На годинка става вече Юлското човече!

• 29 051
  • 720
  •   1
Отговори
# 495
мразя да съм бременна и неискам

hahaha
Мен едно ми тежи само. Порка ми се джин с тоник, ама яко.  Joy Толко яко, че не мога да опиша дори. От време на време си позволявам 25гр джин с 500мл тоник  Blush, колко да успокоя звяра, ма не си е работа. То така ти се допива още повече...

Сигурно ще ми дотежи като почна да ставам по-трудноподвижна и да не мога да виждам госпожата, ма втора бременност преполових вече, никакви забележки и оплаквания. Едно ми е леко, спокойно, хвърчащо в облаците. Разсеяна съм, ама на който му пречида се оправя...

Аз общо взето мога да агитирам само за още деца тук. Съвсем сериозно обсъждаме третото.  Laughing Нооо, категорично заявих, че трети рожден ден подред на сух режим и трета нова година няма да празнувам.  Joy

След 2 секциота едно след друго, дали ще трябва по-дълга почивка се чудя? Аз ще питам пак гинеколога, като му дойде времето, но ми е интересно...  Thinking

# 496
  • в 1001-та нощ
Честит празник и от мен на днешните герои с торта - Мая и Калоян Wink)))

Мая е прекрасна - винаги засмяна, емоционална - подозирам бъдеща муза в света на изкуствата  Hug

Аз да се похваля - днес правих образна диагностика на млечни жлези и всичко ми е перфектно - много съм доволна  Peace

Сега остава да ми излезе цитонамазката и да викам :"Ура!"  Hug

Див  Hugаз мога да кажа, че много ти завиждам за втората прелест, но ще изчакаме малко  Peace  пък знам ли може да бременеем заедно след време - аз с второ, ти с трето  newsm78 Hug

# 497
ами диване,то твойто положение е по-леко от мойто.от самото начало ти с епадна кротко дете,което не те тормози излишно,а и явно имаш други настройки.на мен самата бременност и двата пъти ми беше гадно бреме,а сега и детето ми е от по-лошичките (първото беше добро) и това си е достатъчно. иначе и на мен взе да ми се припива вече много яко алкохол......

та да питам направо всички като съм почнала.знаете ли колко горе-долу алкохол е позволен на кърмачки?ама наистина колко е позволения максимум? за вино и бира говоря.понякога си позволявам след кърмене дори три чаши вино,а в бг всеки ден си пиех бира и то май не по една..... Blush много се притеснявам,а много ми се е пропило! в чужбинската ме скастриха за което и аз несмея вече да мъцна по въпроса,но си пия пак вечерите.почти всяка вечер пийвам винце... Blush

а по въпроса с децата да си кажа,че ако ми стискаше бих направила още едно веднага и да го отгледам наведнъж д Алето,та да се отпочва живота след 20 години и да не се размотавам пак с бебета след време и малки деца  Mr. Green

айде пак с еулях....отивам да видя кво си правят моите мъже,че съм им сърдита и на двамата (аз карах колата,мъжа ми ме учеше и ми нервнечеше,за д аме стресира,а Алето крещеше и ревеше като откачен отзад) и съм ги зарязала сами.

# 498
Момичета, взех изследванията на Крис и се оказа, че левкоцитите са му 15. Според педи са леко повишено, но било най - вероятно заради растежа на зъбките. Да не съм се притеснявала. Само че аз изчетох един тон простотии в нета и вече сериозно се психирах. Макар, че в повечето статии пише че е нормално за дете до 2 години левкоцитите да са до 17. Иначе хемоглобина и всички останали показатели са ни в норма и са перфектни. Чудя се като мине действието на ваксината да взема да пусна едни левкоцити пак, пък да видим кво ще излезе.

И аз съм в клуба на искащите да си пийнат едно джинче с тоник. Вечер пия по 1-2 чаши бира или по 1-2 чаши вино ама вече ми се иска нещо по различно. Педи ми каза категорично да не отбивам през лятото. Да кърмя поне до септември и тогава да го мъча.

# 499
аз немога да го отбия.просто прецених,че неволите поедно евентуално отбиване са много повече от неволите,които имам като го кърмя и реших за сега да не се и опитвам изобщо......кърмим се до следващо  хрумване  ooooh!

