птица, ако знаеш колко си права за сметките и ползите.
MechoPuhOnline, за вложението съм абсолютно съгласна. Моят съвет беше същият.

Аз съм дъщеря й. Не исках да се знае от началото на темата, защото съм трето лице и отношението ми към проблема, би следвало да бъде като на чужд човек. Като цяло обаче за жилището чисто физически след смъртта на втория ми баща се грижим аз и съпругът ми. Като под "грижа" разбирайте, понаглеждане от време на време, та да се види, че идват хора, проверяване дали не са се настанили някои роми, позабърсваме прах. Лично аз от въпросното жилище не се вълнувам, не желая да живея в него и да печеля от него. Тъпото е, че майка ми иска да ме нагърби с пълномощно да й реша проблема, но тя да остане като скрит играч и да определя правилата.

Лично моето мнение е, че на това жилище и 30 000 Е са му много като обща цена, а тези 15 000 /особено ако се споразуменят да са чисти, т.е. прехвърляне и стари задължения да са от негова страна/ ще са просто въздушни пари. Ясно е, че я е яд, че е изплащала и обзавеждала жилището, а сега е зависима от почти непознат човек, който се опитва и да я изнудва, но трябва да се прецени дали пък тези 15 000 Е няма да са максималната сума, който може да получи.