Седмокласната дружина първа се класира, че и на море замина

• 46 030
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
Водата морска е чудна в момента. Аз по принцип влизам чак в големите жеги ( август ), ама я пробвах в неделя и е ненормално топла. Така, че стягайте багажите и  travel sun

# 61
  • по течението на реката
Ох,Шанкооо,благодаря и на мен ми е много приятно,когато съм сред вас   bouquet
Anna Lee,то и без БИРА напоследък съм шемет небесен пък с нея съвсем ще... #Crazy По-ми е при сърце студен чаец с мнооооооооооооого лед май  newsm78

# 62
  • варна
 Мдаа, на морето е екстра по това време sun   grinning039  smile3549  Nature Sunny

# 63
Сигурно ли е, че тази година баловете за гимназиите са по-ниски ?  Thinking

# 64
Привет,момичета.
Лени,заглавието на темата е супер,дай боже да е на късмет на всички деца.
Аз също се надявам да приключим още на първо класиране с първото ни желание.Утре обаче съм доста натоварена,та ще възложа на таткото вечерта да провери има ли нещо.

# 65
Доколкото знам, се очаква за момичетата да са малко по-ниски, а за момчетата-малко по-високи.

# 66
  • София
Като Ви четях се сетих за това, как преди 2 години се обадих на синина ми, за да му съобщя класирането. Той беше на плажа на Созопол в компанията на още 3-ма кендидатгимназисти. Разбира се, и 4-та говореха едновременно по телефона с родителите Laughing Синът ми само каза :"Супер! Супер!". Все пак беше приет на първо и единствено желание и нямаше как да не е доволен след стреса, който изживя. Чух, че някой вика: Ти си виновна! Ти си виновна!. По-късно, когато говориме вече спокойно, той сподели, че Пешо бил много разстроен и плакал със сълзи, защото е приет на пъво желание, но неговото, а на майка му. Той искал "Дж. Атанасов", а майка му 1 АЕГ. По нейно настояване, написали 1АЕГ преди "Дж. Атанасов", защото "нямало да му стигне бала" (по майчината преценка). Но виждаш ли, взели че го приели точно в 1АЕГ, а той изобщо не искал. След време се поинтересувах, как се е развила историята. След бурни дебати, майката най-сетне отстъпила, но Пешо отишъл директно на 3-то класиране. Сигурна съм, че майка му жестоко е съжалявала за постъпката си.
Успешно класиране на децата! Дано всеки бъде там, където най-много желае! Hug

# 67
  • Пловдив
Да се запиша към дружното чакане. Дано да е успешно за всички. Ние днес също разпуснахме малко. Ходихме в Хисаря на басейн. Времето беше идеално за плаж. Дано да е такова и другата седмица, че ще заминаваме за морето.

# 68
  • София

Каква бира!?!
Сигурна съм, че ще имате повод да отворите Шампанското!  Hug

# 69
Като Ви четях се сетих за това, как преди 2 години се обадих на синина ми, за да му съобщя класирането. Той беше на плажа на Созопол в компанията на още 3-ма кендидатгимназисти.  След бурни дебати, майката най-сетне отстъпила, но Пешо отишъл директно на 3-то класиране. Сигурна съм, че майка му жестоко е съжалявала за постъпката си.
Успешно класиране на децата! Дано всеки бъде там, където най-много желае! Hug
Ето, точно затова, въпреки че не бях съгласна оставих детето да си запише първите 3 желания и от там нататък за мое успокоение и аз си понаписах още 5-6. Така че и вълкът сит и агнето цяло, а пък и няма цял живот да слушам упреци от рода на: Аз исках еди къде си, а ти не ми разреши. В крайна сметка смятам, че ние сме създатели на децата си, но това не ни дава право да им пречим  в развитието им. Не казвам, че не трябва да ги възпитаваме в ценности, както и че не трябва да им показваме правилния път в живота и когато е нужно да им въздействаме, но дали ще е английски, немски, испански, френски - в крайна сметка всеки един език си е богатство и чрез всеки от тях може да получи развитие в живота.

# 70
Да се запиша и аз в новата темичка. Не помня дали писах или мислех да пиша, моят син дойде на срещата ни за подаване на заявлението подготвен - носеше си бележника и ми отвори на последна страница, където пишеше, че ученикът сам избира училището, профила и т.н. Така че нямах думата Laughing
Видях, че в сайта на РИО-София област вече са сложили "матрицата", в която трябва да се въведе входящият номер, за да се види къде си класиран. Ама няма как да проверя дали работи, или е само в очакване на първото класиране. В плевенското РИО още няма нищо.

# 71
Сигурно ли е, че тази година баловете за гимназиите са по-ниски ? 

Не сме ясновидци, но все пак мисля че няма логика да са по-ниски баловете:

За разлика от общото намаляване на випуска в страната в София той се е увеличил - 5500 сега срещу 5100 миналата година.

Инфо:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=853543

# 72
В петък ще стане ясно какви ще са баловете.
А, дотогава - здрави нерви, положителни мисли и малко студена бира.................

# 73
Силно се надявам утре да излязат  Praynig

# 74
  • гр. София
Силно се надявам утре да излязат  Praynig

По мои спомени преди две години,когато се пекохме на вашия огън резултатите излязоха ден по-рано.
На всички ви желая късмет! fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт