Новосъздаденото кралско семейство

• 57 703
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
  • На земята, която е всъщност звезда.
Принцеса каролина и четирите й деца си тръгват от коктейла, вечерта преди сватбата:

# 136
  • На земята, която е всъщност звезда.
Снимки от сватбите на сестрите на принц Алберт /всъщност от втората сватба на Стефани няма снимки, затова е сложена друга/:

http://royalweddings.hellomagazine.com/prince-albert-monaco-char … -photo-gallery/1/

# 137
# 138
  • София

На третата снимла Уилям как влюбено я гледа  Peace

# 139

малко преди днешната сватбена церемония, да се порадваме на една сватбена снимка на грейс кели:

# 140
  • Варна
Приказно красива е!  Heart Eyes
А и черно- бялата фотография допълнително подсилва романтичното усещане.

# 141
Много е красива принцеса Грейс. Heart Eyes
Сестрите на Алберт доста са остарели-на колко години са всъщност?

# 142
  • София
Сестрите на Алберт доста са остарели-на колко години са всъщност?

Каролин е на 54, а Стефани на 46.

# 143
# 144
  • София
Църковната сватба в Монако

Булката е прелестна!

# 145
Наистина, чудна е.

# 146
  • Пловдив
Чарлийн е прелестна и като визия и роклята. Повече ми хареса от Кейт честно казано. Пише че е на 33 , а изглежда по-млада от Кейт която е на 29.

# 147
Аз предположих, че е над 40 булката и се учудих, че е в 30тте.
Която е прекрасна, Армани наистина я е направил принцеса!!
Самата сватба не ми хареса, някаква смесица от царствена мегаломанщина и баналности, симфонични оркестри, хорове, орган, и Бочели с Аве Мария ми дойдоха малко вповече. Кръглата форма на мястото и плановете 'отгоре' напомняха бонбониера, на моменти ми се искаше да посегна към захаросаните фигурки:) Младоженецът я гледаше рядко и  ужасно строго, а контактът му с пубкликата ( и нея), чрез намигване ми се струваха абсурдни. На 2 пъти я скастри сякаш, защото не мога да си представя да е казал нещо нежно, според мен накрая не й издържаха нервите и затова се разплака. Усмивката й е нежна и фина, но сякаш залепена за нея.
На фона на УиК двойката АиЧ изглеждаха чужди, като пътници в трамвая. Може да са уморени, наистина, разбрахме, че от дни празнуват

# 148
  • София
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, разкошна е  Peace На тази снимка особено е прелестна  Peace

Армани се е справил перфектно  Peace

# 149
Сори, ама...ми е мнооого по-прекрасна от Кейт.
Като статуетка е! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт