Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 17

• 75 103
  • 724
  •   1
Отговори
# 300
Видяхте ли портрета на султана- под него ще се тровят Хюрем и Лео Mr. Green
Дано Хюррем вдигне прощален поглед към Сюлейман и да види ,че е в опасност- това ще я спаси Naughty
Железен мъж е султана- не трепна Peace

# 301
  • Атлантис, Галактика Пегас
Той се възгордя и почна да се държи като султан, ама нали не е та не си знае мярката.
Нашият Ибрахим каза, че бил от ордена на махляните, ама нещо не му личи.

Ще има ли серия другата сряда, че никак не свърши?
Peaceна есен

# 302
Ега ти и финалната серия на първи сезон. Добре, че съм си чела историята.

Разбрахте ли посланието на Моника? Аз не разбрах защо я вкараха във филма? Ние си я знаем, че е красива и без това. Поне да бяхме научили нещо от тая вечеря, а то йок. Може би след пълния превод ще се изясни.

# 303
Аз очаквах Садъка да замахне за удар в гърба- и стражата да й хване ръката - а то друго излезе newsm78

ИБРАХИМ  сърдечни благодарности за всичко Peace

# 304
  • планетата Земя и по точно до морето
Ибрахим благодаря, че не ни остави да гледаме само картинки ! Hug  bouquet
Сори за лошите думи за адаша ти, но той си ги заслужава  Grinning

# 305
Ега ти и финалната серия на първи сезон. Добре, че съм си чела историята.

Разбрахте ли посланието на Моника? Аз не разбрах защо я вкараха във филма? Ние си я знаем, че е красива и без това. Поне да бяхме научили нещо от тая вечеря, а то йок. Може би след пълния превод ще се изясни.
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Прекрасната съпруга на Халит като благородничка.   Hug Rolling Eyes
Хубава е... но сега ще я сцепят от коментари. Не я исках тук особено така.  Crossing Arms

# 306
Ибрахим, тука ли си още? Благодаря ти за превода в ефир  Hug

# 307
Ибрахим, Емел, Мистик! Много благодаря за превода през цялото време и не само от мен, поне още от пет човека!   bouquet  bouquet  bouquet

# 308

Ибрахим, благодаря ти!

# 309
AkikoSorano, Ari888, d-diana, daniip, dobi-57, Gawina, Ibrahim, ios, iskreto2, joisi, jujja69, kopnezh, Kordelia, m a y a, majusha, matreva, miss_tyra, nedkaangelova, pommellina, snevi, tanq3, Tanya_M, tidi_86, tinitka, Toni13s, topsx, zlataleks, samoti, Елинор (+ 8 Скрит/и) и 52 Гости преглежда(т) тази тема.

Ibrahim   bouquet  благодаря

# 310
На  Ани  Wink за темата !   bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря Heart Eyes

# 311
Не разбрахме какво им говореше на двамата Ибрахим, буквално се гавреше с тях. И накрая зехира в/у локума беше върха. Аз очаквах Хюррем да не прояви малодушие пред Ибрахим и да му метне подноса с локума в лицето. Но за съжаление тя беше много сломена и сякаш нямаше никакви съпротивителни сили. Даже в един момент май щеше да припадне. Но Ибрахим нещо й каза и тя се стегна. Милувката на Нигяр беше също проява на цинизъм от негова страна.
Как оставиха Викито да мине зад гърба на Сюлейман, двама яки гавази му пазят уж точно гърба.  Аз очаквах тя да го намушка отпред, а какво стана, тя спокойно мина пред охраната и сложи ножа на гърлото на Султана. Малко наивна  ми се видя сцената.

# 312
Не разбрахме какво им говореше на двамата Ибрахим, буквално се гавреше с тях. И накрая зехира в/у локума беше върха. Аз очаквах Хюррем да не прояви малодушие пред Ибрахим и да му метне подноса с локума в лицето. Но за съжаление тя беше много сломена и сякаш нямаше никакви съпротивителни сили. Даже в един момент май щеше да припадне. Но Ибрахим нещо й каза и тя се стегна. Милувката на Нигяр беше също проява на цинизъм от негова страна.
Как оставиха Викито да мине зад гърба на Сюлейман, двама яки гавази му пазят уж точно гърба.  Аз очаквах тя да го намушка отпред, а какво стана, тя спокойно мина пред охраната и сложи ножа на гърлото на Султана. Малко наивна  ми се видя сцената.
Жална му е майката на такъв Султан, Мерал яко се подигра на собствената си История  hahaha

# 313
  • София
Ибрахим, Емел, Мистик! Много благодаря за превода през цялото време и не само от мен, поне още от пет човека!   bouquet  bouquet  bouquet

Hug

Момичета, извинете ме, че ви зарязах тази вечер, но изобщо не бях на кеф - някакъв мухльо ми блъсна колата, като спрях на пешеходна пътека. Чисто новичка.

Но виждам, че Ибрахим се е справил брилянтно, както винаги.

# 314
Не смятам, че  Мерал се  подиграва  - нали не очаквате някакъв супер хвалебствен сериал в стил ранен соц и възвеличаване на единствения и неповторим владетел?! Mr. Green Напротив, според мен изгражда един доста човечен образ на султана.

Благодаря за преводите в ефир  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт