гОркия
Животът е достатъчно кратък, за да си късаме нервите за глупости. Аз не съм си признавала за изневяра, а за паралелна връзка. Връзка, която нямам намерение нито да крия, нито да прекратявам. Не виждам мъжът, с когото живея да е яростен, тъжен, самотен, обиден...напротив, живеем си добре. Е, имаме си доста противоречия, често и скандали, но те не са във връзка с паралелните ни взаимоотношения, а поради тежките ни характери, неразбирателствата за битовизми, а колкото и смешно да звучи, като седнем да гледаме новини стават най-големите препирни, поради политическите ни различия
И никога няма да се разберем на тема Харуки Муриками-никога, дори и да живея като монахиня, уверявам те!

Но аз, лично и персонално, знам че моите приятели са приятели. И това е приятелство, което е доказано през много години. Това са мъже, които са ме прегръщали, ревала съм им на рамото, утешавали са ме, били са с мен и са ме виждали уязвена, разплакана, имали са тооооолкова възможности да го изиграят "рицарят" и да намажат. Но това не би било приятелство. Който не е имал такова приятелство, може и да не разбира, но това са моите най-хубави приятелства - с мъже. Препоръчани теми