Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 535
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 525

Ако случайно почна флирт, много добре усещам кога нещата влизат в сериозната игра и бягам.
Пък и с количката, имам вид на сериозна госпожа. Mr. Green

Ти така си мислиш. Не са ли те на.... досега, без да разбереш.  Щото флирт = изневяра.

# 526
  • София

Ако случайно почна флирт, много добре усещам кога нещата влизат в сериозната игра и бягам.
Пък и с количката, имам вид на сериозна госпожа. Mr. Green

Ти така си мислиш. Не са ли те на.... досега, без да разбереш.  Щото флирт = изневяра.

Според някои хора, на които отдавна вече не се връзвам! Wink

# 527
Господинът беше висок, рус, синеок /успях да видя  Rolling Eyes/, с хубав костюм и ноутбук. А, да, беше руснак Simple Smile

Още като прочетох предния пост, бях сигурна, че е руснак, даже се бях засилила да питам. То затова в българския език си има термин "ухажване по руски", ще рече елегантно, с класа и в никакъв случай няма общо с това, което някой напред описа като "ганьовско".

Язък, че късно влизам в темата  Grinning

# 528
  • София
Вижте сега, колкото и да отричате, флиртът е прелюдия към секса. пък вие си го пудрете както искате. Обичайната история като схема е - започна всичко нашега, един невинен флирт, после задълбаване, секс, евентуално още по-голямо задълбаване, мисли за напускане на семейството и нов живот, или пък партньорът се добира до кореспонденцията от невинния флирт и следват драми. Класика в жанра, нищо ново под слънцето. Естествено, вие сте от изключенията, които винаги контролират нещата, но вас и не ви броя.

# 529
Вижте сега, колкото и да отричате, флиртът е прелюдия към секса...

Както е казала Клеми - не всичко опира до секс.

# 530
Вижте сега, колкото и да отричате, флиртът е прелюдия към секса. пък вие си го пудрете както искате. Обичайната история като схема е - започна всичко нашега, един невинен флирт, после задълбаване, секс, евентуално още по-голямо задълбаване, мисли за напускане на семейството и нов живот, или пък партньорът се добира до кореспонденцията от невинния флирт и следват драми. Класика в жанра, нищо ново под слънцето. Естествено, вие сте от изключенията, които винаги контролират нещата, но вас и не ви броя.
Peace

Андариел, сакатлъците, дето ги споменаваш ей тъй между другото, не са флирт.

Те не са флирт,ама от флирта са тръгнали...    Laughing
Първо поглед към колежката,после комплимент "Колко си хубава днес!", после "Искаш ли да обядваме заедно?"  и така,от лек ,загадъчен нюанс взели ,че се озовали в кревата....
И после ,тема тук:
"Въх,падам си по колега....ама май съм влюбена.....Ама обичам и мъжа си...Кво да правя?!    Sad  "

Ей така си вървят флиртовете...    hahaha

# 531
  • София
е, не всичко, но то е само в началото. Всичко нататък опира до секса. Не всичко е секс само при недовършен флирт, а довършените свършват със секса и вече стават изневяра или нова връзка.

# 532
  • София
е, не всичко, но то е само в началото. Всичко нататък опира до секса. Не всичко е секс само при недовършен флирт, а довършените свършват със секса и вече стават изневяра или нова връзка.
Да речем хипотетично, че колега/ съсед/ познат ти каже, че и днес изглеждаш много добре. Какво му отговаряш, за да не нагазиш във флирта, т.е. да запазиш своя морал?

# 533
  • София
Ще му благодаря за комплимента. За да има флирт, трябва и аз да се включа, но отвъд комплимента "изглеждаш добре4. То се познава по погледа, по жестовете.

# 534

Ето, че изяснихме разминаванията. За теб довършен флирт задължително включва секс, за мен - не.
Като направих инвентаризация на флиртовете, за които имам спомен - много от тях са с хора, с които никога не бих реализирала секс. Но пък са били забавни събеседници.

# 535
Стига с тоя секс вече! Не всичко е секс, понякога жените имат нужда да се огледат в чужди мъжки очи, имат нужда от малко комплименти и от някаква нова тръпка, без да изпитват сексуални нужди. Не е задължително флиртът да продължи към изневяра, а и да продължи, малко са хората, които зарязват дом и семейство заради такива връзки. Дори и да има влюбване, то преминава след време, само да не се разбере от половинката, че тогава става гадно. Какъв ви е проблема на вас- че някой имал наглостта да се влюби и да иска да изпита някакви по-различни чувства ли? Не си мислете, че само жените се влюбват, а мъжете искат само секс! Naughty Това, че някой не се е влюбвал така във вас, не означава, че никой мъж нямало да чака 2-3 или 5 месеца жената, която харесва или пък е влюбен в нея. Сега завиждайте ми, но мен са ме чакали така да се наканя и да се реша много мъже, много пъти. Всичките ми връзки са започнали и завършили така. Не се гордея с това, но си има хора за един път, има си и хора , като мен....

# 536
Довършено, недовършено.  Направо ми сбра погледа.  Crazy В езика затова има толкова много думи и всяка с различен смисъл: Сексът си е секс, флиртът - флирт. Все едно като ти предават урок за заглавието, поставянето на тема и поискат да те изпитат, ти да разказваш за заключението. Попропускаш доста съществени крачки. Mr. Green
Та, ако желаете, пускайте тема за секса, ще ви чета.

# 537
  • София
а, хич не е, само да не разбере половинката!  Laughing
Въх, уби мъ! ти си единствената, в която са се влюбвали "така"! А като не се гордееш защо го пишеш тук и обясняваш какво щастие е било за теб, каква тръпка?

Луна, в живота има и поредица от действия с обичайна последователност и логически връзки.

# 538
  • Варна
Цитат
А и както стана ясно, с изключение на Ази, никой тук не спомена да смее да флиртува пред очите на мъжа или гаджето си, също и никоя тук не каза, че няма проблем мъжът й да флиртува пред очите й с някоя друга.
Не е само Аззи, и аз си флиртувам открито, просто защото нямам какво да крия. Флиртът се получава естествено с интелигентен и образован мъж. Колкото е по-образован, толкова по-добре се получава. Най-възрастният ми флиртаджийски опит е с господин на 70+. Който си го умеее, си го умее.
Флиртът не е просто размянва на любезности, той е остроумна игра. Ако играчите са добри, се получава нещо наистина феерично.

# 539
  • София
Че то, един 70-годишен изобщо не е опасен, стига да не си пада жената леко геронтофил.
Много феерично, стига мъжът ти да не е в сметката!  Peace

Ох, отегчих се вече с това. Вие сии вярвайте, де.

Общи условия

Активация на акаунт