy

# 322
  • София
Току що координаторката ми писа ,че не участва пилата .Amidala, сигурна ли си ? 

И в двете поръчки си допълвах сумите за целувките с пилата, така че при мен влизаше.

# 323
Amidala ,благодаря !   bouquet Моята координаторка е много добричка ,ама, ето- не ми дава правилната информация ... Хайде сега е в чужбина , не е наясно, но и друг път се е случвало, да не ми отговаря вярно.  Whistling На получилите по 2 кутии ,честито .Хвърлете по една насам... Joy

# 324
  • Варна
Получих си е-маила, за акаунта в интернет, но като кликна на линка в писмото за да завърша регистрацията ми дава грешка...Дано утре да го оправят  Wink

Привет, Валя:) Пробвай с друг браузър да отвориш линка. Пожелавам ти много клиенти и големи поръчки!

# 325
  • Варна
Плащанията в Изипей и в банката се отрадяват до 3 работни дни в системата на Ейвън. Единственият бърз начин за плащане е AVON кредитна карта, отразява се до 10 минути в системата.

Аз от вчера сън заявила плащане с кредитна карта Мастеркард на Райфайзен и още ми стои салдо в баланса newsm78, Дали да им звънна на Ейвън?

# 326
  • София
Няма защо да им звъниш, нормално си е. При мен с картата също е бавно. Изчистват баланса до 2-3 дни.

# 327
Така ли ми се струва или постингът ми  наистина е изтрит?

# 328
Опитвам се да платя с Avon MAstedCArd, но не ми се получава.Някой има ли подобен проблем?По картата има пари.... newsm78

п.п. Коригирам се- сега стана.Сигурно за 50 път опитвах...

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 14:45 от slavena80

# 329
  • София
Ако постингът ми не е за тази тема, моля не го изтривайте,а кажете къде да го публикувам.

има група за размени във Фейсбук, както и продавалник  Peace

а постингът ти наистина е бил изтрит, както и е било редно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт