Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 612
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ако си изтървала Абрамович, ще те убия на място Simple Smile
Не можа ли нещо да го зашморцаш в някой килер, докато решим какво да го правим?
Joy Joy Joy

# 481
За мен не е флирт, защото не е двустранен, а мъж показал на една жена,че я харесва. Богиня нищо не е направила.
Нормално преживяване за една привлекателна жена, случва се.
Но със сигурност върха на мечтата на господина не е била да и подари шоколад.  Laughing

# 482
  • София
Наскоро гледах един много симпатичен филм, а част от него е много по темата. 500 Days of Summer, частта с флиртовете там е уникална. Човека си пуска музика на бюрото, девойката в другия край на офиса не обръща внимание, че това е и нейна любима песен и той казва на приятелите си, че къса с нея. Достатъчно шансове и бил дал. Joy

За мен не е флирт, защото не е двустранен, а мъж показал на една жена,че я харесва. Богиня нищо не е направила.
Но със сигурност върха на мечтата на господина не е била да и подари шоколад.  Laughing
Приела е почерпката, а и явно също го е наблюдавала щом е  забелязала такива подробности като това какво си поръчва, ноут бук ли има и прочее. Flutter

# 483
  • Варна
Клеми, права си за чужбинската школовка. И тук съм флиртувала дълго, сочно и напоително с господа, които впоследствие се оказа, че са дълго време живели в чужбина.

Иначе нашенският Ганчо една усмивка от любезност я приема като покана да се овъргаляме в сламата. Ганчовчиците са 90% от пенисо-народонаселението, затова тук много дами се притесняват от тази приятна забава, наречена флирт.

# 484
  • Варна
Joy Joy Joy
Абрамович е леко дъртичък вече. Този господин беше в много приятната възраст между 30 и 33г.

# 485
  • София
Joy Joy Joy
Абрамович е леко дъртичък вече. Този господин беше в много приятната възраст между 30 и 33г.
Доронин май е по- млад. Да не е бил той?

# 486
  • Варна
Но със сигурност върха на мечтата на господина не е била да и подари шоколад.  Laughing
Приела е почерпката, а и явно също го е наблюдавала щом е  забелязала такива подробности като това какво си поръчва, ноут бук ли има и прочее. Flutter
Ъхъ, ъхъ  Rolling Eyes И цвета на очите му видях  Rolling Eyes Грееееешницааааа. Пу, първа на кладата.

# 487
Аз пък намирам българите за много приятни флиртаджии. Може и да съм късметлийка. Има си класа и в други народи, разбира се, но българин досега не ме е разочаровал.  Grinning

Музиката си е класика в жанра, не е ли? Миналото лято така си флиртувахме с един господин. Чу ми телефона, кой е изпълнителят, обзаведе се с цялата му дискография, а оттам до танците по вечерно време крачката беше малка.  Grinning

# 488
  • най-шареното място
Пасинет - един интересен и приятен час за него, с отклик от другата страна мен ако питаш Simple Smile Флирт.

# 489
  • София
Клеми винаги е права.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 490
  • София
Но със сигурност върха на мечтата на господина не е била да и подари шоколад.  Laughing
Приела е почерпката, а и явно също го е наблюдавала щом е  забелязала такива подробности като това какво си поръчва, ноут бук ли има и прочее. Flutter
Ъхъ, ъхъ  Rolling Eyes И цвета на очите му видях  Rolling Eyes Грееееешницааааа. Пу, първа на кладата.
Да казвам, че си грешница? Откъде дойде това? Дори да бях моралистка идея нямам дали имаш връзка, дали си омъжена и прочее. А не съм и моралистка. Само съм любопитна и правя плахи опити да се шегувам, но права ще излезе Saule , че този флирт е голяма драма.

# 491
  • София
Много по-приятната възраст... зависи от гледната точка.
Въпреки, че като каза рус със сини очи, внезапно си припомних, че имах някаква комуникация от делови порядък с един още по-дъртичък, но се оказа, че никава работа не свършихме, но идеално си пофлиртувахме.

Не е драмата във флирта, а някъде другаде.
Понякога повредата я търсите в грешния телевизор.

# 492
  • Варна
Дами, не ме обиждайте.  Crossing Arms Мойе сме руси, ама 'убавите богати мъже ги знайми Simple Smile

Доронин и той е над 40-те. Определено не беше и Дерипаска Simple Smile

И като сте ме изнудили да си признавам, ще продължа. Всъщност, и аз флиртувах Simple Smile Минах покрай него, за да си взема списание. Така му дадох възможност да се наслади на стегнатото ми дупе и дългите ми крака в тясната пола-молив върху 10см токчета. Мръсница.

# 493
Дайте си на себе си и на мъжете си по един "hall pass" и после ще си говорим тука..Simple SmileSimple Smile

# 494
  • Варна
Цитат
Да казвам, че си грешница? Откъде дойде това? Дори да бях моралистка идея нямам дали имаш връзка, дали си омъжена и прочее. А не съм и моралистка. Само съм любопитна и правя плахи опити да се шегувам, но права ще излезе Saule , че този флирт е голяма драма.
Ирония. Не към теб  Hug Към другите беше.

Общи условия

Активация на акаунт