Отговори
# 210
Аз сигурно ще съм последната родила  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Всеки ден съм на преглед,всичко е ок,но лекарката ще изчака и тази седмица и ако не се роди ще ми пускат системи за предизвикване на раждане.Стискайте палци да е тези дни мили мами  Grinning Grinning Grinning Grinning Аз вече нямам никакво търпение  Grinning Grinning Grinning  Hug Hug Hug

# 211
  • София
здравейте момичета Hug
Василиса, честито бебче, да ти е жива и здрава малката принцеса Hug
на мен хич не ми остава време за писане, малкия си създаде някакъв режим през деня да будува повечко и хич нямам време да чета..отделно от това от събота се разболях, ама така ме тръшна че имах 39.8 температура и търчахме до токуда до спешния...имам някаква инфекция и сега съм на антибиотик (съвместим с кърменето за щастие)...и чак днес за пръв ден нямам никаква температура, кашлям по-малко и като цяло съм по-добре, но пък майка ми и брат ми се разболяха. Отделно мъжа ми снощи се прибрам с изкълчен глезен (почти счупен) и сега не може да ходи...та сме супер у нас просто...само бебчо дано е здрав...не давам на никой да го пипа, надявам се кърмата да го опази...
а да ви питам, моя дребосък има доста гурелчета и секретчета по очичките, почиствам ги с физиологичен разтвор...някъде четох че може да капвам по капка кърма, вие знаете ли за нещо такова newsm78 вашите бебенца имат ли?

# 212
  • София
Sv., Честита радост Hug

М@я, MammaAneliaN,

Благодаря ви за съветите  bouquet Радвам се, че не трябва да взимам от малките пакети памперси, защото съм купила два големи и сега ще извадя от тях малко памперси и ще взема за болницата.

klavdiq7777, кураж, малко остана Hug

# 213
  • Sofia
Здравейте и от нас. Нас продължават да ни тресат колики. Давам Биогая от днес и се надявам да има ефект поне за през нощта. Обаче имам въпрос към кърмещите майки и може би към АНА 2. Имам проблем с кърменето на бебка. Понеже са ми малки зърната и се разраняват използвам силиконови зърна. Бебка обаче преди всяко хранене почва една борба между нея и мен. Лапа зърното със силикона и започва един рев и една борба докато се сети да смукне да потече кърма. Не знам има ли начин да я прилъжа по лесно да захваща и суче. Тази борба преди всяко храненe ме изнервя напоследък да си призная.
SV. честит син, да ти е жив и здрав и помежду другото аз родих в Шейново на 21 и ако си лежала на първия етаж може и да сме се засекли!

# 214
Sv., Честита радост Hug

М@я, MammaAneliaN,

Благодаря ви за съветите  bouquet Радвам се, че не трябва да взимам от малките пакети памперси, защото съм купила два големи и сега ще извадя от тях малко памперси и ще взема за болницата.

klavdiq7777, кураж, малко остана Hug

Благодаря ти  Hug Hug Hug Да малко остана,най-важното е бебо да се роди живо и здраво Hug Hug Hug baby_neutral baby_neutral baby_neutral Кураж и късмет и на теб

# 215
Здравейте момичета,
Василиске,
Хайде честита ти голяма мома. съжалявам затрудното раждане, но пък крайният резултат си заслужава.
Хайде Орикс Simple Smile Чакаме и твоята щъркелова новинка.
За кошовете за кола. Подкрепям хеберлея. Момичета, не им се плашете толкова. И аз в началото като видях на какво ми прилича бебето в тях и се стреснах, но нали ходихме на ортопед (заради съмненията за луксация)  и мъжа ми изрично го пита дали тази позиция на бебето е нормална. Детският ортопед каза, че няма проблем. Просто не трябва прекалено дълго да стоят в кошовете бебоците. Каза ми ако се наложи по-дълго време да я държим в кошчето, просто да я вземем и да я подържим известно време на ръце.

И накрая и аз да ви се оплача от моето бебе. Точно си мислих, че е от кротките и последните 2а дни ми разказа играта направо. Кошмар. Не спи. Снощи от 3 часа, до 10 не сме спали. Сигурно  ми се събират общо 30 мин. Точно заспи след кърмене и се разхълца и пак....  #Crazy Днес също цял ден будува. Страшно е неспокойна. Предполагам започнаха сериозно коликите. Много се напъва. А как е започнала да плаче  ooooh! Направо се дере. Иска постоянно на ръце. В чудо съм се видяла. До тоалетната не мога да отида. Кошмар направо. Сили нямам вече.  Не е нормалко новородено на 20 дни толкова да будува. Давам Еспумизан, ама вече се чувствам безсилна. Имам едно пране от 2а дни в пералнята.... Ядем сирене и сандвичи и то на смени... Ужас.  Незнам какво да я правя.

# 216
Ей аз излязах да правя снимки на Йо в кошницата и като хукнахме с нея та няма прибиране. Сега качвам снимките и ще ви дам линк. Понеже е малко тясно в колата, а и аз съм един професионалист в снимането, се надявам да успеете да разберете за какво иде реч. Но пък ако трябва ще давам разяснение.

Честито на новите бебчета.

Ето снимките са тук

# 217
  • Sofia
Св., честит Андрей! Да ви е жив и здрав! Hug

Деси, мерси!  Hug
При нас този ръб долу на столчето, който ти опира в средата на седалката, ни се пада в края и така се получава по-изправеното положение.
Ние все пак го ползвахме кошчето днес и ми изглеждаше по-естествено от предния път. Ходихме да си купим по-лека количка, че мъжът ми беше ужасен колко е тежка нашата и как ще я смъквам до долу. Взехме на Чико една, която е  6.5 кг, направо рай, само се надявам да не се чупи лесно, че ми е много пластмасова. И много бяла - как ще се чисти, не знам.  Crazy Но следобяда толкова ме болеше главата, че не можех много да размишлявам коя количка е най-добра. Другите варианти бяха Хаук, Чиполино и Бертони, но тази беше май най-лека.

Опитахме се да се запишем на педиатър - Кити, при твоята докторка, обаче отказа, защото щяла да е 1 месец в отпуска. Казаха ни кои са другите педиатри, но то пък заваля дъжд (бяхме оставили Макси със сестра ми отвън) и набързо си тръгнахме, че си имаше чакащи пред всички кабинети. Малко кофти ми стана, дано утре успеем да се запишем някъде...

# 218
Здравейте и от нас. Нас продължават да ни тресат колики. Давам Биогая от днес и се надявам да има ефект поне за през нощта. Обаче имам въпрос към кърмещите майки и може би към АНА 2. Имам проблем с кърменето на бебка. Понеже са ми малки зърната и се разраняват използвам силиконови зърна. Бебка обаче преди всяко хранене почва една борба между нея и мен. Лапа зърното със силикона и започва един рев и една борба докато се сети да смукне да потече кърма. Не знам има ли начин да я прилъжа по лесно да захваща и суче. Тази борба преди всяко храненe ме изнервя напоследък да си призная.
Kапвай кърма в силикона... аз така карах Никола да засуче, друг е въпроса, че после се изнервяше

# 219
  • София
Ох, съчувствам на всички мами, които се борят с коликите  Confused И ние сме така. Честно казано, изобщо не бях подготвена за този период (на коликите). Не бях информирана имам предвид. Дано бързо отмине при всички  Praynig

# 220
Шунка, той този ръб си е на края на столчето. Погледни третата снимка, как другия ръб не е на седалката, а е подпрян на облегалката. И така предния ръб идва на средата на самата седалка. Просто сложете столчето легнало и вдигайте задната част, докато предната легне. Дано ме разбереш де, ако трябва ще правя още снимки, но съм сигурна че и твоето може да стане така.

# 221
ШУНЧЕ, знам, забравих да ти кажа- пробвай при Делчева- съседката ми е с 2 дечица и е доволна!

ЗВЕРЧЕНЦЕ, оздравявай миличка и дано Криско е здрав!

# 222
  • Sofia
Деси, разбрах те, просто ние не сме го слагали така досега, явно оттам идва изправеното.  Simple Smile

Кити, мерси, утре ще пробваме наред и при когото стане, на мен не ми е толкова зор да е някой специален, защото си имаме за по-кризисни моменти.

# 223
Шунче, Кити, Делчева е страхотна лекарка, отличен диагностик, но тя е пълна и не взима повече пациенти. Аз се пробвах при нея и то с препоръки и не стана, затова сме в Полимед, но аз съм доволна от лекарката ни. Шунче, вие нали си ползвате частен педиатър, а искахте да запишете само заради касата и консултациите - нали така беше, да не бъркам? Ако е така, отивате и първия, който може да ви поеме е вашия педиатър  Laughing Иначе, ако търсите добър - има и един много добър в Надежда (арабин е, много са доволни от него обаче), не знам дали няма да ви е далече. Доколкото знам обаче, най-важното за педиатъра е да има отделен кабинет за консултации и мед.сестра, за да не чакате със здраво дете при болните. Нашата го има, мога да питам дали има свободни места, ако искаш...?  Hug Полимед е на бул.Тодор Александров, близо до Опълченска.

Мойто гардже продължава да спи, ще видим как ще протече нощта. Лека нощ от мен!

# 224
Здравейте, майчета Hug
Честити да са новородените бебоци и много радост да носят на мама и тати...
РаО, е как няма да му е било криво на човека...все пак не си му кихнала 300 лв....Тоя наистина се оказа голям мухльо...без извинение... #2gunfire
Момичета, как изглеждат акитата на вашите мъници? BlushПри нас са доста слузести и въпреки, че педиатърката каза, че е нормално, аз мн се притеснявам...Една мед сестра се опита да го обясни с храната, която поемам - каза, че ако съм ядяла мн плодове,  било нормално... newsm78
За секса сте говорили - какво беше това hahaha
Шунче, и на мен ми се струва, че кошчето за колата ще е доста неудобно за бебо...Явно всички са такива #Cussing out
Хайде всички 2 в 1 - действайте...Желая ви успех!
Лека вечер!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт