На годинка става вече Юлското човече!

• 29 059
  • 720
  •   1
Отговори
# 480
честит рожден ден на Ал! много хубави снимки!

аз писах в чужбинката,но ме гризе и на вас да споделя......ами аз май мисля след време да си направим и едно братче или сестриче на Алето,но това евентуално след няколко години.абе на последък се умилявам нещо пред гледката на братчета исестричета.дори собствените ми деца нали бяха така,но големия ми е вече тийнейджър и не е вече същото,а и не живее с нас.Алето ще бъде обречен на самота,а само ходи по детските площадки и прегръща чуждите деца,които пък не са много по физическите контакти и само го бутат.....абе в големи размисли и страсти съм.мислех,че съм приключила с децата,но вече не съм толкова сигурна..... Crazy Whistling newsm78

# 481
Малкото "животинче" не харесва никакви кошари, обори и прочее заграждения  Mr. Green Като я "окошаря" в леглото за път за 15 мин изхвърля каквото има вътре и после пищи и се друса като маймуна в клетка докато не я извадя Joy

Това ми е много познато, къде ли го виждам всеки ден  newsm78

Я кажете вашите дечица будят ли се още нощем? Малката ни вдига поне по 2-3 пъти нощем и вече в чудо се видяхме. Мислехме, че са зъби - избиха каквото имаше да избива засега и пак се буди. Мислех, че е гладна и давах да суче, но като стана на годинка останах няколко нощи да спя във всекидневната и тя даже и не си търси вече, ако ѝ предложа само цукне леко колкото да се успи и това е.
Въпреки всичко само да се поразбуди леко веднага се изправя на крачета и рев - ставам, слагам я легнала и моментално заспива. А сутрин към 4 се върти и иска да си играе и тогава се буди през час и трябва да я приспивам. А в 6 става окончателно  Crazy
Ние съответно изобщо не се наспиваме и почнахме да се редуваме кой да дежури нощем. Колкото повече пораства толкова повече се буди, а уж трябваше да е обратното  Thinking

# 482
  • в 1001-та нощ
Калоян обича в кошарата - само, когато е мноооого изморен и се търкаля в нея, каот прасенца е локва  Joy hahaha

Калоян спи от 22-23ч до 8-9

# 483
 newsm59 честито на всички рожденици!
много хубави снимки,Ади страхотна торта..
ние се губим напоследък ,но нямам време да пиша,даже и да чета.бяхме за 3 дни в болница беше ужасно днес ни изписаха,Дони беше с повръщане ,има гадни вируси по морето пазете се много Peace
Цитат
е, честито, честито - значи девойка,  Див - майстор е мъжът ти явно - ще пращам моя на обучение, като заправим второто 
таткото на момиченца е художник Laughing
на момченца майстор Laughing

# 484
Благодаря момичета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Маритка,аз съвсем не съм в размили по твоята тема.Акоимаме възможност,ще си родим още едно детенце след 4-5 год Hug

Алена,тортата е от Лагуна Peace

Скарли и Ал се буди поне по 4 пъти.Давам да цока и с това се приключва.Не се и опитвам да го отучвам.Знам,че не е гладен,просто търси близост.На мен ми е хубаво,на него също.........и се наспиваме Hug
Сам ще спре,период е Peace
С Ивон се мъчех да я уча да спи по цяла нощ,да си спи на нейното легло,да си играе сама........и резултата беше опънати нерви и пропуснати мигове на близост.Децата са различни.Щом плаче и ви търси,значи има нужда от вас.Няма да е все така...... Hug

# 485
  • Пловдив
Честит празник на всички бебоци родени на нашата дата  newsm59 и благодарим за хубавите пожелания newsm44
Нашия празник приключи към 24ч.......беше много вълнуващ ден за малката. На обяд почерпихме приятелчетата,с които си играе, а вечерта се събрахме с роднините.....украсихме в къщи - балони,надписи,шапки,свирки........получи много подаръци и милата се видя в чудо  кое по-напред да хване и да пъхне в устата  hahaha

И тъй като вече е 28 нека да честитя рожденния ден на Мая и Калоян.........много усмивки и прекрасно детство им желая  Heart Eyes

# 486
   Честит рожден ден на Мая и Калоян!Честито и на майките им!Много хубави емоции за всички!

Ади,много хубави снимки!Още веднъж честито порастване на юначето!И ти да си много щастлива покрай него!

Алена,браво на Калоянчо!Уникален е!Наистина все-едно е в свои води! Hug

При нас след 9 дни карантина,на 10-я тръгна нова вълна на варицелните обриви..... Crazy Колко ли още ще продължава таз' шарка?  Thinking  ooooh! От това ни е била и температурата онази нощ.  Rolling Eyes

# 487
Здравейте! Първо искам да честитя рожденния ден на днешните рожденици - Мая и Калоян. Да си живи и здрави и много да радват мама и тате.  newsm59
Честито и на всички рожденици от последните дни! Много усмивки и щастие  nbirthday

