Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 270
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Жози говори май за случаите, когато в семейството всичко е наред, няма скандали. Само сексЪТ е вносен.  Laughing

# 1 021
Дори в семейства със "спокойствие и сигурност" се появяват понякога сенки. Точно от прекалено многото спокойствие, което понякога води единия до скука, отегчение, а повторяемостта от улегналото ежедневие далеч не му носи същото, което, може би, носи на другия, Анди.

А пък животът си е точно поредица от моментни снимки, които, събрани заедно, образуват целия Пъзел.
Понякога липсват само няколко парчета, понякога - повече, рядко всички пъзели биват наредени докрай до момента, в който единият партньор си отиде от този свят завинаги....

# 1 022
  • София
Жози, Къде го това прекавено спокойствие? Те да не живеят тези хора в Рая? Външната среда, а и вътрешната в лицето на другите членове на семейството, всепоставят някакви въпроси, които нарушават идеалното спокойствие. Къде са тези хора, които да са съгласни за всичко един с друг, машината да е смазана до съвършенство, че да усетят прекалено спокойствие и да им доскучае? Най-малкото ще се сдрънкат за това кой да отиде да се разправя в училище заради някакви проблеми - единият ще каже "не може все аз да ходя", а другият ще каже "според мен няма проблем".  Grinning

# 1 023
Жози говори май за случаите, когато в семейството всичко е наред, няма скандали. Само сексЪТ е вносен.  Laughing
Евала!
Някой ме разбра!!!!

Отивам да готвя.  bouquet

# 1 024
Е,то ако сексът ,семейният ,никакъв го няма,"всичкото наред" ще е ден до пладне.
Освен ако не са и двамата асексуални...

Но ,понеже аз започнах този разговор,имах предвид точно поста на Аниесе.
А там определено ....всичко Не е наред.
Поне по нейните думи....

# 1 025
Е,то ако сексът ,семейният ,никакъв го няма,"всичкото наред" ще е ден до пладне.
Освен ако не са и двамата асексуални...

Това също не е критерий. Сексът с постоянния партньор може да е повече от прекрасен и далеч от "никакъв го няма" и това не пречи и сексът с други хора да им е хубав.

# 1 026
Аз познавам една, която не само че няма нищо против мъжът й да спи с друга, но и деца да й направи. Два броя.
Понякога двете домакинстват на рождения му ден.
newsm09 гОркия

# 1 027
Споко, бе...що се възмутихте толкова? Simple Smile Животът е достатъчно кратък, за да си късаме нервите за глупости. Аз не съм си признавала за изневяра, а за паралелна връзка. Връзка, която нямам намерение нито да крия, нито да прекратявам. Не виждам мъжът, с когото живея да е яростен, тъжен, самотен, обиден...напротив, живеем си  добре. Е, имаме си доста противоречия, често и скандали, но те не са във връзка с паралелните ни взаимоотношения, а поради тежките ни характери, неразбирателствата за битовизми, а колкото и смешно да звучи, като седнем да гледаме новини стават най-големите препирни, поради политическите ни различия Laughing.. На него му е ясно, че съм зодия Стрелец, за мен смисълът на живота е разнообразието и промяната, интересния живот, кипящите емоции, в това число и връзките с други мъже. Разбира се, и той си има своите връзки, което е естествено и нормално. Не живеем в 19 в. за да си скубем косите с алтернативните партньори или да се търкаляме по пода. Човекът е полигамно създание, и няма смисъл да подтискаме подсъзнателните си желания и страсти. Това само съсипва нервите и психиката ни. Не виждам проблем в това, щом и двамата ми партньори го намират за ок. Няма обидени, няма наранени.

Е,добре.Обичаш разнообразието.....
Животът е кратък,за да си късаш нервите за глупости....
Имате скандали ,постоянно за нещо се карате с мъжа ти.....
И той си има своите връзки....

Защо тогава не се разделите ?
И да си живеете живота?
Защо ви е да се тормозите непрекъснато със скандали и караници?

Пп:Може да си мислиш,че честите ви скандали нямат общо с паралелените ви връзки,но в основата там ви е проблема.Колкото и да се опитваш да се убедиш ,че сексуалните ви забежки нямат нищо общо....

Ама защо да се разделяме?! И каква връзка има сексуалния ни живот с политическите ни различия, като си бяхме от двете страни на барикадата, още много преди да се срещнем? Ако ще мъж да не погледна до повече, ние ще продължаваме да се изтрепваме на тема политика и история, а като си помисля, че избори идат...мамуууу #Crazy И никога няма да се разберем на тема Харуки Муриками-никога, дори и да живея като монахиня, уверявам те! Laughing...Но иначе си ни е гот, и двамата обичаме типа " италианско семейство" с вечните скандали и противоречия. Аз не се тормазя, страшно експанзивна съм, и ако трябва да живея спокойничко и да си държим ръчичките, тогава вече ще го изгоня. Но сега ми е интересен, защото е кибритлия Wink

# 1 028
Мишел Обама, твоите приятели не са мои приятели. Техните въжделения нямат никакво отношение към моето обкръжение. Много обичам в този форум като ми заобясняват какви са ми приятелите, партньорите, връзките... неизчерпаем източник на мъдрост.

# 1 029
Оф,като почнете да се правите на интересни и мноооого духовно извисени....Не знам,не се ли усещате ,че ставате смешни?!   Laughing
Като флиртувате ,не мислите за секс,ами за ....слонове и жирафи,или за домати и краставици....приятелите ви са едва ли не евнуси.... 

simplyaven,я си избери един от твоите приятели мъже и му дай някакви знаци,че има шанс да му се отвори парашута.Много ми е интересно дали ще ти каже :"Ааа,не,мила ,аз съм ти САМО приятел и думата секс между нас е мръсна дума!"  или веднага ще почне да урежда подходящо време за двама ви и хотел...   Joy

# 1 030
Няма нужда никакви знаци да им давам. За емнайсет години колко пъти сме се напивали, пътували заедно и осъмвали по всякакви места... Ако някой беше имал подобни желания, хиляди пъти е можело да стане. Голяма мания е това да се вкарват хората в рамка, но не се получава.

# 1 031
  • София
абе, приятелите и те имат краставици! Аз не бих разчитала на "само приятели".
 Мнооого рядко мъжкотоо приятелство е някаква съществена пречка за отказ от секс с жената на другия, особено ако има някакви намеци и аванси от нейна страна. не са един и два такива случаи на изневери с приятеля на мъжа.

# 1 032
Не, то е ясно, че всичко извън рамката, която сте възприели не съществува.  Whistling Но аз, лично и персонално, знам че моите приятели са приятели. И това е приятелство, което е доказано през много години. Това са мъже, които са ме прегръщали, ревала съм им на рамото, утешавали са ме, били са с мен и са ме виждали уязвена, разплакана, имали са тооооолкова възможности да го изиграят "рицарят" и да намажат. Но това не би било приятелство. Който не е имал такова приятелство, може и да не разбира, но това са моите най-хубави приятелства -  с мъже.

# 1 033
  • София
а може би просто не те харресват като сексуален обект.  newsm78 Двама мъже спокойно могат да преспят с една и съща жена и дори да се сбият, после да се сдобрят и пак да са приятели. При жените е ужасно - истерии, интриги, правене на мръсно...

# 1 034
Всъщност, нито аз ги възприемам като сексуални обекти, нито те - мен. Да, точно така.

Общи условия

Активация на акаунт