На годинка става вече Юлското човече!

• 29 043
  • 720
  •   1
Отговори
# 525
И ние днес от консултация се връщаме - 9900, ръста е относителен, тъй като не желаем да ни го мерят  - ни легнали, ни изправени Laughing В крайна сметка също толкова относително май сме се смалили от миналия месец с два см, но тогава също отказахме да ни мерят  Laughing
За сметка на това нямаме никакъв проблем с даването на кръв, само гледа какичката като ѝ стискаше пръстчето, много сме безстрашни  Heart Eyes Heart Eyes

Аз с вземането на урина съм станала експерт - нали имаше бактерии малката преди два месеца и на няколко пъти давахме стерилна урина.

ТиНе честит рожден ден!

Kosty Габи имаше бяла точка на две места на венеца - не са зъби. По някое време изчезнаха и изкочиха 6 зъба за няма и два месеца  Crazy Ще се покажат зъбките, няма къде да идат, само дето като излизат накуп е много тежко и за детенце и за мама

И да се похваля - правихме си фотосесия, ето я малката принцеска:

Последна редакция: пт, 29 юли 2011, 13:55 от scarly

# 526
Ч.Р.Д. НА ДНЕШНИТЕ МАЛКИ РОЖДЕННИЦИ И НА ТИНЕ! ЗДРАВЕ И МНОГО ЩАСТИЕ!   bouquet

Скарли, много хубави снимки, браво.

Аз не мога да се включа с мерки и теглилки, не сме ходили на консултация от два месеца, скоро няма и да идем. Обаче много ми тежи момчето, последно беше 10кг, сега не знам. Едва го нося.

# 527
  • Пловдив
scarly  малката е като кукла и с тази усмивка с 2 зъба  smile3501  love001

Честит рожден ден на днешните рожденници, да са живи и здрави  newsm67

Габи е 9кг и 80см

# 528
  • в Кошера
Светле, Габи е разкошна, а фотографът очеИЗвадно е много дОбър!!! Браво! (освен да шернеш за студиото...)

Честито на днешните рожденици, както и на тези от изминалите дни! Да са ви живи и здрави дечицата!

Мойта мома на РД-то си, преди 3 седмици, беше 10 500 и 77 см.  Peace

Урината първият път я взех много бързо и лесно с колектор, дано и сега се справя толкова успешно, ще видим след 10-тина дни  Sunglasses

# 529
Фотостудиото е Нана:

http://photostudionana.com/

Единственият проблем при нас беше, че на малката много ѝ се спеше и трудно я разсейвахме. Но накрая като се отпусна и почна да вършее из студиото...  Mr. Green

Мисля да ѝ направя и една сесия навън на зеленичко по нататък Simple Smile

# 530
  • в 1001-та нощ
браво, чудесни снимки

ние мерим ръста прави - застава до вратата без обувки, отбелязвам до къде е и измервам белязката  Hug

иначе - легнал не е обективно  Hug

# 531
ЧРД, ТиНе! Да ги утроиш! Тук май сме се събрали не само майки на юлчета, ами и майки юлки Simple Smile  А момчето ти е сладур.

scarly малката е бонбон, хич не й личи, че й се спи. На първата снимка ми заприлича на мойта кокона Laughing  Heart Eyes

# 532
Габи е дребчото в юлския отбор, на 11 месеца беше 7.780 гр. и 75 см.
В момента моята приятелка от детинство, ражда своето момченце, стискам палци всичко да мине бързо и безболезнено. Голямата и дъщеричка е на една дата с Габи, 4 август, но с четири години разлика.
Ние утре пътуваме, на рождения ден ще правим и кръщене в Симитли, няма да имам интернет, така че пожелавам на рожденниците близката седмица, много хубаво изкарване на празника.
Тине, Ч. Р. Д.  bouquet

Последна редакция: пт, 29 юли 2011, 23:47 от pucisim

# 533
  • При моите мъже...
Ние вчера бяхме на консултация. Като ви чета, ми се струва, че Теодор е гигант... 11.200 и 81 см.

Ние вече действаме за второ. Дай боже скоро да се похваля с резултат Blush

# 534
Мии,чакаме да се похвалиш Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И аз искам вече 3-то,ама ще зачакме 2-3 год поне. Mr. Green

Ал е 12 500 кг/82 см.

Прекрасни снимки на прекрасни деца видях Heart Eyes

# 535
  • в 1001-та нощ
ха дано Мии

терминът на Люси наближава Wink)) може да ни зарадва скоро  Hug

# 536
Miii Успех! fingerscrossed Дано скоро ни се похвалиш.

Ади все забравям да похваля и ваште снимки, прекрасни са. Ал е много готин бозанчо, а Ивон е такава кукличка Heart Eyes

Ето малко снимки и от нас:
http://kosty.snimka.bg/family/marinela.610378.24431298

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 23:59 от Kosty

# 537
Кости,ика ми парола newsm78

Благодаря!!! Hug

# 538
Да, моя е грешката. Мисля,че вече може да се видят.
Засега качих само тези двете, но тея дни ще добавя още.

# 539
Kosty, малката е страшна сладурана.  Heart Eyes

Имам въпрос - къде и как къпете малчовците вече? Предвид подвижността им, на какво ги слагате? Прави ли са? Седят ли някъде?

Общи условия

Активация на акаунт