Селме, дано скоро се оправите скоро. И Крис има някакви пъпчици, и аз разбира се изпадам в "криза", но след малко отиваме на ваксина - последния прием на синфлорикс и пентаксим и педи ще го види. Предполагам, че са от топлото Simple Smile
И Крис се буди по 2-3 пъти на вечер, не яде, но търси да суче за успокоение. Понякога го залъгвам с вода, но не винаги си получава. Той вече съвсем изгони баща си от спалнята. От няколко дни тати спи в другата стая.
Марита, и аз си мислех, че едно дете ми стига, но пък после си викам що съм такъв егоист, нека си има другарче. Аз имам сестра и знам, че винаги има човек на когото мога да се обадя и да разчитам на безусловна подкрепа и приятелство. Защо да лишавам детето си от това. Така че живот и здраве след 3-4 години ще си направим още едно детенце, ако е рекъл Господ.
Диване, честита девойка, успешна бременност и безпроблемно раждане Simple Smile
Айде, ние отиваме за изследванията и после при педи за ваксината. Хубав и успешен ден на всички Simple Smile

# 488
Честит Рожден Ден на Мая и Калоян! Да са много здрави и весели!!! baloni

Ние бяхме вчера на лекар. Стичало се секрет от нослето в гърлото, гърлото е леко зачервено и от това вдига температура. Изписаха ни антибиотични капки за в нослето и калциум глюконатум (ако така се казваше  newsm78) за подсилване на имунната система. Според док е съчетание от отслабената имунна система от зъби и ваксина и нещо, което сме лепнали вероятно от децата, с които си играем. Даде ни един списък с лекарства, които за всеки случай да си носим като тръгнем за морето. Десет дни преди морето ще започнем Биогайа за всеки случай малко да се презастрахооваме преди турнето с пробиотик. Пристигна ми новия термометър. Много съм доволна. Тествах го на себе си с живачен. Живачният показа 36,25, а електонният 36,2. Мери за 10 секунди и зверчето няма време да се разреве или да го изхвърли  Mr. Green
Как са ви изследванията? Ние имаме хемоглобин 97 и док каза, че иска поне 100. Сега всеки ден ядем месо да наваксаме bite

# 489
Благодаря на всички за поздравите по случай рождения ден на Калоян!   bouquet
Почерпете се за негово здраве (такава ще е тортата ни за тържеството в събота).

# 490
Ч.Р.Д. НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ! МНОГО ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЧИЦА!   bouquet

# 491
Честит Рожден Ден на Мая и Калоян!Да са живи и здрави ,послушни и много усмихнати!
скарлиние също се будихме по няколко пъти на нощ,суче малко и най-важното ,че като се  събуди не иска да си легне повече в креватчето ,иска при нас.Става прав на решетката и реве докато не го взема.На мен ми омръзна това разиграване нощем и реших да пробвам няколко дена да го оставям да реве без да го вземам.Първата вечер се буди доста и рева иска да го взема,аз отидох в другата стая да не ме вижда и след няма и пет мин се успокои и заспа.После пак се буди но като види ,че ме няма и бързо заспиваше.На втория ден се събуди два пъти промрънка малко и пак заспа.На третия ден се събуди само 1 път.Ако знаех че за три  ще го отуча да се буди можеше и по рано да пробвам.
Всъщност аз пробвах да не му давам да суче ,но спеше при мен.Фатката била да не ме вижда.и сега се случва да се събуди, но  премрънква малко и пак си заспива.Заспива сучейки към 9-10 и чак сутринта към 6 часа ,го взмам при нас и му давам да суче.поспиваме си до 8-9часа.  

# 492
  • Пловдив
Честит рожден ден на Мая и Калоян!!! Много. много здраве и щастие им желая!!!

Мама Мия, нашия хемоглобин е 92. Нашето педи е в отпуск сега, обадих и се и ми каза да почвам ударни  дози жълтък и месо за да вдигнем нивото, а като си дойде от почивка сигурно ще ми предпише желязо. Кажете, има ли друго което да давам за покачване на хемоглобина, че хич не ми се иска да давам желязо. Ние много късно захранихме, манджи и супи започна да яде сигурно към 10-ти месец, жълтък до сега почти не бях давала, надявах се общо взето, че от кърмата ще му доставя необходимите му неща... но явно моя грешка.

# 493
ЧЕСТИТО на днешните рожденници, да растат здрави, умни и послушни.  bouquet  bouquet
Ади, Ал е страхотен, да ти е жив и здрав.
Алена, страхотни снимки, носят много настроение.
Маритке, видя ли, че жените сме по- силния пол, вече мислиш за друго бебе, а твоя юнак не е от лесните.
Габи не спи през деня, нощем още спим заедно и пак ме буди по 3, 4 пъти, сутрин спането до 7 е лукс.
Хемоглобин 117.

# 494
ади под възможност какво разбираш-финансова ли? защото то като имаш две деца и след тях трето на мен м исе струва,е хич нетрябва точно от финансова гледна точка да го мислиш.....е не хич,но не чааак толкова де.мен физическата възможност ме плаши направо адски......

pucisim
и аз само и единствено заради детето,както вика мила ми с еиска да не е само.иначе хич,ама хич неискам пак да съм бременна.мразя да съм бременна и неискам,нямам и никакви сантиментални чувства към това ми състояние (е може би сааамо лекинко) и се радвам,че се оттървах от него....а и гледането ме ужасява.просто щях д аиздъхна.сега поне хормоните и депресиите ми май ще се махнат скоро.бях толкова зле по едно време-емоционално,че помислих,че ще се разведем с мъжа ми.и всичко е от майчинството.още кърмя и то яко...абе кво да разправям.искам да спра да съм доилка,кърмилка и т.н. искам да съм нормална.

айдееее улях се:)

честит рожден ден на Мая и Калоян!

Общи условия

Активация на акаунт