Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 547
  • 1 123
  •   2
Отговори
# 510
Флиртът е само ордьовъра към книвването от пътя. Много често като си казал "А", трябва да си готов да кажеш и "Б". Флиртовете не са чак толкова невинни, колкото изглеждат, а са си чиста свалка, оставяща широко отворена вратата към секса, което вече си е чиста изневяра.
Peace
Липсваше ми, Andarie, както винаги  мнението ти е точно в десятката Mr. Green
Аз не си мисля подобни неща, скучна и праволинейна съм.
За мен флирт= изневяра

# 511
  • София
м да време беше за тая вечер някъде нещо да се разбере  Simple Smile  Айде сега аз като взех,че продължих играта ей така от любопитство (щеше ми се да видя до къде би стигнал и защо флиртува с мен) в коя графа спадам? На тия  дето обичат флирта или  тия дето си врат носа дето пари ?

# 512
аз не мога да ти отговоря, че не съм експерт, ама ако дойде шанталче и направи връзка между зодиите и флиртовете, ще ни бодне в класификатора като пеперудки с карфичка на мястото ни  Mr. Green

# 513
А, ние си се знаем.  Laughing

Еvка , не дърпай дявола за опашката, че ще те пратят в категория "платени услуги".  Joy

# 514
  • София
Ок взимам си думите обраатно засрамена  Embarassed

Да ме пращат където искат нали искаха примери с точности? Както уж не можех да опиша ето сетих се и описах. Питаха какво му е хубавото, това хич не мога да го опиша с думи. Почесване на егото , хм не беше защото не започнах аз. Та размишлявам си в писмен вид над прочетеното, ама щом ще ме пращат на там спирам.  Mr. Green

# 515
Аз всъщност нищо грешно ен виждам в почесването на егото, но и не мисля че е единствена причина за флирт. Имам спомени, че съм си почесвала и егото, професията ми беше такава, че работех с разни звезди и да, чесала съм си го най-безотговорно.  Laughing В последните години пък си доставям чисто удоволствие от играта на погледи, жестове, движениея... Някак и флиртовете ми сега са по-различни.  Grinning

# 516
Тая тема е поредното доказателство,че който много говори,всъщност нищо не може да направи...   Joy hahaha
Типично за дървените философи.....    Mr. Green   на теория всичко знаят,пък на практика нищо не се получава.   
Вместо да нищите тук Теория на флирта,да бяхте опитали поне да усетите удоволствието....

Аз си получих и флирта,и ухажването ,и .....кои бяха следващите етапи?    newsm78    Mr. Green
Пък вие си теоретизирайте....   Joy

# 517
Тая тема е поредното доказателство,че който много говори,всъщност нищо не може да направи...   Joy hahaha
Типично за дървените философи.....    Mr. Green   на теория всичко знаят,пък на практика нищо не се получава.   
Вместо да нищите тук Теория на флирта,да бяхте опитали поне да усетите удоволствието....

Аз си получих и флирта,и ухажването ,и .....кои бяха следващите етапи?    newsm78    Mr. Green
Пък вие си теоретизирайте....   Joy
Като ти е специален мониторът. От моя нищо не се вижда, за съжаление.   

# 518
  • София
Тая тема е поредното доказателство,че който много говори,всъщност нищо не може да направи...   Joy hahaha
Типично за дървените философи.....    Mr. Green   на теория всичко знаят,пък на практика нищо не се получава.  

Ете това и аз имАх предвид.....

Луне, в тази минута с теб сме с еднакъв брой публикации - сори за офа....

# 519
  • София
Брях, вие сън не спите ли? Толлкова сте писали снощи, че нямате изчитане, добрече кафето ми е дълго!

Май не  успях да се изразя точно. Да води  те желанието за нещо различно от сивотата. Флирта не е ли нормално човешко общуване всъщност? Къде иска да стигне знае само флиртуващият. Дали просто да са позабавлява или иска да стигне и по - далеч в отношенията си с другият. Това имах пред вид под "къде иска да стигне".Малко или много едно хлапе едва ли може реално да прецени къде би била границата със явната свалка. Докато един по  - узрял човек би имал ясна представа за нея. Аз пример не мога да дам, че освен с мъжът ми отдавна не съм флиртувала с друг,но там нещата са по хард, а не просто за заигравката с непознат или малко познат човек.

Явно не се смята навсякъде (а аз се съмнявам дали и тук), защото има култури, в които за такова невинно флиртче убиват с камъни единия или двамата флиртуващи. А и както стана ясно, с изключение на Ази, никой тук не спомена да смее да флиртува пред очите на мъжа или гаджето си, също и никоя тук не каза, че няма проблем мъжът й да флиртува пред очите й с някоя друга. Та, явно нещата не са толкова социално-нормални, колкото се изкарват. Ако възрастните бяха толкова наясно къде е чертата, както се твърди, че има черта, то нямаше да стават разни сакактлъци като изневери, ревности и разводи, а щеше да се приема за добър ден, са си пофлиртува човек с някого. И ако нещата бяха толкова невинни, нямаше във всяка култура да има строги правила, които да ограничават нивото на контакт между мъжете и жените.

# 520
Андариел, сакатлъците, дето ги споменаваш ей тъй между другото, не са флирт. Ама сте се запънали като магарета на баир. Изневяра , та изневяра. Много ви вълнува тая изневяра бре. Joy Слава Богу, че има хора, които и нюансите могат да съзрат. Животът хич не е черно и бяло сал.
Парци, хоп, изпреварих те. Mr. Green

# 521
  • София
Изневярата е естественото продължение на флирта. В живота за тези неща няма нюанси а нула или единица. Ако не беше така, партньорите нямаше да ревнуват като видят половинките си във флирт с чужд човек. Защото всички случки, които дотук се разказаха са извън полезрението на половинката, а и само си представям онзи, русият на Богиня как й подарява шоколадчето в присъствието на мъжа й, и Богня започва да обяснява как това  не е нищо особено, просто човекът искал да й засвидетелства внимание. Не е нужна много, за да се досети човек, че такова нещо няма как да се случи, освен ако русият не си проси боя.
И като ги заприказвате тези чужденци какви били добри... сещам се за много разпространеното по египетските  и южноамерикански курорти, в които мургави кавалери флиртуват със западнашките летовнички, ухажват ги, сипят им комплименти, докато не ги вкарат в кревата и не им източат картите. А патките си мисля,т че това бил просто флирт, пък после станало любов.

Мерси, Ани, радвам се да те видя!   bouquet

Последна редакция: пн, 27 юни 2011, 08:55 от Andariel

# 522
Не само че са флиртували с мене пред очите на мъжа ми, ми дори бяхме и съвсем пресни гаджета. На един техен купон гаджето на НЕГОВА колежка се напи, хареса ме нещо и почна да ме кани на танц. Нито е тръгвал да му завира главата незнамси деси, нито закани, нито нищо...

Май даже беше поласкан! Laughing

Аз с годините започнах да изтривам ревността от файловете си. Жалко само, че не мога да се върна да съм на 30....

# 523
  • София
Какво да ви кажа...
Не ми палете фитилите, че както съм му набрала на моичкия....
Ама все си слагам граници.
Ако случайно почна флирт, много добре усещам кога нещата влизат в сериозната игра и бягам.
Пък и с количката, имам вид на сериозна госпожа. Mr. Green

# 524
Изневярата е естественото продължение на флирта. В живота за тези неща няма нюанси а нула или единица. Ако не беше така, партньорите нямаше да ревнуват като видят половинките си във флирт с чужд човек. Защото всички случки, които дотук се разказаха са извън полезрението на половинката, а и само си представям онзи, русият на Богиня как й подарява шоколадчето в присъствието на мъжа й, и Богня започва да обяснява как това  не е нищо особено, просто човекът искал да й засвидетелства внимание. Не е нужна много, за да се досети човек, че такова нещо няма как да се случи, освен ако русият не си проси боя.
И като ги заприказвате тези чужденци какви били добри... сещам се за много разпространеното по египетските  и южноамерикански курорти, в които мургави кавалери флиртуват със западнашките летовнички, ухажват ги, сипят им комплименти, докато не ги вкарат в кревата и не им източат картите. А патките си мисля,т че това бил просто флирт, пък после станало любов.

Андариел, имаш неразбираеми за мен представи за живота.  Mr. Green  Не всичко опира до секс. Опитай само да си представиш!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт