Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 490
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 570
Бояна, когато отговарям, гледам и в очите, но моите са толкова изразителни, че рядко могат да подведат, т.е. очите ми показват всичко, което мисля, не се усмихвам, дори с тях(когато отвращам"'Да, знам"), сериозна съм. Човек може  да събуди респект, стига да иска. Дори понякога,избягвам да гледам хората в очите, защото, казват, че имам силен поглед. Имах предвид, може да изглеждам предизвикателно, да получа някой комплимент, и погледи, но не ги насърчавам, не отвръщам на тях и т.н Отговарям по недвусмислен начин, да няма грешки.
Всяка година си ходим на едно и също място на море, по едно и също време приблизително. Трета година засичаме едно немско семейство, мъжът, когато ме види, е като омагьосан, забелязала съм го не само аз, но и жена му Mr. Green, не съм му се усмихвала, не му срещам погледа, за мен не е флирт, дори когато ги видя съзнателно се обръщам на другата страна, за да не дразня съпругата му.

# 571
Разбира се, че има разлика между флирт и учтиво общуване.... Разликата е в заряда.
 Флиртът. Просто някои си признават,  а други го смятат едва ли не за страховити низки страсти, нанасящи непоправими вреди по егото на съпруг и здравината на връзката и държат да се разграничат.   Wink
Грешката ви е, че очаквате във всичко да е намесен сексът. Не е.
Приятен ден и се пазете!  Hug

Последна редакция: пн, 27 юни 2011, 10:58 от luna

# 572
  • София
ами, виж сега, то зависи и какъв вроден сексапил излъчваш. Още като погледна един мъж в очите, и вече зная какво му е в главата и дали ми прави нормален комплимент, или започва да флиртува. Твърде дълго не го осъзнавах, но  знаците са ясни за този, който може да ги разчете по отношение на себе си.

# 573
  • София
Разбра ли се в крайна сметка защо една жена (която не търси секс или връзка) флиртува?
За да си повдигне самочувствието, за да накара някой да й смени спукана гума, или за нещо друго, което не мога да измисля?
Понеже и двете причини са супер тъпи като основание за флирт.

# 574
  • София
Флиртът е учтиво общуване с неприкрито изразен възторг към другия, без желание за нещо повече от това да му (по)кажеш, че е бил оценен.
Ако имаш някаква цел , различна от това да дадеш положителна оценка и се насладиш на ситуация, вече минава в нефлирт Simple Smile
Нещо такова си мисля и аз, но сега ви пожелавам приятен ден и ще чета с интерес написаното по- късно.  bouquet

# 575
Ей, ама все бакалски примери давате за "флирт". 

# 576
Много добре знам и усещам, кога флиртуват с мен. И когато ми кажат, нещо от рода, колко съм хубава и т.н. обикновено казвам "Да, така е '', тонът ми не предразполага към продължение.
Никой ли не е заслужил поне "благодаря" (някакъв малък процент)? Защото това е доста неучтиво отрязване на комуникацията....

# 577
Всеки с разбиранията си.
Последните няколко страници ме подсетиха за една съфорумка, която беше изтрила всичките си контакти-мъже във ФБ, за да не породи случайно у някого съмнение, че може евентуално някога да получи закачка от мъж, който не й е съпруг. За нея между "хубав аватар", написано от мъж, до секса беше само една крачка.

# 578
Приемаш ли мъжът ти да разговаря с други жени, да им направи комплимент, да ги покани на танц?
Да води нормални разговори да, но да им прави повече от дежурни комплименти и да ги кани на танц, не.Освен ако не сме на общо събиране и поканата е към мои приятелки. Да покани някоя непозната от заведението, защото му се видяла красива е повече от сигурно, че няма да прекара добра вечер след това.  Twisted Evil

# 579
Приемаш ли мъжът ти да разговаря с други жени, да им направи комплимент, да ги покани на танц?
Да води нормални разговори да, но да им прави повече от дежурни комплименти и да ги кани на танц, не.Освен ако не сме на общо събиране и поканата е към мои приятелки. Да покани някоя непозната от заведението, защото му се видяла красива е повече от сигурно, че няма да прекара добра вечер след това.  Twisted Evil
Има разлика когато двамата са някъде, да пренебрегне дамата си за да танцува с друга (освен ако тя не танцува също в този момент), и да е на купон без жена си или приятелката си ... или и тогава не е позволен един танц?

# 580
да е на купон без жена си или приятелката си ... или и тогава не е позволен един танц?
Предпочитам да не научавам в подробности как е прекарал на купон без мен.

# 581
Да покани някоя непозната от заведението, защото му се видяла красива е повече от сигурно, че няма да прекара добра вечер след това.  Twisted Evil

А той би ли го направил? Защото в моето консервативно горноселско възпитание не се включва да поканиш на танц непозната.

# 582
Да покани някоя непозната от заведението, защото му се видяла красива е повече от сигурно, че няма да прекара добра вечер след това.  Twisted Evil

А той би ли го направил?
Не знам, не го е правил до сега.

Представям си , ако тръгне да подарява шоколади или питиета на непозната в мое присъствие какво ще стане.  Mr. Green

# 583
  • най-шареното място
Танца си е танц. Би следвало да се танцува заради танца и да е нормално в клуб за танци най-малкото. В заведение... на нашите ширини, май се приема за увертюра за свалка... може би поради неумело флиртуване като цяло и липса на сигурност, че ще бъде само танц, а не посягане нанякъде.

ПС Е, какво ще стане!?...  ще почнеш да поръчваш уиски на непознати Simple Smile

# 584
  • София
Въобще пътят от "Иска ми се" до "Правя го" е тооолкова дълъг понякога, че никога не го извървяваме.
Кой беше казал, че верността е 90% мързел? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт