Препоръчайте хубави бунгала на Шкорпиловци

• 192 971
  • 458
  •   1
Отговори
# 300
здравейте всички тази година се решихме и ние да отидем в шкорпиловци направих резервация в бунгалата на парк хотел москва за които и търся мнение от хора които са били там резервирал сам бунгало номер 1 казват че е с оборудвана кухня моля за коментари

# 301
Къде се намира почивна станция Огоста?

# 302
Къде се намира почивна станция Огоста?

На влизане от селото към комплекса, преди "Джордаш", има път вляво, тръгва се по него. Той върви покрай базите, минават се 4-5 станции, следите оградите - има една прясно боядисана в синьо, тя е преди "Огоста", а тази на "Огоста" е боядисана в жълто и оранжаво, няма как да я сбъркате. Ние сме тук в момента, ако ви интересува нещо - на разположение съм.

# 303
e nikoi li ne e xodil na bungalata na park xotel moskva daite info

# 304
Хелоу, вчера направих резервация за бунгалата на Огоста и в неделя отпътуваме натам. Дано останем доволни, после ще пиша отзиви.   grinning039

# 305
  • София
e nikoi li ne e xodil na bungalata na park xotel moskva daite info

Обзавеждането е от преди 30-тина години, нависоко са, след бунгалата на БТА. Има едни много досадни мухички, които ти влизат в носа и устата докато си стигнеш до бунгалото. Но като за тази цена толкова. Бунгала Станеви са в близост до тях и са много по-добре откъм обзавеждане, а имат и интернет. Wink

# 306
  • изгубена някъде
Ние се върнахме сега от Шкорпиловци. Бяхме в бунгалата на Парк хотел Москва - София. Бяхме в бунгало № 3, сравнително на равно. Ние сме доволни. В крайна сметка ако ни трябва супер лукс, ще отидем в някой хотел 100 звезди и ще си царуваме. Ние мухични не видяхме. Миналата година бяхме в бунгалата на БТА от които също сме доволни, но понеже сме привърженици на самостоятелно приготвената храна, затова ни трябваше бунгало с кухня. Та в сравнение с миналата говина, когато наистина имаше нашествие на такива гадинки, тази нямаше мухички. Ние бяхме в малко бунгало - стая, хол с кухненски бокс, баня с тоалетна.С мъжа ми спяхме в стаята, събрахме леглата като спалня, но още на втората нощ /след като изгоряхме порядъчно  Laughing/ отново ги разделихме. Децата спаха в хола, там дивана е разтегателен. Наистина мебелите са стари, но пък сме на бунгала в крайна сметка не в Парк хотел Москва.

# 307
  • Русе
Да попитам и в тази тема. Някой почивал ли е на бунгалата на ТСУ-Мадара? Как са условията и лесно ли се стига до плажа(с малко хлапе сме)? Има ли наблизо места за похапване?
За първи път ще почиваме в Шкорпиловци и не съм много ориентирана. Надявам се на една спокойна и пълноценна почивка.

# 308
Здравейте! Аз се регистрирах преди минутка, но много обичам Шкорпиловци и се надявам, че мога да съм ви полезна.
На бунгалата на ТСУ-Мадара бяхме миналата и по миналата година. На нас ни хареса, но не са особено близо до плажа. Трябва да се повърви по едно баирче и излизаш на уличката със сергиите, от там към плажа.

# 309
Да попитам и в тази тема. Някой почивал ли е на бунгалата на ТСУ-Мадара? Как са условията и лесно ли се стига до плажа(с малко хлапе сме)? Има ли наблизо места за похапване?
За първи път ще почиваме в Шкорпиловци и не съм много ориентирана. Надявам се на една спокойна и пълноценна почивка.

За трета година ще съм на тая база много съм доволна, вярно че има баир докато се стигне до бунгалата но какво пък толкова в гората са и е хладно. Бунгалата са хубави и поддържани! За тези пари са си направо супер!!

# 310
Не исках да кажа,че е лошо. Бунгалата са наистина хубави и са на прохладно в гората.
 Тази година наши приятели са запазили бунгала в база Провадия. Някой знае ли нещо за нея?

# 311
  • Русе
Баирът до бунгалата е изключително стръмен. С малко дете ще е доста трудно, особено след плаж.

# 312
  • изгубена някъде
Не исках да кажа,че е лошо. Бунгалата са наистина хубави и са на прохладно в гората.
 Тази година наши приятели са запазили бунгала в база Провадия. Някой знае ли нещо за нея?
,

Става въпрос за базата на БКС Провадия ли. Май имаше едни такива по баирчето към Станеви, там също е и Икономически Варненски университет и т.н. Това е последната пресечка в дясно нагоре преди да се стигне входа на БТА. Добре изглеждат.

ПП.  АКо не се лъжа за базата де

# 313
  • Русе
Момичета много ви благодаря за информацията   bouquet. Успокоих се, че условията са добри, а баира ще го извървим някак за пет дена(да е жив и здрав нашия татко, че е добро конче Simple Smile).

Има ли наблизо подходящо заведение за хранене? Явно ще трябва да се храним навън, защото в тези бунгала няма условия за готвене. Вече нямам търпение да отидем Crazy.

# 314
  • Пловдив
Здравейте, моля спешно за отзиви за бунгала АХИНОРА, най-вече на какво разстояние е плажа, ама реално. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт