Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 17

• 75 091
  • 724
  •   1
Отговори
# 330
  • Varna
А, аз от големи грижи изтървах епизода rotfImao
ЗабраЙФ бе, напраУ забраЙФ newsm45 Чакам превода, търпеливо...нищУ, че съм Овна, аз съм търпелива.

ЕМЕЛЧЕ,
Бил е малкият дявол Душко Hug Знам, че те боли за новата количка...по хубава ти пожелавам!

ИБРАХИМ,
Ти пък как се прощаваш, ще кажеш, че заминаваш завинаги...сакън бе човече...кО шЪ праЙм без теб. Сам си казал, че всеки от нас, дори един пост да е написал тука, е важен. Не щем да се лишаваме от ценни хора и важни хора Hug

Още веднъж аз да се поклоня newsm20 на както си ви наричам на ум аз ВЕЛИКИТЕни преводачи  bouquet

Лято е, но аз шЪ влизам рИдовнУ. Обаче ще съм тихичка, няма много да пиша, нищо, че съм бърборанка  Embarassed...тя Мистичето мЪ знаЙ Hug

# 331
  • По света и в нас.
Много ми хареса последния епизод.
Най-накрая  Хюррем си намери майстора,засега разбира се.
Тъй като знам,че сте толерантни затова си позволих този коментар.
Благодаря на целия екип,който превежда.  bouquet

# 332

Стоп, стоп, стоп.....никой никъде няма да ходи. Има още две серии за превод и сладки приказки до новия сезон  Laughing То ще има новини, интервюта и т.н. Пък може и друго филмче или две да си преведем докато чакаме.
Благодарности на Ибрахим, за превода в ефир на последната за сезона серия   bouquet Hug

Слагам линк за серията от тази вечер, ако има такива, които не са го гледали. По късно ще дам и линк от къде да си го изтеглите.

http://www.ddizi.com/izle/27813/Muhtesem-Yuzyil-24.-Bolum-Sezon-Finali.htm/0/

# 333
Малко късничко, но нямах Интернет по рано заради бурите, които ни споходиха. Разбрах, че и по новите в БГ сме се прочули  Laughing Това е трейлъра на 24 серия с превод на Емел. Благодарности за което   bouquet Hug Прочетох какво ти се е случило, но както и другите вече писаха...важното е че ти си жива и здрава. Знам колко много се радва на колата си, но те се купуват...само да си жива и здрава.

Великолепният век - 24 еп.- трейлър 2 BG subtitles

# 334
Много ми хареса последния епизод.
Най-накрая  Хюррем си намери майстора,засега разбира се.
Тъй като знам,че сте толерантни затова си позволих този коментар.
Благодаря на целия екип,който превежда.  bouquet

Коментирай спокойно, не сме страшни  Joy

Всеки си подкрепя неговия любимец, но без лични нападки.

Още си събирам мислите. Окан се справи страхотно, но ми дойде в повече присъствието на Ибо на екрана. Не че нещо против сценария, ама Мерал да  беше кръстила филма нещо друго - я "Славният везир", я "Великолепният Ибрахим паша". Много майсторски подбелва зъбите - също като вълк.

Не ми се вярва да изпитва Хюррем - просто си е жесток. Нали не сме забравили, че е еничар? То май това му е останало от еничарството защото предаността към султана я гледаме от началото на филма. Просто довършва започнатото от Гюлшах и се опитва да прокара своя план.

Хюррем се втресе като разбра, че пак е бременна. Защо ли? Дали осъзна, че ако е момче е осъдено да порасне за да умре? Видя ми се усмирена. Махито вече не е заплаха и не й обръща голямо внимание.

# 335
  • Varna
ДобрЮтрУ Hug

Ей, това със убиването на шахзадетата, направо ме кара като се сетя да изстръпвам и да ми става чак студено cold....А и като четох четрилогията за създаването на Османската империя и специално тома точно за тези убийства.....оле, олееее. Тези жени са раждали и са знаели, че техните дечица ще си идат мърцина. Как ли са живели, във какво напражение..... ooooh!не, че на обикновенните хора дечицата не са били застрашени, че то много войни е имало и малко са оцелявали. Но при тях надеждата децата да пораснат и да преживеят родителите си е била много, много по голяма.

# 336
Привет  bouquet
Гави  и аз не вярвам ,че Ибо подлага на изпитание Хюррем- подготвя представление-"Самоубийство на влюбени" в стил Ромео и Жулиета Mr. Green
Разчитам на случайност- дано събитията отвън да попречат Naughty
Жестокостта на Ибрахим няма граница ,особено сега- когато е въздесъщ Naughty
А този финал - някак ми дойде в повече двойната драма със султана и Хюррем Rolling Eyes

# 337
  • В тъмната гора.
Момичета и момчета и аз ви благодаря за всичко,за прекрасните минути,часове прекарани заедно.За мен беше удоволствие да се запозная, макар и виртуално ,с всеки от вас.Ако някога ,някого съм засегнал ,нека да ми прости.Не съм го правил нарочно,ни най-малко на лична основа.Изгледахме едни прекрасни 24 епизода от един прекрасен сериал.Радвахме се на прекрасното изпълнение на още по прекрасни актьори,за което лично аз мога да им се поклоня до земи.Дискусиите водени тук...ооо тези дискусии,бяха толкова прекрасни и толкова информативни,няма такъв форум,няма такава тема в интернет пространството за което искам да благодаря на Анни.Искам да благодаря за участието в темата на всеки ,от съфорумника написал само един пост ,до съфорумника писал всеки ден.Всички сте важни и полезни.Изкарайте си чудесно лятото,защото на есен нашите Хюррем,Сюлейман,Махидевран,Ибрахим,Нигяр ,Сюмбюл ще ни очакват с нови интриги...ще ви очаквам и аз.Разбира се не си мислете ,че ще се отървете от моите критики и коментари през лятото.Все пак ника ми е Ибрахим,макар и по-добрият от Ибрахимовците ,както се шегуваха някои съфорумци. Twisted Evil

Hug  Grinning Много мило написано...като за сбогуване.

# 338
Ние снощи нямахме нет, та не успях да гледам серията Close
Но въпреки това, удоволствието, което ми дадохте всички вие, които превеждахте, обяснявахте, коментирахте, беше за мен страхотно изживяване. Много ми харесва филма, както и атмосферата тук, също и актьорите.
Благодаря ви отново на всички, за това чувство. На почиващите - весело и щастливо лято от мен Hug Hug Hug

# 339
Лили, тъкмо да кажа, че Шекспир още не го е имало и се сетих, че той често използва познати истории. Тази история е италианска, така че може да си права.

Много противоречия в последната серия. Остана ми като прерязан, а не като завършен етап.
Ибрахим - в началото ренесансов тип човек - накрая като хунски нашественик.
султана - говори за справедливост, а не наказва за неподчинение.
Хюррем - искаше много принцове, а не се зарадва на новия.
Сюмбюл - какъв беше, какъв стана.
Само Нигяр си остана каквато си беше, независимо че я притискат от всички страни.

Появата на Моника ми беше много странна. Появи се от нищото, зададе няколко неуместни въпроса, изказа се без да я питат. Нали все пак е дъщеря на дож - очаква се, че е запозната с дворцов етикет. Предполага се, че знае повече за "съседите", които били много важни  за Венеция. Ето затова си мисля, че ще я видим като "събирач на информация". Вече се знае, че става разместване на пластовете на влияние в султанското семейство - няколко сина от една жена, големият прецедент с отпратените наложници. Мисля си, че я пратиха от Венеция да се опита да влезе в харема като гостенка и да разбере коя е силната на деня и колко е силна, да види дали имат влияние върху политиката на султана или трябва да заложат на Ибрахим.
Незнам дали го казах ясно, но натам ме отведе логиката ми.  Интересно ми е да чуя и вашите мисли.  

# 340
ДОБРЕ, че снощи си изгледах серията на спокойствие и не ми остана време да обръщам внимание на злостните и меко казано заядливи коментари Crazy Все пак някои хора си имаме и личен живот  Sunglasses  Как пък не се задавиха от яд и злоба някои от уж "толерантните" пишещи тук?!?  newsm78  Истината, както винаги съм твърдяла, боли. А тя е, че Хюррем най-сетне си намери майстора. То се знаеше, че нейният майстор е Ибо  Mr. Green В интерес на чистата и неподправена истина, Хюррем си заслужи наказанието, на което я подложи пашата. Кой я караше да се занимава с Лео, да му се връзва на акъла...нали уж вече е лудо влюбена в Сули??? Една влюбена жена не постъпва така и тъкмо това се опита да демонстрира Ибрахим, но естествено, малко хора го разбраха. Психологията не е за всеки  Naughty Ако беше решил, ако не страдаше от някакви предразсъдъци и от прекалената си вродена доброта и толерантност, Ибо да я беше насмел сто пъти досега. Дори самият факт, че си разменя или приема любовни писъмца от някакъв мъж, който и да е той, би бил достатъчен повод за обезглавяването й. Също и на децата й - както отбеляза Ибрахим. Султанът на негово място досега щеше да е приключил тази история. Четете малко история и тогава коментирайте, драги съфорумци! И вместо да оплювате, проклинате и мразите горкия везир, по-скоро му благодарете, че прави опити да оневини и спаси вашата любимка! Понеже тя самата си слага торбата на главата. Но явно някои са прекалено заслепени от подсъзнателна ненавист към моногамните и интелигентни мъже, та им е трудно да прозрат Истината. Колкото и кака ви Мерал да се опитва да я пробута на светло  Laughing

# 341
Гави Grinning това за Шекспир си е моя интерпретация Embarassed нямах предвид,че Ибрахим се влияе от него, а само ,че   нагажда саморазправата си със самоубийство Crossing Arms
Много ми допадна мнението ти за "гостуването" на Моника- аз честно казано не се замислих много,защото чакам превода Embarassed Mr. Green
Нали все четем,колко е недостъпен харема, и как няма точна информация за него- навярно си права за нейната мисия Praynig
Неудовлетворението на Хюррем от новината за нова бременност  аз го свързах,че трябва месеци наред да не гостува в покоите на султана, а през това време той отново приема други newsm78
може и да греша,ако има друга причина Praynig

# 342
Лили, тази история е била известна италианска приказка, а Шекспир само я описва по неговия си начин за да остане вечна. Ибо е отрасъл с майка-венецианка, така че е напълно възможно да я знае от детството си.

И аз чакам превода с нетърпение защото ми е интересно какво си казват Моника и брат й. Може би от там ще дойде някакво изясняване преди новия сезон.

Има ли информация кога започва новият сезон? Имаше едно интервю, в което казаха, че ще имат кратка почивка, но след това нямах много време и се ограничавах само до гледането на филма.

# 343
Много интересни дискусии сте подхванали рано сутрин (за мен де  Laughing). За радост или съжаление, някои трябва да ходят на работа. Имам само време да сложа линк за сваляне на 24 епизод без превод, както обещах  Peace Hug

24 епизод без превод

Относно Ибрахим. Може би кака Мерал просто ни прави услуга, за да можем във втори сезон по-лесно да понесем смърта му и да не си направим харакири  Twisted Evil Grinning
Бибисита, както виждаш имаш си подръжници, които са с нас доста време и все още са живи и здрави  Laughing Точно заради прекалената ни вродена доброта и толерантност, а не тази на Ибрахим екранен (не форумски  Hug )
Ако зависише от Ибрахим, досега на всички ни да е раздал по едно локумче с всичките му екстри  Laughing

# 344
Пожелавам ви един чудесен, слънчев и много усмихнат ден. Оставям ви в добри ръце с един от последните колажи на Миха  Hug

Общи условия

Активация на акаунт