Професионални серии за коса - 20

• 47 965
  • 664
  •   1
Отговори
# 615
  • в 1001-та нощ
 Peace до колкото гледах в сайта - тази за боядисана коса е с различна концепция - ориентирана към задържане на цвета  newsm78 едва ли има циментовия ефект  newsm78

# 616
  • Пловдив
По спомен, имаше няколко дами в темата, които ползват деминерализатора на Малибу:

Въпросът, който ме вълнува, е от къде го купувате?   Hug
Това за мен е страхотен, страхотен продукт за хора които живеят на места с по-твърда вода. За съжаление се купува само от e-bay Rolling Eyes. Аз обаче по ред причини избягвам да пазарувам от чужди сайтове. Ако някой реши да си вземе кутийка, съм готова да си я поделим Hug.
През e-bay по памет излизаше около 5лв.пакетчето.

# 617
Този сайт hair2007.bg с безплатна доставка ли е?
http://hair2007.bg/product_info.php?cPath=26_76&products_id= … 327cb4ff6f115b150 Ето я маската на Алена.Има хубаво описание,а и от мнението на Алена за втвърдяващия ефект ме заинтригува,но пише за суха коса. Thinking Само това ме възпира.

# 618
  • в 1001-та нощ
ами  newsm78 аз не получих никакво, ама никакво омазняване, иначе - да - им аи масла в продукта, но не са преобладаващи

има усещане за омазняване след маската на измита коса, но след изсушаване няма и папер - като се има предвид, че финиширах с арган - именно - за да не ми е сух бетон  Peace

косата ми е нормална към суха  Peace

# 619
Здравейте, от вчера ви чета, но имам нужда от съвет. До сега съм ползвала само шампоани и маски  от масовата серия, която се продава в магазините, от професионалните ползвам само термозащитни продукти, но от боядисването косъмът ми е изтънял и искам да го уплътня до колкото мога. Косата ми по принцип е мазна, в кафява гама се боядисвам. Моля за съвет - с какви продукти да започна за да я направя по плътна и по- жива?

# 620
Този сайт hair2007.bg с безплатна доставка ли е?
http://hair2007.bg/product_info.php?cPath=26_76&products_id= … 327cb4ff6f115b150 Ето я маската на Алена.Има хубаво описание,а и от мнението на Алена за втвърдяващия ефект ме заинтригува,но пише за суха коса. Thinking Само това ме възпира.

5 лв. е доставката.

Iliana__ , ако имаш общи поражения от изрусяването добре ще ти дойде, а преди боядисване ще ти подейства превантивно  Peace

Аглая Епанчина, нормално си е това за пресата. Моята, ако не е изправена е с твърдостта на телена четка, след сешоар и преса е като кадифена, особено, ако е старателно омазана с разни чудни продукти  Heart Eyes

# 621
  • в 1001-та нощ
моята си е мека и не намирам никаква разлика - преди и след преса  Rolling Eyes

Я кажете да използвам ли ампулата на Редкен с протеин след боядисване?

да  Peace Hug

# 622
Благодаря на всички за отговорите! Малко по-нататък ще си взема една кутийка.   Hug

# 623
  • в 1001-та нощ
аз днес ползвах шамп. волюмактив (керастаз) и магнитния реконстуктор - общо взето комбинацията е впечатляваща

косата ми е много приятна на пипане - в първите часове - ръцете ми все ровеха из нея

някак жилава  newsm78 - предполагам заслугата е на реконструктора, не е мазен - има сив цвят - като магнит; съдържанието започва с малко то розмарин, което е ключово за скалпа; като цяло не е мазен и няма усещане за маслена маска  Peace

другия път ще пробвам - изглаждащия реконструктор, който уж е много мазен, но да видим  Hug

# 624
  • Пловдив
аз днес ползвах шамп. волюмактив (керастаз) и магнитния реконстуктор - общо взето комбинацията е впечатляваща

косата ми е много приятна на пипане - в първите часове - ръцете ми все ровеха из нея

някак жилава  newsm78 - предполагам заслугата е на реконструктора, не е мазен - има сив цвят - като магнит; съдържанието започва с малко то розмарин, което е ключово за скалпа; като цяло не е мазен и няма усещане за маслена маска  Peace

другия път ще пробвам - изглаждащия реконструктор, който уж е много мазен, но да видим  Hug
Може ли линк към тези реконструктори Praynig. Сигурно си казвала какви са, но съм изтървала Rolling Eyes

# 625
# 626
Agent Provocateur, аз съм на доста различно мнение, че циментът трябва да се понатрупа. Тогава обикновено си прекалил и косата е станала на усещане твърда, та някой път неприятна. Това натрупване не е нещо хубаво. Аз редувах Anti Usure с други продукти, не бих ползвала силно протеинови и циментови продукти постоянно, косата има нужда от всичко и гледам регулярно да го осигурявам, но тук визирам само моята си коса и може и да не съм права. За себе си съм открила този начин   bouquet

Люлякова, Алена - благодаря ви за съветите!  Hug
Но и моята коса, както и на Виктория е изключително тънка, страшно мека и наистина се надявам да се получи някакво втвърдяване, което досега никога не се е случвало. Ползвала съм и течният и нормалният реконструктори на Джойко, още 1-2 също, но при мен максимум ефектът е малко по-уплътнена, по-жилава коса... а преса ползвам 3-4 в годината, но пък честото боядисване може би отнема от протеина... а може би просто моята коса не реагира на протеин толкова силно...

# 627
При мен има сериозно  втвърдяване и от маската и ампулата Age Recharge на Керастаз, но както виждаш всичко е индивидуално!

# 628
За каква коса са подходящи? Моята е бързоомазняваща се в корените, но като цяло нормална, не е боядисвана, дълга е и гъста, косъма ми е нормален
И още едно питане, какво да си взема са стимулиране на растежа

# 629
  • в 1001-та нощ
пробвала съм само първия  newsm78 съдържа масла, вкл от розмарин, което е точно за стимулиране на растежа - но за тази цел маските само поддържат маска и терапевтично не бива да се разчита на тях  Peace

мисля, че може да се ползва за всякакъв тип коса, като вече финишът е съобразен с конкретния тип коса; моята все още е прекрсна - очарована съм д аустановя, че ефектът не е докато преспиш  Peace - твърдо-жилава  Peace (в никакъв случай - лигаво-пухкава)

за стимулиране на растежа - има различни варианти, примерно:

1. преди шампоана - лосион/ампули на фито или ренефщртерер за енергизиране, стимулиране ...
2. след маската - лосион на фито - за почистван на скалпа и регулиране на секрецията, също стимулира растежа
3. на сухо - има различни продукти - примерно кресина за жени за стимулиране на растежа (не е против косопад, а конкретно за това), хроностим на дюкре - двукомпонентен - за стимулиране ан растежа и против косопад ...
4. добавки за коса - шейк (ще ти дам линк покъсно) или макси хеър ...

Общи условия

Активация на акаунт