Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 523
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Андариел, арабите са го измислили най-добре. Слагат ти бурката и готово! Какви погледи, какви разговори, недай Аллах флиртове...
Щото и от един поглед може да пламне голяма любов.

# 541
Андариел, за човек, уверен в себе си, знаещ какво има и ценящ живота си, флиртът не би могъл да е заплаха. Естествена развръзка от флирт няма. Това е нещо, което се случва за секунди обикновено. Как виждаш логическите връзки?
Богиня,   bouquet за предпоследния ти постинг.

# 542
  • Варна
Луне, и ти ли ще ме наречеш геронтофилка?  Mr. Green Само такава още не бях Simple Smile

Иначе, благодаря   bouquet /флиртуваме/

# 543
Вярно в женските глави не всичко е секс, но в мъжкият мозък 99%.
Играйте шах, бе хора, като искате остроумни игри, но друго си е да си почеткате егото Mr. Green и да си докажете, че още сте харесвана, само мнението на мъжът ви и вашето не ви е достатъчно Wink

# 544
  • Варна
ani27, шахът го оставям за теб. Аз съм руса.

# 545
Андариел, арабите са го измислили най-добре. Слагат ти бурката и готово! Какви погледи, какви разговори, недай Аллах флиртове...
Щото и от един поглед може да пламне голяма любов.

Е,ква любов ,бе?    Joy
Нали погледа е невинен флирт?!    hahaha  hahaha hahaha  според вас?
Значи все пак не е невинен флирт...щом може да ,вървейки,да СТИГНЕ до любов...     Mr. Green

А,уточнете се флирта само мятане на нишани ли е ,или все пак води до нещо....любов,секс,както искайте го наричайте!   А??

# 546
Луне, аз пък си мисля, че неуверените флиртуват, за уверените е безсмислен и загуба на време, но разни хора, разни идеали.

# 547
Напротив, неуверената и сдухана жена не флиртува. Нали като й кажат "много си красива", тя ще отговори "ама, моля ти се, глупости, аз не се харесвам", щото нали е неуверена.
Горното не значи, че тази, която не флиртува непременно е неуверена.

# 548
Много обичам някой да ме разконспирира,  да надникне в главицата ми, да разчете нуждите и поривите,.... и не само моите, ами и тези на съпруга ми...   Mr. Green  Слава Богу, животът ми не е : Тоз тА гледа!  Бум два шамара. ...  и слава Богу, имам мъж, не неуверен в себе си ревнивец.  Wink

Като чета някои постинги, оставам с усещането, че има хора, които никога не са усетили, що е то флиртът.  Peace  
Ани, неуверената жена не осъзнава флирта като флирт. Възможно е и да не го разпознава.

# 549
  • Варна
Краси.мира, още веднъж - бавнооо и разяснително. Като в детската градина.

Според АНдариел корелацията флирт-секс минава през следната логическа връзка - поглед, усмивка, разговор, флирт, свалка, секс. И това е задължително.
За да се избегне несанкцнионираният извънсемеен секс, флиртовете следва да се забранят. Ако може по законов път. Нарушителите да бъдат публично замервани с камъни. По шериата.

Моето предложение, за да може да се опази уважаемата ССФ от това недостойно занимание, наречено флирт, е да последва примера на арабите -> моден аксесоар бурка. Защото понякога в живота и флирт не ти е нужен, а само един поглед, за да се влюбиш. Поне така съм чувала, де.

# 550
  • Galaxy 13197853088
бурка жена не спира.

# 551
  • София
Така е, затова е и закона за наказанието бой с камъни.

# 552
Напротив, неуверената и сдухана жена не флиртува. Нали като й кажат "много си красива", тя ще отговори "ама, моля ти се, глупости, аз не се харесвам", щото нали е неуверена.
Горното не значи, че тази, която не флиртува непременно е неуверена.
Защо? Би ли ми обяснила?
 Аз съм на противоположното мнение. За мен е загуба на време, Достатъчни са ми , погледите които предизвиквам, нямам нужда от продължение......сега ще ми кажеш, че ме е страх от отхвърляне и т.н. за това не флиртувам........нямам емоционална нужда, дори са ми смешни правещите го.

# 553
Обяснила съм го.

# 554
  • Galaxy 13197853088
И закона не ги спира. Казват, че жената е като водата, като тръгне и няма спиране, но това е друга тема.

Общи условия

Активация на акаунт