Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 547
  • 1 123
  •   2
Отговори
# 465
  • София
simplyaven да както и да го напишеш, колкото и да  е подробно не може да се усети в никакъв случай. Не можеш да видиш погледа на отсрещната страна, нито да изпиташ емоциите му в даденият момент. Тук  обаче се преплитат доста различни усещания за значението флирт и от там и неразбирането. За едни флирт е да те вкара в леглото, за други просто малко комплименти поднесени с по - различен поглед и прочие глупости.

# 466

Отивам в една сграда. Срещам си погледа с мъж, когото виждам за първи път в живота си. Той се надига от стола, на който седи. Аз отивам на едно... да го наречем гише. Усещам погледа в гърба си. Флиртът реално вече е започнал. Как свърши? Онзи етап свърши с моето излизане от въпросната сграда. После пак се виждахме с този човек, но това бяха други флиртове.  Laughing

A ako нямаше последвали други флиртове  Laughing след това, едва ли щеше да го помниш, че и да го отразиш като флирт. ( разсъждавам си от собствена гледна точка и преживявания в случая ).За мен това никакъв флирт не е да усетя, поглед на някой мъж върху себе си, който ме харесва да речем. Това ми се случва постоянно, та понякога дори ме дразни, ако не съм в настроение.

п.п.Klemy , за твоя пример мисля, не че секса не е била желаната крайна точка, а че крайната желана точка е била много повече от секс, та в този случай хич не би било безобидно от моя страна и не бих си го причинила нито на себе си,нито на отсрещната страна участвала във флирта. ( не от чувство за морал, а от това, че не ми е приятно да се подлагам на подобно нещо, да си поставям граници на желанията и в същото време да си ги подклаждам ).

# 467
  • София
Паси, много си права.
Но така или иначе...флиртът нито доведе до секс, нито целта е била такава.
Така че такива равенства флирт=секс са меко казано смешни.  Peace

# 468
  • Варна
Наскоро ми се случи следното. Бях в паспортна служба, но затвориха за 1ч /обедна почивка/. На съседното гише имаше симпатичен гражданин, който не сваляше поглед от мен.
За да убия един час отидох в съседното кафене с богата селекция кафе. Поръчах, седнах в дъното. Симпатичният господин ме е последвал. Седна на масата срещу мен. Поръча от 20вида кафе същото като моето. Продължи да ме гледа. /аз се правех на разсеяна, но все пак бях заинтригувана/ Whistling
След време господинът стана, отиде на бара и взе да разпитва за видовете шоколад. Купи два. Дойде до масата ми и каза: "Това е за Вас. Хубав ден Ви желая". След това излезе. Беше минал един час.
Взех си нещата от паспортна служба. Той продължи да ме следи с поглед. Извиках си такси и се прибрах.
Това флирт ли беше, свалка или покана за секс?

/изинете за телеграфния стил, спи ми се/

# 469
Ти трябва да кажеш, флирт ли е било или свалка. От моята позиция трудно го виждам господина...

# 470
  • София
Флирт, чиста проба.
Главата си залагам, че този господин е имал чужбинска школовка.  Peace

# 471
  • Варна
Аз съм руса  Whistling Искам някой друг да го квалифицира и дефинира.

# 472
  • най-шареното място
аз съм в пенсия вече Simple Smile но го приемам като комплимент, не се и сещам за другите опции и си вземам такси също Simple Smile това не значи, че те мисля и теб за пенсионерка Simple Smile

ПС пак остава флирт обаче само видът е неясен Simple Smile

# 473
  • София
Аз съм руса  Whistling Искам някой друг да го квалифицира и дефинира.

Простак!
Не го беше срам.

# 474
  • Варна
Господинът беше висок, рус, синеок /успях да видя  Rolling Eyes/, с хубав костюм и ноутбук. А, да, беше руснак Simple Smile

# 475
  • Варна
Аз съм руса  Whistling Искам някой друг да го квалифицира и дефинира.

Простак!
Не го беше срам.
Аззи,  Mr. Green Joy
Аз, като истинската българката, следваше да му зашлевя два шамара и да му кажа да си пъхне шоколада там, дето не е много уместно нещо да влиза вместо да излиза Simple Smile Нали така Simple Smile

# 476
богиня - ценител.

# 477
  • София
Peace
ВидЕхте ли?
Такова нещо нашенец от село рядко прави. Само ако е прекарал поне една петилетка в чужбинско. На мен ми се е случвало в Италия, подобни флиртове, с все 6-месечно бебе бях. Спират те, бърз и почтителен флирт, при това много фин и с пожелание за късмет и хубав ден си тръгват. Без дори телефонен номер да поискат. Не секс.  Crazy

# 478
pasinet , аз казах, че пропускам средата, ти попита как започва и как свършва.  Grinning Последващите всъщност бяха по-малко въздействащи от моя гледна точка, защото начинът, по който този мъж се надигна от мястото си, напрежението в погледа, в цялото излъчване в онзи момент, в последствие вече беше по-спокойно, нямаше го онзи първоначален заряд.

# 479
  • София
Ако си изтървала Абрамович, ще те убия на място Simple Smile
Не можа ли нещо да го зашморцаш в някой килер, докато решим какво да го правим?

Общи условия

Активация на акаунт