Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 555
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Андариел, ти какво очакваш? Като ритнеш някого и той да вземе да те разцелува.... Mr. Green
Задълбаваме в лични гадания на една история, която не ни е известна докрай.... 

Какво има да й се гадае на историята? Тя е ясна, класика в жанра, такива се случват постоянно! Нищо ново, направо клише е тази история.

Джия, казах ти да не се закачаш с мен! Не моите любовни истории са на форумския мегдан, а твоите! Аз каквото прравя, го правя тихо и покрито, и пак си оставам бистра вода ненапита!

# 616
Да, постоянно се случва. И ще продължава да се случва. Със синовете и дъщерите ни също. Бих желала да не бъдат заклеймявани в такъв момент, поне моите. Hug

# 617
  • Варна
Да за авторката може и флирт да значи скок в леглото или да го иска с тази цел, но не всеки е така.  Богиня го каза доста добре в един от последните си постове,че флирта е една хубава игра на думи и жестове от интелигентни хора, а не ганьовски покани за секс и размятане на гриви. Дали ще позволиш от флирта да излезе друго си преценява самият човек.
Приятно е да чуеш добри думи за себе си ТОЧНО в този форум. Значи, все пак мога да бъда разбрана, когато пиша Simple Smile

Евка,   bouquet

# 618
  • София
Кой знае. Всички тези истории са уникални само за този, на когото му се случва.
Колкото до Богиня, написаното от нея в тази тема няма нищо, ама грам общо няма с историята на авторката.

Последна редакция: пн, 27 юни 2011, 14:52 от Andariel

# 619
  • Варна
Не разбирам, на другарски съд ли сме, разнищвайки моралния облик на гражданката Gia Marie Carangi?
Момичето е младо, несемейно, във връзка, която не я удовлетворява. Потърсила е малко положителни емоции навън. И какво? Да я изгорим на кладата или да я замеряме с камъни?

# 620
  • София
Е темата не прерастна ли отдавна в историите на всички? Не се ли нищи вече ен страници точно какво значи флирт? Поне аз от снощи като чета това нищим, а не самата авторка и първият пост. Ако някъде съм пропуснала нещо се извинявам

# 621
Колкото до Богиня, написаното от нея в тази тема няма нищо, ама грам общо няма с историята на авторката.
Ама а е по въпроса, нищен в преобладаващата част от темата.  Joy Самата ти го каза на предната страница. Mr. Green
Богиня, отбелязвана си, не се съмнявай!  Grinning

# 622
Андариел, ти какво очакваш? Като ритнеш някого и той да вземе да те разцелува.... Mr. Green

Какво има да й се гадае на историята? Тя е ясна, класика в жанра, такива се случват постоянно! Нищо ново, направо клише е тази история.

Джия, казах ти да не се закачаш с мен! Не моите любовни истории са на форумския мегдан, а твоите! Аз каквото прравя, го правя тихо и покрито, и пак си оставам бистра вода ненапита!

Баси двуличието  Joy Joy Joy
Чуждото се заклеймява, нищо, че личното си е факт...

# 623
  • София
Луна, първото нещо на което ще науча своите си деца , да не си развяват любовните истории по публични места. Каквото и да правят, да си е тяхна работа, защото така е най-сигурно, че няма да станат обект на порицание. Много му пука на някого какво прави другият, обаче да го изтъпаниш насред мегдана, вече е пълна глупост. Аз може да си сменям любовниците всеки месец според деня от месечния си цикъл, но никога няма да си го призная публично, нито да се хваля, нито да се самобичувам. Така ще науча и децата си - интимният им живот си е техен и там нямат място чуждите погледи и ръце.

Няма другарски съд, няма нищо, просто си чешем клавиатурите и си разсъждаваме за флирта, несекса и Вселената.

Вилико, такъв е животът, не те порицават за нещо, което е лошо, а за това, че си се оставил да излезе на бял свят, особено ако имаш глупостта сам да го изкарваш на публично обсъждане.

# 624
Е, аз не бих насърчавала каквото и да е с думите - само да си остане скрито-покрито, повече бих се радвала децата ми да имат открити взаимоотношения, но пък живота не пита...

# 625

Луна, първото нещо на което ще науча своите си деца , да не си развяват любовните истории по публични места. Каквото и да правят, да си е тяхна работа, защото така е най-сигурно, че няма да станат обект на порицание. Много му пука на някого какво прави другият, обаче да го изтъпаниш насред мегдана, вече е пълна глупост. Аз може да си сменям любовниците всеки месец според деня от месечния си цикъл, но никога няма да си го призная публично, нито да се хваля, нито да се самобичувам. Така ще науча и децата си - интимният им живот си е техен и там нямат място чуждите погледи и ръце.
Не схващам много ясно, на какво точно се ядосваш, Андариел. На самия факт, че някой се е осмелил да пусне тема за нещо лично, което го вълнува!? Или на наложените от теб самата ограничения за споделяне на твои лични драми... Или на нещо трето...  Peace Сериозна съм.

# 626
  • София
Не разбирам, на другарски съд ли сме, разнищвайки моралния облик на гражданката Gia Marie Carangi?
Момичето е младо, несемейно, във връзка, която не я удовлетворява. Потърсила е малко положителни емоции навън. И какво? Да я изгорим на кладата или да я замеряме с камъни?
Това и аз не разбирам, затова в началото попитах дали млад или не, някой отрича правото на човек да бъде свободен, да промени мнението си, да хареса някой друг? Някак ми е странен този живот във затвор не, за друго, а защото все си мисля, че онова, което крепи брака не са престижа, задължението и тн, а свободата да си тръгнеш. да си в двойка е избор, а да напуснеш тази двой също. не виждам избори, които да отричат правото ти на бъдещи, други избори. Любимият ми Вонегът казва нещо  много умно по случая "Любовта е вечна, докато е жива".

Богиня оценена си била винаги.  bouquet

# 627
  • София
Просто авторката много ме дразни с безочието си.

# 628

Това не те прави по-добър пример от мен. Напротив, с нелепото си държание на куче пазач(само дето не знам какво точно пазиш), по-скоро си едно ужасно предупреждение. И аз не живея във форума, че да си слагам на сърцето, че моите истории се развяват. Ами да се развяват, поне имам какво да разявам и не се правя на нещо, което не съм!

Бояна, извинявй ако постът ми е "прозвучал" грубо, но просто съм афектирана от държанието на уж уравновесена, зряла жена.

# 629
Просто авторката много ме дразни с безочието си.

Да, дразни те искреността, че ти не си способна на това явно...Как подскачаш само  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт