НЕ СТАВАЙТЕ КЛИЕНТИ НА BLIZOO

• 149 338
  • 960
  •   1
Отговори
# 780
  • Pazardzik
Здравейте , и аз попаднах в този ад на Blizoo !!!!  От 4 дни почти нямам интернет връзка , скоростта му е спаднала на о.66 и о.46 мегабита , а в договор би трябвало да получавам -50 мегабита !!! кошмар, нали ?обадих се с 10 или повече писма , но ми казаха виновен Аваст - антивирусна - нищо подобно , дори с исключена антивирусна резултатите не са променили ! Искам да дойде техник- било скъпо за тях ... не разбирам къде се намираме, в коя държава живеем ? Аз искам да питам - при положение , че те не ми предоставят услуги , мога ли аз да се откажа от договора с тях ? Защо трябва да плащам услуга, която не получавам !!!!!!!!!!!!!!  Ангелина К. Има и друго не мога да се добера и до другите сайтове за да предупредя -АКО ИСКАТЕ ХОДЕНЕ ПО МЪКИТЕ  СТАНЕТЕ КЛИЕНТ НА БЛИЗОО!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 781
  • София
Точно затова и ние се отказахме от техните услуги с най-голямо удоволствие. Плащахме за по-висока скорост, а реално ползвахме по-ниска и от най-ниската. И като се обадихме да питаме защо, отговора беше, ама вие от къде знаете каква ви е скоростта?

# 782
А къде се виждаше скоростта? newsm78

# 783
# 784
Благодаря, ще проверя довечера. Peace

# 785
  • Pazardzik
А къде се виждаше скоростта? newsm78
ima sajt Speedtest ,s nego se kontrolira download speed i upload speed .ako interesuvate , 6te vi otgovorq  Simple Smile

# 786
Проверих, толкова  ми е, колкото е по договор. Peace

# 787
  • Pazardzik
Проверих, толкова  ми е, колкото е по договор. Peace
с  МНОГО ДОБРЕ , И АЗ СЕГА , СЛЕД ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ПОВРЕДАТА В СУИЧА, НО ЧАКАХ 4 ДНИ ДОКАТО ГОСПОДАТА ДОЙДАТ И ДА СВЪРШАТ РАБОТА ТОЧНО ЗА 2 МИНУТИ !!!!!  Embarassed

# 788
Тия са големи мошенници! Тормозеха шефа ми по телефона,че им дължи 400 лв неустойки някакви.Няколко седмици му звъняха постоянно и го заплашваха,че ще го дадат на съд,и накрая му казаха,че ако отново им стане абонат ще му опростят парите.За мен това си е чисто изнудване!

# 789
  • София
Бях три години абонат на "близу". Преди да изтече първият договор, отидох до техен офис и заявих, че се отказвам от услугите им.Обадиха ми се и ме питаха точно какви канали искам да гледам и така се договорихме за промо цена за мен. Дотук добре, обаче когато изтичаше вторият договор ,беше в месеца на термина ми и съм забравила за тях.Отивам да си плащам и ми заявяват изтече ви договора сега сте си на "реалната" цена.Аз благодарих и си излезнах.
Станах абонат на Нет1. След два месеца ми звънят от "близу" и ми казват дължите 347лв.???? Thinking
Отивам до техен офис и ми казват оборудването да съм върнела.ОК - върнах го.Пращат ми смс дължите 55лв.
Пак ми звънят "ако преподпишете договор" ще отпаднат всички "задължения". Аз им казвам , че съм абонат на др оператор. Следва пауза и ми звънят от фирма събирач на дългове за 18лв. и питам как така станаха 18 на какво основание. Написах Жалба да ми пратят копие от договора. Отговора беше , че не били длъжни????

# 790
  • Pazardzik
   Отидох до Близоо и поисках подключване на телефона . бях много изненадана , че вместо абонаментна такса о т 3 лева ми поискаха да плащам и + 2.90 за втори монитор, който аз вече заплащам !!!!!!.... от София казаха - да, имате право , но .... в Пазарджик   категорично ми отказаха и изпратиха пак да водя преговори със София , които вървят от сряда , но отговор нямам ....... без думи съм , кошмар ! А.К.

# 791
  • Fort Worth, TX
Отвратителни са.Въртяха , сукаха, макар те да бяха виновни да се разделим до последно досаждаха за 1 такса.

# 792
Тия ги изплющяха 900 хил. глоба от КЗП, ама са им малко.

http://www.vesti.bg/pari/biznes/kzk-sankcionira-blizu-s-blizo-900-hil.-lv-6024908

# 793

http://www.vesti.bg/pari/biznes/kzk-sankcionira-blizu-s-blizo-900-hil.-lv-6024908
Винаги идва Видовден!

# 794

От КЗК Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт