Прахосмукачка- с торба или с контейнер,който се мие

• 55 966
  • 102
  •   1
Отговори
# 45
Перящи прахосмукачки има доста голям избор, не е нужно, да е Рейнбоу.При перящите също има такива, които после няма опция за изсмукване на водата, така че това също трябва да се гледа.
Другото е мощността, колкото по-мощна толкова по-добре.Повечето от тях също стават и за сухо почистване, но са по-неудобни за ежедневна употреба, защото са по-обемни.

# 46
Аз се насочих към прахосмукачка Vax, гледам в ebay има на добри цени, такива които са Manufacturer refurbished. Още малко ще се чудя и трябва да взема решение...

# 47
...

Диамантче, дано си чистиш дълго с нея  Peace Само че, това, че торбичката е празна изобщо не значи, че ти върши работа и че чисти добре.

Благодаря ти. Това за празната торбичка го споменах, не за да докажа как чисти прахосмукачката, а колко голяма е самата торбичка  Laughing
Прахосмукачката е изключително силна- буквално вдига килима от земята, ако е пусната на пълна мощност.
Има степени за смучене на пердета, дивани, килими и пр.
Има и няколко филтъра. За разлика от предишната ни прахосмукачка, когато чистя с тази не ми мирише на прах, което смятам, че е доста показателно.
Ето тук са техническите характеристики, за тези които се интересуват:

http://www.techno-mix.com/product/3864/miele-s-5211

# 48
А тази от кой тип е?

http://techno-mix.com/product/4909/30-philips-fc-8142

Не е с торбичка, не е с постоянен филътр, от типа на каните е май  newsm78. Изглежда ми лесна за обслужване ....

# 49
С контейнер е. Отдолу си пише.

# 50
Да, с контейнер-кана е  Peace
Миелето е наистина хубава, ама и цената й е добра. Да си я ползвате със здраве  Hug

Въпреки, че съм пристрастна, vax са едни от най-хубавите прахосмукачки.  Ако не ти се занимава да купуваш от Англия, пиши на ЛС.

# 51
Аз от известно време заглеждам прахосмукачките на Керхер, но не ми става ясно това "мокро" почистване какво представлява newsm78 Според вас дали значи, че мога да измия пода с моп и препарат, а след това с прахосмукачката да обера остатъците от вода?

Общо взето търся мнения и препоръки за прахосмукачка, подходяща за полиран гранитогрес, пък било то и в комбинация с моп - в момента ползвам една маломощна машинка и след това минавам с микрофибърен парцал, но остават следи от мокрото по плочките и стои като зацапано ooooh! Адски неприятно е за поддръжка, особено в голямо общо помещение, което се ползва доста.

Разгледах тези на VAX, но новите ми идват една идея скъпички, пък вкъщи се гледа с недобро око на ползваните уреди.. Ще съм благодарна на всякакви идеи Hug

# 52
Май не изсмуква водата, но не съм сигурна. Най-добре да се допитаме до представителния магазин на Константин Величков.

# 53
Керхерът изсмуква водата, точно така. Има си пластмасов резервоар - само се маха торбота за прах, която на Керхерите е хартиена. Може да изсмучеш по-обилна сапунка при миене на по-големи пространства - заедно с всичките други боклуци. Първо мокриш със сапунка и после минаваш с Керхера и изчистваш. Трудоемко е за малки стаи, но много удачно за големи и мръсни места.

# 54
Penkailieva, много ти благодаря  bouquet Това ще е моята марка Heart Eyes

# 55
здравейте момичета,не че и правя реклама но по добра прахосмукачка от reinbow няма.аз си я купих и съм страшно доволна преди да видя демонстрацията и аз се лутах като вас и не знаех какво да избера,но след като видях какво прави веднага си я купих,да скъпа е но хората са го измислили на изплащане.

# 56
здравейте момичета,не че и правя реклама но по добра прахосмукачка от reinbow няма.аз си я купих и съм страшно доволна преди да видя демонстрацията и аз се лутах като вас и не знаех какво да избера,но след като видях какво прави веднага си я купих,да скъпа е но хората са го измислили на изплащане.
Подкрепям,майка ми 13 години чисти с нея,наистина е много добра ,а новите модели сигурно са още по добри!

# 57
Момичета, не че нещо, но в повечето подобни теми се обсъждат прахосмукачки, в пъти по-евтини от Рейнбоу и през няколко поста се появяват подобни възхвалителни постове.. Не знам само на мен ли така ми се струва или човек развива нужда да се перчи с подобни покупки newsm78 Да, и аз съм ползвала и съм очарована от резултата, но не, не бих си я купила за вкъщи - едва ли ще ми се изплати вложението дори за 10 години Crossing Arms

# 58
значи за мен не е хвалба че съм си купила тази система нито перчене,при положение,че ще я плащам следващите три години.относно това дали ще се изплати следващите 10 години да на сто процента,защото като сметнеш колко пари ще похарчиш през това време за препарати,аромати,торбички за старата прахосмукачка,колко прахосмукачки ще смениш за това време и най вече самото чистене ,защото сички други прахосмукачки са прахоразхвърлячки.тази машина има 7 години гаранция а и дават 25-30 години живот.

# 59
И все пак подобна инвестиция е оправдана, ако имаш в къщи човек с алергия към прах. Иначе ние, обикновените хора, можем и така  Wink. Аз например купих скъпа пералня, за да не харча непрекъснато пари за нови дрехи на домочадието, но прахосмукачката трябва просто да ми е удобна и да чисти добре. Много по-голям фен съм на роботчетата, които чистят сами, ама все още ми се струват леко калпави.

Общи условия

Активация на акаунт