Предучилищна - набор 2006

• 53 656
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Честита нова година!

Искам или не, мен започна да ме тресе вече. Днес подадох първото заявление в 51 СОУ.
Ще подадем и в 107. Тресе ме, обаче, защото трябва да подадем, според мен, на още места, защото във въпросните има вероятност да не ни приемат(и то голяма). Та имам още малко време да измисля и това.
Иначе първокласника чака с нетърпение да стане ученик, дано си запази ентусиазма Simple Smile

PS Ще съм благодарна ако някой има впечатления от 104 ОУ. Каква е програмата за началния курс и въобще каквото се сетите.

Честита нова година и от нас! Здраве и много късмет на децата и на нас в тази тъй-важна година от живота им!
51 и на нас ни и близо, но не е ли рано да се подават заявления? И аз мислех месец март да подавам, имат ли предимство ранно подадените заявления? Като четох критериите - не.
И ние ще кандидатстваме на няколко места, като се сетя за екшъна с детските градини на този набор, сега си представям какво ще бъде  Crazy

# 721
Купихте ли вече чанти за първолаците си и откъде?има ли вече някакви намаления? newsm78

# 722
  • София
Честита нова година!

Искам или не, мен започна да ме тресе вече. Днес подадох първото заявление в 51 СОУ.
Ще подадем и в 107. Тресе ме, обаче, защото трябва да подадем, според мен, на още места, защото във въпросните има вероятност да не ни приемат(и то голяма). Та имам още малко време да измисля и това.
Иначе първокласника чака с нетърпение да стане ученик, дано си запази ентусиазма Simple Smile

PS Ще съм благодарна ако някой има впечатления от 104 ОУ. Каква е програмата за началния курс и въобще каквото се сетите.

Честита нова година и от нас! Здраве и много късмет на децата и на нас в тази тъй-важна година от живота им!
51 и на нас ни и близо, но не е ли рано да се подават заявления? И аз мислех месец март да подавам, имат ли предимство ранно подадените заявления? Като четох критериите - не.
И ние ще кандидатстваме на няколко места, като се сетя за екшъна с детските градини на този набор, сега си представям какво ще бъде  Crazy

Записването започва от 3,01,2013, като при равен брой точки има значение номера на записване.
Вчера бях там в 10,30 и съм 62 номер

# 723
  • София
Купихте ли вече чанти за първолаците си и откъде?има ли вече някакви намаления? newsm78

Попадна ми добра оферта за Скаут миналото лято и взех за сина ми. Доволна съм от марката. Дъщеря ми втора година е с модел на марката и не е мръднала. Като знам колко са здрави, ако си я харесва и другата година може да е с нея.

# 724
Аз съм купила чанта още миналото лято. Просто беше супер изгодно. Пускала съм и снимки - мнение номер 202 в настоящата темичка! Laughing

# 725
  • 2 етажа над тавана
Много се радвам, че попаднах на тази тема! Дъщеря ми е на 6 г. и 9 мес. и сега е предучилищна група в 12-то СОУ. На практика кара втори път предучилищната, като първия път беше в градината. Много добре се справя с материала, даже й е леко скучно. Насочваме се към смяна на училището за първи клас обаче. От една страна е кофти, че  детето за трети път ще сменя учител и колектив, от друга и тя самата го иска.

С две думи ще ми е приятно да обменям опит с вас, дами.

Денерис, а би ли споделила какви са съображенията ти да преместваш детето от 12-то училище?
Питам, тъй като това е едно от училищата, в което мисля да подам документи.

# 726
За раница не знам още, но разбрах, че в немските магазини изпадат
понякога раници Херлиц и Лего на ниска цена (ок. 60-70 лв) и все се каня
да ходя да проверявам. Иначе миналата година в една книжарница в Пловдив
видях тези раници http://www.shop.lumar-bg.com/index.php?route=product/manufacture … nufacturer_id=117 на около 31-35 лв и ми се сториха подходящи.
Искам сега от намаленията да й взема някакви дрехи за есента, униформи в първи
клас няма да имат. Чудя се обаче какви точно дрехи да купувам, тя не е фен на
дънки, джинси, анцузи. Иска само клинове с поли, рокли и сукмани да носи, но
не мисля, че ще й удобно, пък и не мога смогна да купувам чорапогащи.
За физическото анцузите задължителни ли са, дали ще разрешават с клин и тениска?

# 727
  • София
Чантата ни я подари кръсницата на малкия , за рождения му ден август месец  Simple Smile

Ето тази : http://www.ranitsi.com/Lego-Racers-SuperLight-uchenicheska-ranit … D0%B8%D1%86%D0%B0

# 728
Здравейте, търся мнения за няколко училища, ако някой има впечатления - споделяйте: 12 соу, 119 соу, 138 соу, 93 соу, 31. Благодаря

# 729
Нашата раница Лего е точно от немските магазини, 60 лв беше, с допълнителна чантичка, пълен несесер и шише. Laughing

Иначе раниците на Габол са много хубави и като цветове и като качество. За баткото съм взимала и бях много доволна. Peace

# 730
  • 2 етажа над тавана
Нашата раница е същата като тази, която Betty L.  е показала.  Живот и здраве наесен ще влезе в употреба! Peace

# 731
Какви са тези немски магазини? А дали може да се намери нещо добро на по-прилична цена? Като си помисля колко неща ще трябват да се купуват Laughing.Освен това още на първата РС се започва: пари за това,за онова.

# 732
Бети, много е хубаво всичко, а и на супер цена. Дано да намеря нещо
евтинко и аз.
Ева, в Пловдив тези магазини се казват Меркари (всъщност аз знам
само един), подобни на ТСМ, но стоката вътре не е дефектна. Има хубави
домашни потреби, текстил, дрехите на Лидъл Есмара и др. Аз раници в Пловдив
не съм виждала, но трябва по-често да ходя.

# 733
Благодаря ти,ще погледна в някой от ТСМ-ите.

# 734
Бабъл,

на първо място от самото начало исках да я запиша в 31-во, но там нямаше предучилищна група. Така че за нас 12-то си беше временен вариант така или иначе.

Впечатленията ми от училището в момента са добри като цяло. Учителката е доста адекватна и позитивна. Върху занималнята нямам наблюдения. Има малък физкултурен салон, прясно боядисан. Столът е ОК, но моето дете се храни вкъщи.

Имам някои конкретни наблюдения върху дисциплината и липса на контрол от страна на учителите на моменти. Не ми допада и факта, че всеки свободно влиза и излиза от училището без да бъде попитан какво търси там. Имаме близко дете в настоящ първи клас и майката е коментирала  с мен неуредици по отношение на извеждането на децата на екскурзии, неприятно отношение към родители, които задават неудобни за ръководството въпроси като например къде са бележките за даваните от тях пари. Детайли, които на повечето хора не правят впечатление, но мен ме очудват.

Така че нашата цел продължава да е 31-во (в района сме) и се надявам, че училището поддържа нивото си отпреди години.

Общи условия

Активация на акаунт