Да е жива и здрава и да порасне много щастлив човек 

Но не съм предприела нищо и тя не е казала да давам нищо.
Вече около седмица е на диета, а от днес на съвсем строга (само лечебни каши - оризова, ябълкова и лечебна хумана, може малко сухар, обезсолено сиренце и банан). Не е съвсем разстройство, но е по-редичко и определено по някаква причина не смила добре храната
Иначе си изглежда много здрав. Честно казано ме притеснява повече тази диета, отколкото акото, но педи и родата настояват, че трябва да я спазваме и съм сама срещу всички, та си трая 
Вчера като излизахме с Ния след обяд беше сравнително хладно и ветровито. Аз я облякох с екипче и закопчах горнището. Изобщо не се сетих да не вдигам шипчето до горе. Сега пак ни се прояви алергията от никел. Имаме едни червени пъпчици по гушката и ни сърбят. Сутринта бяхме на дерматолог и ни даде Адвантан за 3-5 дни по едно мазане. Много ме е яд, че не се сетих за алергията и я предизвиках 
.
,количеството което е изяла преди това.
Пробвах във ваната да сложа коритото и той да е в него,но не му хареса особено.И това ще стане като порастне още малко 

Отначало му беше малко големичко (започнахме да го слагаме от 8-ми месец за да привиква), но сега си е ок
Като порасне и стане по-стабилен ще купим седалка за тоалетната, но там ще е някоя по-хубава и удобна 
Зачетох се малко в мартенската тема и се сетих за нашите терзания преди година и 7-8 месеца. Бая време е минало от тогава, а
Какво правят Бяла лястовица и Bobi40 (не помня така ли се пишеше ника й)? Даже ме обхвана лека носталгия по това преживяване. трепета, очакването, вълненията...
много е смешна като седи на него 

В резултат на това е доста нервничка през останалата част на деня, евентуално ако дам да суче заспива, но ако е чак към 6-7 вечерта. И отново спи не повече от 30 мин. Вечер заспива към 9, сутрин става към 6-7, като нощем се буди по няколко пъти и се приспиваме.
Давам ѝ хлебче да си дъвче самичка докато я храня. 
Най-харесаният подарък се оказа детската количка с кукла-изобщо не очаквах такъв интерес, да не казвам че и баткото си поигра с удоволствие
За мое учудване госпожицата беше спокойна на ритуала, който беше много дълъг, но до момента в който отеца трябваше да я вземе и топне в казана
Както и да е всичко мина вече 

, каша предимно оризова с плод, постни кифлички правя, палачинки , и въобще за целия ден ми е трудно какво да приготвям за нея тъй като не сме на ДК
(идеално за мен, че как мразя са пера акани гащи
). Днес бая се постара детето: 2 пъти пишка, 1 ака и 2 пъти и двете
Радвам се, че се научи да "казва" малко преди да се наака. Започва да се пъне и да прави физиономии. Аз й казвам да чака, тя чака, сваляме гащите и се паркираме на работното място. Имаме най-обикновено гърне на Чико от тези розовото:

А това че се създава някакъв навик или нещо подобно,аз мисля че при всички деца е различно.На мен една приятелка ми го препоръча ,те нямат такъв проблем/а, го ползват близо година/.Надявам се и при нас да е така
Препоръчани теми