# 500
  • в 1001-та нощ
аз мисля, че ...ако много му се иска на човек - да си пийне малко ....  newsm78 иначе бедна ми е фантазията какви хормони (и "отрови") тръгват именно от напрягането - "искам, а не може"  newsm78

# 501
Честит първи рожден ден на фотомодела Мая и порасналото момче Калоян!!!

мразя да съм бременна и неискам
hahaha  И аз докато бременеехме, го мразех този период, не се понасях бременна. Сега имам друго виждане относно това (нямам идея от къде дойде промяната). Ако не трябваше да готвим сватба за догодина, да бях надула корема досега pregnant

Бяхме на консултация и ваксина. Най-сетне прехвърлихме 8-те килограма: 8 100, а на височина я докарваме добре - 76см. Педи каза,че на 1 година момичетата би трябвало да са около 9 кг, та се чудя другите юлчета по колко тежат, и по-специално девойките?
Изобщо не знам колко й е хемоглобина, досега не сме правили никакви изследвания. Педиатъра ли ги насрочва или аз сама трябва да поема инициативата newsm78

Последна редакция: пт, 29 юли 2011, 00:47 от Kosty

# 502
Здравейте,отдавна не съм писала,но сме в ремонт и Юлка нещо до 24 часа не иска да заспива,та ако имам сили само чета...Миналата седмица бяхме на ДК и мерките са ни 77 см и 10 кг.Биха ни пневмококовата ваксина,а след месец ще ходим за другата.
Аз изобщо не искам да съм бременна,да раждам и да имам 2 дете и от финансова и от физическа гледна точка няма да издържа.Сега пак съм го закъсала със здравето,може и в болница да лежа.
Единствения вариант да си помисля за 2 е да ми се решат здравословните проблеми и Юлка като стане на 5 да съм направила 18 месеца трудов стаж с високи осигуровки.
Не мисля,че е егоизъм ,ако не може да гледаш 2 дете да не го искаш!

# 503
аз мисля, че ...ако много му се иска на човек - да си пийне малко ....  newsm78 иначе бедна ми е фантазията какви хормони (и "отрови") тръгват именно от напрягането - "искам, а не може"  newsm78
  Ха ха!Не знам за алкохола,но......
   Затова,сигурно, и строгите диети са вредни.
   И затова,сигурно,голямата кулинарка Джулия Чайлд,която цял живот се е наслаждавала на много хубава и не дотам здравословна храна,е доживяла до 92 години..... Wink

Kosty,Юлия е 9 кг с памперс.  Laughing

Честит първи рожден ден на Ева на FLO и Мартина нa Biba i koko !

# 504
Ние сме 11,5 кг 80см

# 505
  • гр.София
Маги е 9.500кг. 76см  Mr. Green

# 506
  Ха ха!Не знам за алкохола,но......

Ми.. то не значи да се оливаш и напиваш. Същото важи и за другите неща, като ти се дояде вафла, хапни, ама не с вафли да се наядеш...  Laughing Поне аз така си мисля.

Пък и по нашите ширини е друг феномен. Като е пълна масата, не се става докато се не изяде и изпие всичко...  Joy

Установила съм и друго нещо, поне за себе си. Когато ми се прияде зверски нещо, мисля, че просто тялото ми има нужда да си го набави. С тази бременност, сладко не ям, за това пък как набивам сирене, което преди просто стоеше в хладилника... Случвало ми се е да си купя лимони и да изям 3 сурови, без мед, без захар, без нищо в рамките на 5 минути. А не обичам... Дори сега се погнусявам като си спомня какъв киселоч ще да е било. А като бях малка, майка ми ме хвана да се наливам с бутилка оцет и се втрещи. Хоп - температура. А оцет ползвам единствено за салати в мноого малки количества.  Joy

Мая също няма 10 кила, поне от последната консултация.

Селме, тортата не стигна, някои излапаха по 2 парчета и за другите нямаше допълнително.  Joy

# 507
Привет Simple Smile Ние сме 8500 кг и 74 см.Много дълго се борихме докато достигнем тези килограми Simple Smile

# 508

Селме, тортата не стигна, някои излапаха по 2 парчета и за другите нямаше допълнително.   Joy
    Горкичките "другите"(имайки предвид казаното от Алена  Mr. Green ) !   Laughing
    Ей това е признание,Див!Браво на теб!  Hug

# 509
Честит Рожден Ден на Ева и Мартина! Много весело изкарване, бонбони и балони!

Кости, Ние сме 10,700 и 77 см. Изледванията са по направлвние от педиатър. Още не сме правили урина, че Ния се втрещи от стерилната торбичка, която й натъпках в гащте и цял дообяд не искаше да пишка. Лекарката ни каза да прелеем от гърнето, за да не стресираме детето с тъпите колектори за урина  Hug

Общи условия

Активация на акаунт