НЕ СТАВАЙТЕ КЛИЕНТИ НА BLIZOO

• 149 422
  • 960
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
И ние ги имахме миналата зима известно време бонус, после реших да ги плащам, но мисълта ми е, че на местен оператор дори с тези канали сметката е доста прилична

# 661
И ние ги имахме миналата зима известно време бонус, после реших да ги плащам, но мисълта ми е, че на местен оператор дори с тези канали сметката е доста прилична

Peace
Да. Аз точно това се чудя, защо хората се хващат на това хоро, след като даже и таксите им са високи на тези големи оператори? Визирам и Близу, защото при тях май под 20 лв. месечна такса няма, а броя на каналите е доста по-малък. Знам, че примерно от месеци нямат National Geographic. Голяма част и от музикалните канали в най-евтиният пакет също не са включени.

# 662

Peace
Да. Аз точно това се чудя, защо хората се хващат на това хоро, след като даже и таксите им са високи на тези големи оператори? Визирам и Близу, защото при тях май под 20 лв. месечна такса няма, а броя на каналите е доста по-малък. Знам, че примерно от месеци нямат National Geographic. Голяма част и от музикалните канали в най-евтиният пакет също не са включени.
Хващам се на въдицата, защото нямам алтернатива в квартала ми, а искам да ползвам тези услуги. NG и поне десет музикални канала /изключвам чалгата, тя не ме интересува/ си ги има в пакета на Близу. Нямат Дискавъри единствено в момента.

# 663
  • Пловдив
А у нас каналите на Дискавъри са едни от любимите

# 664
Има под 20 лева,ние преподписахме този месец и вече ще плащаме 16 лева  Laughing Не ме интересува колко канала има,искам възможно най-ниската такса,офисът им е в блока в който живея тоест не се разкарвам,за да им плащам и до сега не съм имала проблеми с тях Simple Smile Искаше ми се някоя по-ниска такса ама.....  Grinning

# 665
Аз съм на 15 лв. - 40 програми + нет , вече трета година . Peace
Нямам причини да ги сменям .

# 666
  • до най-прекрасния мъж
Аз съм на 10 лв. цифрова + кабелна (като си изключа приемника на цифровата), на която си гледам популярните канали, които ги няма на цифровата. Срочният ми изтече и сега съм на безсрочен.

# 667
Аз съм на 10 лв. цифрова + кабелна (като си изключа приемника на цифровата), на която си гледам популярните канали, които ги няма на цифровата. Срочният ми изтече и сега съм на безсрочен.

И аз така , цифрова всъщност не гледам почти . Peace
И аз съм на безсрочен вече . Wink

# 668
Качеството на услугата на всеки телекомуникационен доставчик зависи винаги от мястото , на което се предлага. Например аз съм на Близу вече 2-3 години и не съм имала сериозни проблеми, както и съседите (доколкото знам). Но във съседния блок блок нещата не стоят така... Всички са вдигнали ръце от тях. Така че имайте предвид това при избора на нов доставчик.

# 669
  • Sofia
Извинявам се, че вадя "стара" тема. Не знам как да излезна на глава с тези хора...В момента явно и те са като политиците...на принципа "след мен и потоп". Бях им клиент за няколко години, бях доволна, но се наложи да премина към друг оператор, за да мога да плащам телевизията си и Интернет-а на едно място. Обадих се и им казах, че искам да преустановя да получавам техния сигнал. Казаха, че няма проблем.../те и без това ми спираха цифровата телевизия малко след датата за плащане, но не си спомням след колко дни/. Аз не съм имала договор с тях за някакви промоции или преференциални цени /в началото имах договор, но той беше изтекъл отдавна/. Аз нарочно не исках обвързващ договор, защото отдавна съм загубила вяра във всички тези неща. Само, че не знаех какво ме чака дори без такъв договор...
  От този момент е минала година и половина...От 3-4 месеца съм подложена на абсолютен психически тормоз от тях... Първо ми се обадиха за някаква голяма сума от над 350 лв. и казаха, че са ме дали на частен следовател. Изобщо не разбирах за какво става дума, а и те не ми обясниха. След няколко разговора в къщи дойде едно момче. Оказа се, че това било, защото устройството им било в къщи. На мен никой не ми каза, че трябва да го върна, а аз си мислех, че след изтичане на договора/мисля, че беше за 2 години/ те вече не си го търсят. Не можел да го вземе, трябвало да има портокол. Извиних се, че не съм разбрала и го занесох в най-близкия офис. И момчето, и там ми казаха, че нищо повече не дължа. За всеки случай се обадих там, от където ме търсеха и казах, че съм го занесла. Те казаха, че това е всичко, защото не съм имала договор. Всичко беше ОК до днес, когато ми се обадиха от друга частна фирма. Сега искаха 88 лева за 3 месеца, защото нямало писмен отказ до Blizoo, а договорът ми се подновявал така или иначе, ако съм нямала възражения...казаха, че ще ме съдят ако не ги платя...Кажете какво да правя? Цял ден ме боля глава, а имах много работа...стоях до 23,30 в офиса. Това е един от онези моменти, когато наистина се чувствам изключително глупаво. Не е въпроса за парите, просто е жалко как едни хора искат да изкарат едни пари, играейки си с нервите на другите...И пак опираме до МОРАЛА...

# 670
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Иди направо в централния им офис и носи протокола (надявам се, че са ти дали) за предаденото устройство. Не разчитай на служителите в по-малките офиси - не винаги са в час, на някои може дори да им харесва да притискат  и притесняват хората.

# 671
  • Sofia
Те днес не отричаха, че съм го върнала...Просто ми казаха, че дължа такса за 3 месеца, защото не съм се отказала писмено...

# 672
Снимаш си молбата-предизвестие за прекратяване на договора и им го носиш.
От датата на подаването му до месец след това договорът ти се прекратява и не дължиш нищо.    Peace

# 673
  • София-в сърцата на моите деца
Не им обръщай внимание!И аз имах такъв проблем.Не ги ползвам от години,още когато бяха Центрум груп, ама мине не мине и ми пращат по една честитка,че им дължа някаква сума/всеки път е различна/ за незнайно какъв период и ме плашат!Написах им преди две години ,че нищо не им дължа и не ги ползвам от години, ама те пак си пишат..и всеки път са различни!Накрая говорих с адвокат ,каза че в мътни води се ловят най-много риби.Да ми се махат от главатаНаглеци. Mr. Green!

# 674
Краси, тя пише, че нямала писмено предизвестие.
Жана, намери си договора, ако не го пазиш поискай от тях копие. В някои договори пише, че след изтичането им, устройствата стават собственост на клиента. Виж и условията за прекратяване в твоя договор. И на приказки, че нищо не дължиш, не вярвай.

Общи условия

Активация на акаунт