Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 09 -Тема 81

• 21 514
  • 375
  •   1
Отговори
# 105
На мен ми харесва Патрик Демпси 2, има го на Демо-цена - 29 лв. Но внимавайте, че е объркан кода, с този в каталога, ако не бях прочела - щях да се набутам с 50 кинта. Истинският код го пише при съобщенията Peace
Simply Because също не е лош, лек, летен аромат е Wink
Signature-то е много хубав Heart Eyes

# 106
Моля,някой да ми каже, кой от моливите за очи на стр.11 е тъмно сив?Една клиентка ми се обади и каза,че иска най-тъмно сивия.  newsm78

# 107
  • на североизток от Рая
Моля,някой да ми каже, кой от моливите за очи на стр.11 е тъмно сив?Една клиентка ми се обади и каза,че иска най-тъмно сивия.  newsm78

Според мен - Saturn Grey  е най-тъмно сив. Онзи с диамантите някакси губи сивото като се сложи. Доста блести и циганее.

# 108
Здравейте дами! Може ли някоя от вас да ми каже.. това лосионче за тяло на стр. 160 от кампания 9.. дали мирише и то на ванилия.. или само автобронзанта е с този аромат? На миналия каталог бяха пуснали едни шейкове и имаше и с ванилия, но сега ги няма.. а не успях да си поръчам тогава Sad Дано скоро пак излезнат. А втория ми проблем е да си намеря представител на Avon във Варна Simple Smile
Ако си поразчистиш личните съобщения,ще можеш да получаваш нови такива тук,във форума.Опитах да ти пиша,но ти е запълнен лимитът.

# 109
Момичета,как стоеше въпроса с три последователни поръчки от по 25%?Четвъртата на колко % е?

# 110
Момичета,как стоеше въпроса с три последователни поръчки от по 25%?Четвъртата на колко % е?
Ако е над 190 лв е на 30%

# 111
Пуснах поръчка и вече е фактурирана. Липсват лака за нокти и писалката-коректор от СИП. Останалото ми е фактурирано. Този път съм доволна-около 100 лв. поръчка, естествено с мое участие. За следващата кампания не ми се мисли, вече съм в болничен и почти няма на кого да предлагам, пък и никой вече не поръчва, както преди...

# 112
Ако е над 190 лв е на 30%
Благодаря!  bouquet

# 113
  • София
Пуснах си поръчката, колкото и да не ми се вярваше-само моя и около 300лв. Е, и аз побутнах , за да станат ТВ за 2 броя, но пък Джета ми харесва и ще си го ползвам.
Вече втората дата с общите усилия няма да я мисля.
Сега трябва цяла схема да направя за тези "целувки", че ако мога нещо да закача, ще е ОК.

# 114
  • о`майна лунна нощ е
ТВ от целувките ли имаш предвид?

# 115
  • София
ТВ от целувките ли имаш предвид?

Нали трябва да има подарък при еди-колко си точки от тях. Тъй като някои от киентите си поръчват само по едно и не ги интересуват точки, може накрая аз да се облажа.

# 116
Момичета имам питане -остатъка от сумата за целувките ,прехвърля ли се за следващата кампания?  Например, ако са останали 4.00 от К9, да ги допълни клиента в К10 -възможно ли е ?И още нещо -в какво състояние ви идват продуктите ,с няколко  изключения, на мен сякаш са ми изсипвани от някъде и което както застане. #Crazy Вчера отново имах изпомачкани, чак скъсани кутии .Момичето си чакаше продуктите ,че заминава за морето, иначе щях да ги нося в офиса да се оплаквам .При вас има ли подобен проблем? ThinkingА за целувките и аз ще се зарадвам с ТВ.Клиентите не се интересуват от програмата или пък им идва много, да ги съберат тези целувки от определени продукти. Знам ли ?

# 117
  • Бургас
И при мен идват понамачкани от време на време Simple Smile

# 118
  • София
Момичета имам питане -остатъка от сумата за целувките ,прехвърля ли се за следващата кампания?  Например, ако са останали 4.00 от К9, да ги допълни клиента в К10 -възможно ли е ?

Би трябвало да може. Пише: "Можете да събирате целувки през К9 и/или К10, за да ги размените срещу награда в К11". Аз си го превеждам, че всички целувки са общи за двете кампании.

# 119
  • Бургас
Целувките са общи, но не и сумите, от които се изчисляват те (колкото и да ни се ще и второто да се смята общо за двете кампании) Peace

Общи условия

Активация на акаунт