Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 17

• 75 221
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
  • В тъмната гора.
Не че съм пристрасна, ама и нашия Султан е по-по Laughing

Само че тяхната Хюрем е къде, къде по- красива от нашата

Да, многоо по-красива е.

# 466
  • Атлантис, Галактика Пегас
Мнение на един мъж, който гледа сериала с половин око, т.е покрай мен.  Mr. Green
Махидевран и Хатидже делят първо и второ място с превес от време на време.  Joy
Трето место Мария-Гюлнихал
четвърто Берг.
Всъшност тя не е любимката му още от 1001 нощ не знам защо.  newsm78 newsm78 newsm78
Мерием не му харесва.  Joy

# 467
Тъй като темата е за Халит Ергенч , тези които се интересуват от филми с негово участие, тази вечер от 22.00 по bTV action ще дават филма "Мрежата 2.0".  Peace

(опитах да намеря негова снимка от този период...  ooooh! не съм сигурна дали съм успяла  Embarassed )

# 468
Мнение на един мъж, който гледа сериала с половин око, т.е покрай мен.  Mr. Green
четвърто Берг.
Всъшност тя не е любимката му още от 1001 нощ не знам защо.  newsm78 newsm78 newsm78

Браво ! Ето един познавач  Peace ....Едно Айше ни е разликата  Joy Laughing

# 469
  • Атлантис, Галактика Пегас
четвърто Берг.

Браво ! Ето един познавач  Peace ....Едно Айше ни е разликата  Joy Laughing
не я хареса.  Flutter

# 470
Тъй като темата е за Халит Ергенч , тези които се интересуват от филми с негово участие, тази вечер от 22.00 по bTV action ще дават филма "Мрежата 2.0".  Peace

(опитах да намеря негова снимка от този период...  ooooh! не съм сигурна дали съм успяла  Embarassed )

Всъщност ето направо снимки от филма и зад кадър. Това е американски филм с много слаб рейтинг, където частично участва Халит в ролята на лош.

ÜMİT ŞENER,NİCOLE DELOACH,HALİT ERGENÇ

# 471
anna3com, много ти благодаря!  Hug

Добре че пусна тези снимки, за да го видя по-добре...  Grinning

Във филма почти не успях да го видя - сцените бяха силно динамичен екшън - нищо не се виждаше сред храстите и пушилката!  Joy Joy Joy

# 472

За мен лично, Мерием е много сполучлив избор за тази роля.

# 473
Съгласна съм!  Grinning

При това много добре си изпълнява ролята.  Peace

Със сигурност и режисьорите смятат така.  Simple Smile

А както видяхме в шоуто на Беяз - и публиката.  Laughing

# 474
# 475
Един друг сериал с Халит бих гледала с удоволствие и това е "Зерда".

# 476

Набързо направих един колаж за сравнение. Не мисля, че нашата Хюррем е толкова зле. Не подценявайте силата на Фотошопа  Laughing  Peace

# 477
И както обещах да напиша и аз за красотата на женските образи. Аз не възприемам само външната красота на един човек. При мен тя върви ръка за ръка с вътрешната. Ако един човек има каризма, дори и да не е божествено красив, ти пак не може да откъснеш поглед от него.
Като цяло няма артистка в сериала, която бих казала че е грозна. Всяка има свой чар и красота.

Селма/Хатидже като жена ми е много безлична. Когато прочетох обаче интервюто с нея, което Севи преведе, спечели моите симпатии. Не достатъчно обаче, за да се класира на челно място по красота.

Нур/Мехидевран може да мине за красива. Има деликатна красота, но доста ми влияе образа и на Мехидевран. Съжалявам я на моменти, но не ми е любимка.

Бурчу/Мария е красива и женствена. Спокойно може да влезе в топ 5 на моята класация.

Нисан/Гюлшах според мен също е много красива.  Обаче както и Мехидевран, играе образ, който не и помага да се види красотата и.

Мерве/Айше е също много привлекателна. Но ми малко както казват американците "the Girl next door". С една дума е като много момичета...привлекателна, но не-запомняща се.

Филиз/Нигяр също притежава чар и красота. В сериала ми е една от любимките. Всъщност при нея май каризмата преобладава над красотата.

Небахат/Валиде има толкова женственост, грация и изящност, че с право е в топ 5 на моята класация. Тя ми напомня на Джейн Фонда.

Саадет/Садъка има една особена красота, която я прави различна и страшно привлекателна. Някак си в сериала не може да изпъкне красотата и затова не се учудвам, че другите не я споменават. Тя е несъмнено в моите топ 5.

И двете ми фаворитки в сериала: Бергюзар и Мерием. Страшно различни, но и двете имат толкова много чар и личност, която ги откроява от другите.

Мерием/Хюррем те пленява с неподправеност, чувство за хумор и много каризма. Има много привлекателни черти, което спомага за цялостното и възприемане. Затова и има толкова почитатели и успя да убеди зрителите в Турция, че избора и за тази роля не е грешка. Много ми се иска да дочета интервюто с нея и дано не остане недовършено. Класира се в моите топ 5.

Бергюзар/Моника е мой фаворит не само заради необичайната и красота, но и заради невероятния човек, който е тя. Толкова много интервюта съм чела с нея и никога не ме е разочаровала. Грация, женственост, сексапил ги има в изобилие и затова е също в моите топ 5.

Може и да съм пропуснала някой, но утре ще ги погледна пак. Това е от мен засега  Peace

# 478
Добро утро
С пожелание за успешна седмица с много усмивки Grinning

Набързо направих един колаж за сравнение. Не мисля, че нашата Хюррем е толкова зле. Не подценявайте силата на Фотошопа  Laughing  Peace
Красива е първата Роксолана- но сладникава ,безлична меланхолична красота...а и старичка е  33uu
Мерием излъчва жизнерадост- - все пак името Хюррем е смееща се ,весела...по сполучливият избор е- пасва идеално на ролята.И за да не ме обвините в пристрастност- и на мен килограмите й са ми в по вече,но свикнах Mr. Green и не ми правят впечатление.
Както вече писахте- и турските зрители и журналисти смятат ,че избора й е подходящ Peace
Да прибавим и акцента...
 А колкото до класацията- всички са много красиви и приказни с тези тоалети и бижута...

АНИ smile3501 newsm51 е спретнала цял реферат за женската красота във филма... Heart Eyes

# 479
anna3com , първо, много благодаря за снимките от "Зерда".  Hug Не съм гледала филма, освен малко от един епизод, но тъй като нищо не разбирам, не продължих и общо взето не знам какво е съдържанието. Очевидно Халит привлича сценаристи и режисьори за роли на женен мъж с деца - играта му с деца наистина е забележителна!  Heart Eyes
Ако случайно имаш филма с английски (или български) субтитри, ще съм ти признателна да ми го пратиш.  Hug

И второ, чудесен анализ на женските образи, подкрепени със снимки.   bouquet Имаме разминавания, разбира се, и Слава Богу! Хубаво е, че вкусовете на хората са различни - това води до разнообразието в този свят.

Според мен кастингът на филма е изключително прецизен и целенасочен и това е едно от нещата, което донесе на филма толкова висок рейтинг. Мерием е едно от най-качествените попадения в това отношение.   bouquet

Но за Бергюзар съм абсолютно съгласна с оценката ти! И във филмите, и в живота е толкова непосредствена и сладка, че винаги ще е в първите редици.  Heart Eyes А като актьорска двойка с Халит са ненадминати!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 27 юни 2011, 11:50 от jupetrov7

Общи условия

Активация на акаунт