Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 13

• 51 285
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Добро утро!  bouquet

Да ви покажа какви оферти ми хванаха окото тази сутрин. Wink

Ваучер за намаление на детски дрешки от Англия

Занимание по избор в "Gymboree Play & Music"
(София)

# 601
Момичета, вижте на какъв пост попаднах във фейсбук:
"Galia Simeonova
Благодарение на един ваучер получих процедура лазерна епилация в козметична клиника" Femme clinic" с повреден лазер. Сега съм с изгаряния ІІ степен и абсцеси.
петък в 14:24 ·"
Това е коментар към пост на eha.bg от петък - 10:38 ч. Ако някой има ваучери за това козметично студио да внимава !!!!!

Eha.bg е агрегатор, т.е. той само събира оферти. Възможно ли е да е тази офертата - Лазерна епилация на мишници или горна устна (по избор) за 12 лв. … Femme Clinic[/url

# 602
  • в града на вечния купон
Снощи хапнахме във Фенси паста и пици на половин цена. Беше вкусно, обслужването беше добре, бързо станаха нещата. Даже смятаме да повторим до края на юли.
също съм доволна от Фенси, въпреки че като чуха ваучер малко се смутиха.......
но пък пицата си заслужаваше
пак ще повторим

# 603
  • Sofia
Снощи хапнахме във Фенси паста и пици на половин цена. Беше вкусно, обслужването беше добре, бързо станаха нещата. Даже смятаме да повторим до края на юли.
пак ще повторим
А цените как са попринцип? newsm78

# 604
  • София
Момичета, вижте на какъв пост попаднах във фейсбук:
"Galia Simeonova
Благодарение на един ваучер получих процедура лазерна епилация в козметична клиника" Femme clinic" с повреден лазер. Сега съм с изгаряния ІІ степен и абсцеси.
петък в 14:24 ·"
Това е коментар към пост на eha.bg от петък - 10:38 ч. Ако някой има ваучери за това козметично студио да внимава !!!!!

Eha.bg е агрегатор, т.е. той само събира оферти. Възможно ли е да е тази офертата - Лазерна епилация на мишници или горна устна (по избор) за 12 лв. (стойност до 30 лв.) от Медико-козметичен Аnti-аging център Femme Clinic[/url

Нямам идея коя е офертата. Видях поста и го копирах тук ако някой ще ходи в това студио да бъде внимателен ...

# 605
Маникюр в студио за красота "Матис" - http://grupo.bg/offers/view/selective-studio-shellac - момичето доста се постара. Лакът ми се пообели на показалеца, но предполагам, че аз съм си виновна, тъй като садих цветя непредвидено /запланувала съм ръкавици при първия случай/. Тази седмица имам час за Шелак в NO NAME в Студентски град и ще направя сравнение. По принцип "Матис" ми е доста по-удобен, почти под носа е и е в затворен комплеск, така че мога да ходя и с някое дете при необходимост.

Аз също бях в Матис миналата седмица. Направиха ми шилака и накрая ми сложиха топ лак, който казаха, че за първи път го ползват. Още на следващия ден ми се напука лака на всички пръсти  Shocked Отидох в салона, жената се извини, свали ми лака и ме лакира отново, но този път с оригиналните продукти на CND. От сряда до сега лака не е мръднал.  Grinning
Смятам вече там да ходя за шилак - цената само на поставянето, без оформяне на маникюр е 10 лв., което ме устройва.  Оценка 10/10 Peace

И друг път съм слагала шилак и още на следващия ден се е олющвал, но и там не го направиха с оригинален топ лак. За това, ако си слагате шилак гледайте дали ви го правят с оригиналните основа и топ на CND. Само тогава лака ще е дълготраен!

# 606
пак ще повторим
А цените как са попринцип? newsm78
традиционните пици са по 8лв, с отстъпка 4лв

бих казала нормални

# 607
Цитат

Ужас! Благодаря за споделената информация! Аз имам ваучер и смятах точно тази седмица
да го ползвам, ако успея да си запазя час.

Ако някой друг ходи, моля, да пише как е минала процедурата.

# 608
Ето го менюто на Фенси за тези, които се чудят за цените  Wink
Бяхме в събота - пиците бяха страхотни, обслужването отлично. Не намерих по различно отношение заради ваучера. Оценка 10/10  Peace

# 609
Здравейте, питах вече преди няколко дни за тази оферта -
http://www.dalavera.bg/255/8-lv-za-aromatna-antistres-terapiya-s … 30-lv-73-otstapka
Има ли някои с впечатления? Доста ваучери са закупени, а не намирам мнения...
Благодаря.

# 610
Завърнахме се от Банско,Каса Карина и бързам да ви го препоръчам!
http://eha.bg/dIUF

10/10

Всичко беше идеално, нямаше гости в хотела и въпреки това само заради нас се готвеше, пускаше сауната....Хотела е нов, много добре поддържан. Има вътрешен басейн, но може да се смята и за външен, защото всички врати се отварят към вътрешния двор и става като плаж. Именно този вътрешен двор ни допадна много, защото децата има къде да играят и няма опастност да излязат на улица. Другото огромно предимство са големите апартаменти. В този хотел няма нормални двойки стаи. Всичко е на студия или апартаменти, широки с напълно оборудвани кухни. В нашия имаше спалня, още една стая с двойно легло и отделно хол с кухня.
Ако има нещо питайте!
Снимки мога да пусна, но само на лични, ако някой се интересува от нещо конкретно.

И да не забравя за храната- беше превъзходна, с огромни порции, чак ми беше неудобно, че връщаме толкова храна. Хората ни питаха какво ни се яде и ни готвеха. По принцип като е пълен хотела не е така. Като има много хора казаха, че е на  блок маса, но тъй като сега нямаше много гости се съобразяваха с нас. Ние случихме лошо време, но не можехме да отменим почивката и не съжалявам. Басейна си беше изцяло на наше разположение, билярда, фитнеса, сауната..абе всичко.

С удоволствие бих отишла там отново и с чиста съвест го препоръчвам тук, както и на приятели!

# 611
  • София
пак ще повторим

Ние бяхме във "Фенси" в Мола на Цариградско шосе и ни приеха с ваучерите без никакво смущение. Момичето, което ни обслужи, беше много любезно.

|Да не забравя- един ваучер важи за един човек. Peace

# 612
  • София
Накой питаше за зъбен камък, силно препоръчвам тази оферта: http://www.zadrujno.bg/736/pregled-pochistvane-zuben-kamak-plaka … flow-lazerno.aspx , имаха преди време пак оферта, много доволна останах  и си смених зъболекаря Simple Smile Освен, че работи чудесно, е много внимателен и доста симпатичен Twisted Evil

# 613
пак ще повторим

Ние бяхме във "Фенси" в Мола на Цариградско шосе и ни приеха с ваучерите без никакво смущение. Момичето, което ни обслужи, беше много любезно.

сериозно?аз ползвах един ваучер за 4 човека

# 614
пак ще повторим

сериозно?аз ползвах един ваучер за 4 човека

Аз специално им звънях да питам и ми казаха, че 1 ваучер е за 1 ходене фактически. Тоест няма значение колко пици и пасти се поръчват за всички важи намалението.

Общи условия

Активация на акаунт