Съпруги на военнослужещи ІІІ

• 99 197
  • 724
  •   1
Отговори
# 345
И ние ще се пробваме  Peace
Може пък и да се засечем с някои от вас  Hug

# 346
  • Асеновград
Да ви питам нещо важно - като ни настаняваха в хотела попълвахме някаква декларация колко дни сме ползвали като почивка от агенцията през годината.Знае ли някой за какво става въпрос и въобще на колко дни имаме право, чета че повечето от вас ползват и по две карти - на море и планина.И ние сме решили тази година да ползваме карта от 5 дена на планина, но имаме ли право ...?  Thinking

Ако не се лъжа, мъж ми ми каза, че му се полагат 10 дни на море и 10 на планина всяка година Wink

Да, от април 2011 има нова наредба и се полагат до 10 дни през летния и до 10 през зимния сезон независимо дали е член или титуляр на карта /мъж и жена военни немогат да вземат 2 карти/.

Иначе бяхме на Флагман от 21.06 и нямаме никакви забележки към нищо, по добро място няма за почивка /били сме на всички ВПД-та/. Сега сме 10 дена в Бургас от които 7 в инфекциозно отделение с двете деца, друго няма какво да пиша.....морето е зелена боза...в Сарафово кафява...

# 347
  • София
Случайно ви открих. Аз съм съпруга на капитан. Имаме 3 деце. Много полезна информация сте пуснали. Дали все още имаме шанс за почивка на море? До колкото разбрах , свободните карти са ги пуснали за продажба.

# 348
  • софия
Вълшебна , звъни и питай. доколкото помня преди около месец имаше само за септември месец.
Браво за трите дечица, това е рядкост! Heart Eyes

# 349
  • Sofia
Вълшебна добре дошла в нашата темичка  Hug
И аз бих те посъветвала да звъннеш в агенцията за да провериш има ли нещо останало за септември.
И аз те поздравявам за трите деца!  bouquet

# 350
При мъжо пуснаха зимните карти.
Май пак на Боровец ще хвърчим. За Пампорово казаха, че е безумно скъпо тия дето са ходили миналата зима.

# 351
При мъжо пуснаха зимните карти.
Май пак на Боровец ще хвърчим. За Пампорово казаха, че е безумно скъпо тия дето са ходили миналата зима.

Е защо скъпо, не е ли като в останалите бази?
Доколкото видях от едно момиче, което беше писало, цените са си почти същите на ден за човек.

# 352
Mirama, картите не са, но иначе било голяма скъпотия. Дори и в ресторанта, ако поръчваш нещо отделно, алкохол, кафета, безалкохолни ......

# 353
Дайте мнение за зимните карти.Как са базите, какви са били цените на картите миналата година?

# 354
Миналата година бяхме в Олимп - 255 лв. за двама възрастни и дете на 50% , сега не знам - мъжа ми е в отпуск  Wink

# 355
Момичета, моля ако някой има снимки на зимните бази да сподели  PraynigДо понеделник трябва да си измерем и да заявим.Има карти за Олимп,Хармония,Картела и още едно място,но не се сещам къде беше.

# 356
Момичета, моля ако някой има снимки на зимните бази да сподели  PraynigДо понеделник трябва да си измерем и да заявим.Има карти за Олимп,Хармония,Картела и още едно място,но не се сещам къде беше.

Виж на първа страница, но ако приемеш съвет - избери си Олимп или Хармония  Peace

# 357
  • Sofia
За Хармония и аз чух много добри отзиви от наши приятели.

# 358
И ние се каним на Хармония, но ще видим кога ще е.
Че на мъжо му предстои евентуално операция във ВМА, но още не се знае кога ще е прегледа, да не говорим за операцията.

# 359
  • софия
Аз за Олимп мога да кажа, че водата в басейна е студена. За мен лично Боровец е О.К. зимата ако карате ски, но иначе е пълна скука, не става за разходки.
Mirama , дано не е сериозно... Tired

Общи условия

Активация на акаунт