Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 613
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Аз открих някаква релация, вещиците танцуват за собствено удоволствие.
Флиртуват също за собствено удоволствие.
Моля те, дай ми съвсем небрежен жест, че това е вещерска тема Praynig
Много искам Flutter
Отдавна!

Сега да не ми се разотидете по леглата.
Ей го Еньов ден скоро беше.
Аз толкова бързах да се завърна за вакханлията.

# 421
  • Най-сетне у дома
Ази, по начина, по който си изпусна нервите, разбирам, че съм настъпила повече от едно болни места. Иначе една истинска дама-вещица не би се държала като прекарваща прекалено много време на женския пазар. Не ми е интересно, нито ме обиждаш, нито ме предизвикваш, нито пък се вълнувам особено от фантазиите ти за моя живот. Ти си онази, която има нужда да се оглежда в очите на "много специални" хора. Аз съм ужасно спокойна със себе си, живота си и стойността си. Така, че ако имаш смислени и ненасочени към скромната ми личност аргументи - моля, заповядай.
Защото от последния ти постове се носи ужасно лош дъх. А вещерството не е за аматьори.

# 422
  • София
Бояна, флиртът и конфронтацията са преживявания от един и същи порядък, всъщност. Просто с различен знак. Това не е моя идея, просто цитирам.
Това казах и аз.
Удоволствието от флирта е обратно на удоволствието от конфронтацията.
Затова и не разбирам как човек пази свободата си да се конфронтира, но да флиртува става нещо лошо. Би следвало да е обратното, поне би било по- положително като ежедневие.

ПП Само напомням, че не приемам казуса на авторката на темата като флирт, защото 6 месеца писма, скайп и прочее си е направо сериозна връзка.

# 423
  • София
АБсолютно съм спокойна.
Смея се с глас и се забавлявам.
Това е една от малкото негативни страни на виртуалното общуване, да си вадиш погрешни заключения, спрямо собствените си виждания.

Но мен изобщо не ми пречи да си ме представяш озъбена и истерясала пред монитора Simple Smile
Все ми е едно Simple Smile

# 424
Мхм.
Единствено и само за собствено удоволствие. ВСИЧКО!

... под ножа.  Joy

Saule, извинявай, но какво точно каза по темата? Защото от последните ти няколко поста, освен че ни информира колко си над и по-, аз не видях с какво всъщност допринесе към един приятен иначе разговор?

# 425
Клонке, скубни още една гъба, да разведрим обстановката...
Сауле, предполагам, че имаш предвид нещо далеч над флирта, който коментирахме тук.

# 426
  • София
Сега да не ми се разотидете по леглата.
Ей го Еньов ден скоро беше.
Аз толкова бързах да се завърна за вакханлията.

ghostgirl, hrisi hristova, Linn, Saule, slonop, Wild_rabbit, Еvка (+ 14 Скрит/и) и 9 Гости преглежда(т) тази тема.

Нямаш проблеми Mr. Green
Обърни внимание на номер 1!!!

# 427
О, аз имам около девет часа докато си легна.  Joy

# 428
  • Най-сетне у дома
Бояна, флиртът и конфронтацията са преживявания от един и същи порядък, всъщност. Просто с различен знак. Това не е моя идея, просто цитирам.
Това казах и аз.
Удоволствието от флирта е обратно на удоволствието от конфронтацията.
Затова и не разбирам как човек пази свободата си да се конфронтира, но да флиртува става нещо лошо. Би следвало да е обратното, поне би било по- положително като ежедневие.

ПП Само напомням, че не приемам казуса на авторката на темата като флирт, защото 6 месеца писма, скайп и прочее си е направо сериозна връзка.

Ох, Бояна, и аз това казвам. Просто питам какво точно във флирта допада на пишещите тук. Поетизирането на флирта е същото като клейменето на конфронтацията - и в двете няма никакъв смисъл. Но докато, ако попитам какво му е лошото на конфронтацията, все ще се намери кой да ми обясни по смислен начин. Но като попитам кое му е хубаво на флирта, хората се разстройват и започват да проектират собствените си ... особености... върху мен. Е, как така?

Симпли, извинявай, права си. Всъщност, беше една много приятна и поетична спявка и какво ме бъркаше да се намесвам с конкретни въпроси. Оставям партито да си тече.

# 429
  • София
Е, че то аз децата за собствен кеф съм си ги родила, че един флирт ли ще съобразявам с друг? Никога.  Joy
Девойки, много насериозно се взимате. Животът е щастие, вие сте се оплели в математически формули.
Релакс!

# 430
Аз вече написах за мен лично кое му е хубавото на флирта, не знам защо не те устройва, освен че просто не е твоето усещане. Не виждам и причина да очакваш всички да бъдат рационални, аз съм непоправимо романтична и няма как да стана друга тепърва. Удоволствието от играта между двама души не знам как може да бъде разказано, след като то е индивидуално усещане. Аз го усещам като докосване по гърба, защото това ме запалва, друг може да го усеща като "Еврика!", трети като горещо кафе...

# 431
Saule , щеше да пишеш и аз дремя тук да те чакам, пък тя, к(ва стана....  Crossing Arms

# 432
  • София
ghostgirl, hrisi hristova, Linn, Saule, slonop, Wild_rabbit, Еvка (+ 14 Скрит/и) и 9 Гости преглежда(т) тази тема.

Нямаш проблеми Mr. Green
Обърни внимание на номер 1!!!

Е са що ме хвана по долни гащи,че надничам без да се обаждам а?  Laughing
      Ако хвана смисъла на последните страници ще се включа, но връщам назад и нещо ми убягва  Embarassed

# 433
  • София
Сауле, много погрешно си мислиш, че си в състояние да разстройваш хората и да внасяш подобен смут в душите им Simple Smile

Бай дъ уей, аз също не те видях да отговаряш на въпросите ми, които бях твърде конкретни.
И да прецизираш дефинициите си за класа, флирт, власт и прочие.
Нямам никакъв проблем да поразровя, да цитирам и да ситематизирам расъжденията ти по въпроса, но не желая да развалям неделната си вечерна забава в такава очарователна вещерска компания.

Но ако много настояваш, мога да го направя.

Защото аз съвестно творя и давам обяснения и дефиниции,  но трябва да призная, че Симплиейвън беше истинската фея на дефиницията за флирт в тази тема.
Теб, освен за включването с мъжа ти, който щял да навре главата в г...за на свой колега в Европарламента, ако флиртувал с теб, друго не видях смислено, ако прескочим развятите коси и комплексите и жиголата.
А горното определение го намирам вулгарно и позволи да отбележа, че ако нещо имаше лош дъх в тази толкова дълга тема беше твоето изказване с речник  на хамалин от Сточна гара.

Последна редакция: нд, 26 юни 2011, 22:54 от Azzy

# 434
  • София
Ох, Бояна, и аз това казвам. Просто питам какво точно във флирта допада на пишещите тук. Поетизирането на флирта е същото като клейменето на конфронтацията - и в двете няма никакъв смисъл. Но докато, ако попитам какво му е лошото на конфронтацията, все ще се намери кой да ми обясни по смислен начин. Но като попитам кое му е хубаво на флирта, хората се разстройват и започват да проектират собствените си ... особености... върху мен. Е, как така?
От темата оставам с впечатлението, може и да бъркам, че флирта е някакъв вид нарушение. Предвид нещата, които прочетох за обещанието за секс и прочее вече ми е ясно защо. Не ми е ясно защо ставаш обект на конфронтация при положение, че показа, че държиш на консервативната позиция, затова залагам на хипотезата, че другите потребителки  просто флиртуват с теб. Grinning

ПП За удоволствието от флирта споделям само на теория. Винаги съм била обградена с прекалено много досадници и някак съм го загубила по пътя, ако съм го имала./Не говоря само за мъже, а въобще/ Затова и не отговарям по същество.

Общи условия

Активация на акаунт