Така ми се ходи , но за съжаление ще пропусна тази година 

А моя ангел, не знам за хвалба ли е или не, но спи през цялата нощ. Понякога кърти и повече от 12 часа
вчера бяхме на консултация и сме цели 550 грама над нормата, демек 5, 400 тежим вече (от 3, 100 при раждането)
и сме високи 58 см. (от 50 в началото). 

Умрях от главоболие, та накрая в 05.00 взех лекарство и тъкмо ми подейства- детето се събуди!
Гледам ги как се променят от раждането и им се радвам. Сега, вече са оформени, могат да се усмихват и имат сладки бузки- друго си е! 
.
Приятно изкарване там и да разкажеш после как е било, подкрепено със снимков материал.
.
, много полезна статия.
.
, КЪРМАТА НЕ Е ПАНАЦЕЯ, а един добър старт, но тези които го нямаме/ включително и аз/, какво сега да се удавя в морето ли, че ми е най-близко
. Познавам изключително кърмени деца- изключително БОЛНАВИ, дори и на по 20 години и изключително некърмени, които не са пили антибиотици
.
- прекрасни дечица
!
.
.
.
ме подръпнаха и се отказах...
и много сладко облечена

.

, КЪРМАТА НЕ Е ПАНАЦЕЯ, а един добър старт, ...
Не си спомням да съм налагала мнението си за кърменето, не си спомням да съм давала съвет на някой да се бори за кърмата си на цената на всичко... Убедена съм, че всяка от нас си има своя истина за това кое е най-доброто за нейното дете и как да го постигне (колкото хора, толкова истини и няма нищо лошо в това). А и възможностите ни са различни...
, миличкия, иначе е много добре като си правят компания в спинкането!
Сладурчета мамини! 
, ама я офъках, че не дава да я реша и да ѝ вързвам опашки и затова си я объркала.
А в жегите сега ѝ е топло и се поти доста. 

Досега е заспивала на пода, в стола за хранене, или с вирнато дупе в леглото и как ли не още...ама така наполовина за първи път и много ѝ се смях вчера.

. На баткото бързо оправяне, правили ли сте му гърлен секрет, да няма някоя бактерия дето да го мъчи?
, но не съм писала колко е продължил.
Препоръчани теми