Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 17

• 75 149
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
Моника е учудена че СС има деца от различни жени,...
Моника - Колко жени има СС?При нас е забранено от църквата.
Хюррем - При вас как е ,твоята майка е една,на Гритти е друга.Значи и твоя баща има харем

# 241
оф, той Матракчъ си има други грижи  Tired

при Ибрахим омразата явно е доста по-силна от 'любовта'
като не получи каквото искаше, накисна Лео, че е 'избягал', сега ще го 'търси'... и като го 'намери' султанът нищо чудно верно да го свитне за самоотлъчка  Crazy

Моника е много красива  Heart Eyes ама я изкарват леко дебилна  Crazy  нищо чудно, ама нали е неверница  Mr. Green

# 242
Имам чувството, че Хюррем разбра, че Ибрахим излъга за заминаването и затова е толкова неспокойна.

Мониката нарочно ли задава такива въпроси или си е слабообразована?

# 243
  • Атлантис, Галактика Пегас
Сцената между трите е много забавна.  Mr. Green

# 244
Моника - А Ибрахим паша има ли и той харем
Хатидже - Не ,не може забранено е.

# 245
Ще се обеси Лео, ще видите...  Sad
Пепел ти на езика  Tired Tired
Ами,.... жертва на любовта...  Sad
нАДЕЖДАТА МИ Е В ХАТИДЖЕ- ТЯ ДА ЧУЕ СЛУЧАЙНО ВИКОВЕТЕ НА ЛЕО И ДА ГО СПАСИ Thinking

# 246

Хюррем - При вас как е ,твоята майка е една,на Гритти е друга.Значи и твоя баща има харем

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 247
Ще се обеси Лео, ще видите...  Sad
Пепел ти на езика  Tired Tired
Ами,.... жертва на любовта...  Sad
нАДЕЖДАТА МИ Е В ХАТИДЖЕ- ТЯ ДА ЧУЕ СЛУЧАЙНО ВИКОВЕТЕ НА ЛЕО И ДА ГО СПАСИ Thinking

Едва ли...
 в момента това е единствен негов правилен избор, да спаси любимата си. Naughty Thinking
Обаче той не е рицар в бели одежди, ама пореден мъж тъпак да разкаже на Ибрамих висчко и да изложи Хюрем  Whistling ooooh! Очаквайки мъжка солидарност Joy Joy Joy

# 248
Ибрахим - Разкажи ми всичко Лео иначе не мога да спася Хюррем хатун.Живота на Хюррем е в твои ръце.

# 249
ИБРАХИМ ИЗДАВА ДЪРЖАВНИ ТАЙНИ ПРЕД ШПИОНКА ,КОЯТО ЖИВЕЕ В ДОМА МУ,ТРЪГНАЛ ДА ШАМАРОСВА НЕЖНИЯ ЛЕО ooooh!

# 250
Лео- Познавам Александра от 5 годишна.Заедно израснахме.Тя ми е първата и единствена Любов.Щяхме да се оженим.Дойдоха татаритеи я отвлякоха.Мен ме е мислила за мъртъв.Намерих я но тя беше вече Хюррем султан.Моли ме да замина ,но аз не го направих.Тя е невинна паша,не я наранявайте....

# 251
Лео в изповедалнята  Rolling Eyes добре че няма СРС-та  Mr. Green

съъън  Peace

# 252
Лео в изповедалнята  Rolling Eyes добре че няма СРС-та  Mr. Green

съъън  Peace
Само не ми казвай че очакваш от Ибрахим нещо благородно...  Crossing Arms ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 253

Само не ми казвай че очакваш от Ибрахим нещо благородно...  Crossing Arms ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
неее, ама няма да мине в 'съда'  Mr. Green

# 254
ИБРАХИМ ИЗДАВА ДЪРЖАВНИ ТАЙНИ ПРЕД ШПИОНКА ,КОЯТО ЖИВЕЕ В ДОМА МУ,ТРЪГНАЛ ДА ШАМАРОСВА НЕЖНИЯ ЛЕО ooooh!
Е той нали гони най големия враг за него Хюрем та няма време за държавни тайни и дела...  Wink

Общи условия

Активация на акаунт