На годинка става вече Юлското човече!

• 29 042
  • 720
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна

Имам въпрос - къде и как къпете малчовците вече? Предвид подвижността им, на какво ги слагате? Прави ли са? Седят ли някъде?

Още се къпем в коритото, седнала е госпожичката. Давам и няколко играчки или я насърчавам да пляска във водата за да се занимава с нещо и да не се опитва да се изправя.  Peace

# 541
  • в 1001-та нощ
Браво Кости - явно има афинитет към шапките  Hug

когато аз го къпя - в коритото седнал - не мърда, когато мъжът ми го къпе - с него под душа

# 542
Здравейте,

ние от няколко месеца се къпем под душа, или прав или в един по-голям леген...цапка във водата или много шава ако е прав.
Между другото и ние проходихме вече....другата неделя мислим да направим и прощъпулника....

В петък бяхме на консултация...тежи 11,00 кг и е висок 82 см.   Simple Smile

Хубав неделен ден от нас с Алекс  Hug

# 543
dunaika, a.l.e.n.a, благодаря момичета Hug
Много й е интересно, когато тати си слага или сваля шапката, всеки път се катери като маймунка по него и се опитва да му я вземе. Накрая тати се предаде и й я захлупи на главата. Картинката беше невероятна. Стана ми толко смешна, милата, че си викам - това трябва да се овековечи Joy hahaha

Все още я къпя в нейното си коритце, но вече се замислям за друг вариант, именно поради подвижността й. Може би във ваната заедно newsm78 Трябва да изпробвам, сега ми хрумна...

# 544
  • Пловдив
За баня ползваме това:

Много удобно!  Peace

# 545
  • в 1001-та нощ
детето сяда в това ли?
а това къде го слагате?  newsm78 в коритото? във ваната? в душ-кабината?  newsm78

# 546
Честит рожден ден, на Диването и на Мира1919! С пожелание за здраве, семейно щастие, много верни приятели и истински мигове! Весел празник!!!

Марти го къпя в коритото в банята седнал.Относно килограмите е 8  кг.70см.Май сме най-дребните от момченцата.

# 547
  • в 1001-та нощ
ЧРД на Голямото Диване ...изобщо с Малкото - големи купони ще правят  Party

ЧРД Мира  Hug не знах, че сте на 1 дата  Hug

Последна редакция: нд, 31 юли 2011, 22:39 от a.l.e.n.a

# 548
Честит рожден ден на Диването и на Мира1919!
 newsm59  Tada  Gift

# 549
  • Пловдив
Алена, слагам седалката във ваната, тя има едни вакуумчета, с които се застопорява и неможе да се мърда. Аз пробвах да го слагам седнал в неговото си корито, но той започва да се върти, става, хлъзга се.. въобще голям екшън. С тази седалка ми е много удобно!  Hug

# 550
  • в 1001-та нощ
Калоян го е страх още Wink така се стиска за коритото, че пръстчетата му побеляват - и играчки му давам, но не се пуска .... все едно е във влакче на ужасите Wink)) иначе не плаче  Hug

# 551
Честит рожден ден на Иренка и на Мирето. Да сте живи, здрави и красиви мами на добри дечица  Grinning

Аз къпя във ваната. В коритото нямам никакъв шанс откак се научи да се изправя - една непрекъсната борба и рев е, иска да се изправя и да изпълзи навън. Във ваната - няма мърдане, отдолу сложих да не се плъзга и сега се разхожда - рови си играчките в торбичка за баня, лепнати с лепка - вади си ги, реди си ги, брои си ги, като си провери имуществото и го прибира пак в торбичката  Grinning Като ѝ омръзне плясва във водата долу, а на мама като ѝ омръзне вади и гледа да не ѝ е близо до ушите и крачетата да ритат надалеч, че настава една драма  Mr. Green Mr. Green

noriscat
имаме нещо подобно, но е част от ваничката - не ни вършеше работа. И за мен неудобно, че не мога добре да изтъркам дупето, а малката откача завързана. Предполагам зависи от детето.

# 552
Здравейте моми4ета,да се запишем и ние Рая е свалила 100 грама от миналият месец10 300 кг е и 75 см,но не се у4удвам защото зна4ително намали храната  по4ти наполовина.А сега да споделя проблема си ние сме с нисък хемоглобин и ни  изписаха Малтофер  по 7 капки на ден-много ми се струват и не знам какво да правя дайте съвет,ако някой има моят проблем,моля да сподели как е процедирал Благодаря предварително.
Ние се къпем още в коритото на поставката,Рая умира за ,,па-па,,така нари4а къпането защ0то докато се къпем играе с гумени  патенца,това е любимото и занимание ,ако мога така да се изразя.

# 553
Ехаа, благодарим за пожеланията! Simple Smile

Някой пита за къпането. В коритото просто нямам шанс да я изкъпя.

Яд ме е, че купих корито със стойка. Ползвахме я 3-4 месеца, в началото Мая не се кефеше изобщо да стои вътре, после започна да става. Свалих коритото на земята. Стои вътре точно 2 минути. Забавлението е да хвърля навън играчките и тръгва да излиза да ги взема.

Та, вече коритото е неизползваемо. Сложих една табуретка в банята, опряна на стената. Мая я къпем права, под душа. Обикновено съчетаваме къпанията.

Борис преди седмица-две я къпа за последно и заяви категорично, че повече с нея няма да влиза в банята. Видяла нещо да му се мандахерца между краката и го хванала за пишката.  Joy Joy Joy

Та такива работи при нас.  Joy

Сега да ви покажа едно момиче на годинка.

Summer time by Едно Диване, on Flickr

# 554
  • в 1001-та нощ
wow  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт