Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 554
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 495
Mисля, че можете да се реализирате като продължение на серията 'Арлекин' или в краен случай на страниците на' Космополитън'  Mr. Green Дотук 33 страници, т.е. като за Космо, но съм сигурна, че можете и 330  Blush

пп. когато стигнете до Californication ще надникна пак

# 496
  • София
Mисля, че можете да се реализирате като продължение на серията 'Арлекин' или в краен случай на страниците на' Космо'  Mr. Green Дотук 33 страници, но съм сигурна, че можете и 330.
Само 330? Че това каква поредица е?  Mr. Green

# 497
  • Варна
Имаме си писател в темата. Не е нужно всички да се напъваме и да творим.

# 498
По тези критерии аз всеки ден флиртувам като пазарувам от съседния магазин. Според мъжа ми собственика е влюбен в мен от години, а според мен просто много си пада.   Laughing Ама сега да взема да избягвам магазина ли, просто му се усмихвам на притеснението с което ме посреща и изпраща. Е и от време на време се изявявам като супер капризен клиент като го виждам колко се старае да ми угоди.Все пак е привлекателен млад мъж, доста по млад от мен.   Mr. Green

# 499
  • София
Че ги знаем тези мъже е ясно като бял ден, но нищо не пречи да проявявате съответната дискретност и да не желаете да споделите със старите бойни другари победите.

И аз съм с ново дупе, но всичко ме боли.
Отидох на фитнес. Ще изпия още един аспирин.

# 500
  • София
Mисля, че можете да се реализирате като продължение на серията 'Арлекин' или в краен случай на страниците на' Космо'  Mr. Green Дотук 33 страници, но съм сигурна, че можете и 330.
Хайде, помогай да преизпълним плана. Само се притеснявам както сме заговорили за Доронин и прочее да не слеят темата със "Звездни компромати".

Приятно ми е - Богиня!   bouquet Благодаря за уточнението. То в тази тема вече човек не знае флиртува ли или се конфронтира като го цитират. Laughing

По тези критерии аз всеки ден флиртувам като пазарувам от съседния магазин. Според мъжа ми собственика е влюбен в мен от години, а според мен просто много си пада.   Laughing Ама сега да взема да избягвам магазина ли, просто му се усмихвам на притеснението с което ме посреща и изпраща. Е и от време на време се изявявам като супер капризен клиент като го виждам колко се старае да ми угоди.Все пак е привлекателен млад мъж, доста по млад от мен.   Mr. Green
Флиртуваш. Редно е преминаваш покрай магазина със сведени към земята очи, за да не му даваш надежди. Андариел си легна, та импровизирам по казаното от нея по- рано. Моля да ме извините.

# 501
  • София
Добре де  я се изкажете за следното - на будка за закуски редите се и идва ваш колега, докосва много бегло рамото ви и пита "Искаш ли нещо да хапнеш?" Усеща се зверско напрежение, той с лека усмивка,но някак дяволита.  а това флирт ли е сега?

# 502
  • София
Ази, ама само аспирин ли/
Отивам да флиртувамс  възглавницата, че утре ще трябва да се флиртува с колегите. Евентуално, знае ли се кой ще донесе шоколад...
Извинявам се, изтрещях среднощно.  bowuu

# 503
  • Варна
Бояна, флиртуваме си Simple Smile

Само че ще продължа със заспалия в другата стая. На вас пожелавам приятна "поетична спявка". Това последното беше цитат.

# 504
  • най-шареното място
И аз отивам да флиртувам Simple Smile
Евка, каквото ти се иска това е Simple Smile

# 505
Е, щом и докосването намесихме, ще минем в следваща графа скоро.  Laughing За мен е флирт, откровен. НО пак идва момента с четенето между редовете, защото самото излъчване няма как да се сбърка, а няма и как да се напише.

# 506
Добре де  я се изкажете за следното - на будка за закуски редите се и идва ваш колега, докосва много бегло рамото ви и пита "Искаш ли нещо да хапнеш?" Усеща се зверско напрежение, той с лека усмивка,но някак дяволита.  а това флирт ли е сега?

Ааа щом е колега направо може да стане и по опасно от флирт. Не е като да е непознат, който я срещнеш повече я не.  Laughing

# 507
  • София
Жив огън е Евка Simple Smile
Флиртува и пушек се вдига Simple Smile

Клеми, лека нощ, аз също натам се запътвам да флиртувам Simple Smile

# 508
  • София
Е, щом и докосването намесихме, ще минем в следваща графа скоро.  Laughing За мен е флирт, откровен. НО пак идва момента с четенето между редовете, защото самото излъчване няма как да се сбърка, а няма и как да се напише.

За мен беше флирт имаше и още след това, все такива меки намеци на загриженост и наблюдателност.Просто ми стана любопитно според други да ли ще е в графа флирт или груба свалка.  Няма да минавам никъде, че беше преди сто години.Просто се подсетих за стари неща от прочетеното.Беше въпреки всичко много приятно.

# 509
Ей това е целта на занятието - да е приятно. По твоя казус имаме консенсус!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт