Новосъздаденото кралско семейство

• 57 711
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
Роклята била шита общо 2500 часа  Shocked, тя е правила 3000 км. за проби.
Това, което особено ми харесва е в булото, тояно пред лицето й има точно 3 като плохички ( не знам как се казват), много елегатно  Flutter

# 151
Чарлийн е прелестна и като визия и роклята. Повече ми хареса от Кейт честно казано. Пише че е на 33 , а изглежда по-млада от Кейт която е на 29.

Да, красива е, но аз си мислих, че е поне на 40 най-малко  Rolling Eyes
Очите са и прекалено сбръчкани

http://ubuhle.com/fullphotos/charlene-wittstock-83ea9.jpg

# 152
И мен това ме подведе да мисля, че е над 40.
Не че не бих разменила моята, или дори убила за фигурата й , няколко бръчки я правят човек, иначе щеше да е като генномодифицирана  Simple Smile

# 153
... и си е попълвала устата , личи й като говори и й придава малко евтин вид ...

# 154
  • София
и на мен булото много ми хареса прекрасен елегантен обем отзад, което допълва бижуто в кока, а отпред пада семпло. Много добре  Peace

# 155
Да, не пада като перде, мисля, че е прихванат плата  на 3-4 места, за да се получи този ефект пред лицето й.

# 156
Тази булка определено ми харесва повече.
Като излъчване и поведение.
Аз и сега не мога да разбера хладнокръвието в предната.
Ама то е щото нямам,,синя кръв" Mr. Green

# 157
  • в страната на чудесата
имате ли снимки преди сватбата?
изглежда ужасно, просто потресително - уморени, тъжни очи. не мога да повярвам, че е на 33. може би стреса около събитието си е казало думата... и кейт изглежда по-стара от годините си, но новата монакска принцеса ме хвърли в размисъл... дали пък не е заради твърде многото грим и неподходяща светлина на горната снимка....

роклята е прекрасна.

# 158
Мен тази ми се вижда по хладнокръвна..Кейтиту постоянно беше ухилена, а тази ми е по-скоро замаяна
Гонк има доста снимки

# 159
... дали пък не е заради твърде многото грим и неподходяща светлина на горната снимка....

Нееее, просто си има бръчки жената.

# 160
  • в страната на чудесата
всъщност роклята е със страхотен модел и не чак толкова добро изпълнение, особено горната и част... всъщност едва ли щях да забележа ако не беше върху особа като тази... Simple Smile
да са живи и здрави и дано д аимат щастлив брак..

# 161
Красива е, много. И роклята ми хареса...

Не разбирам, обаче, тези покарали корени..
Дори си отворих последния брой на тукашното Hello!
С перфектна коса е на снимките, идеално равно русо.
Пък за сватбата  Confused

# 162
  • София
Да, не пада като перде, мисля, че е прихванат плата  на 3-4 места, за да се получи този ефект пред лицето й.

имаш право, че най-вероятно е така.Тук се вижда:

# 163
Все се чудех защо не станах принцеса.
Сага знам-много им постни роклите.
Пък и нямат един тон бижута.
А халките..видяхте ли им халките.
Едни и нищо и никакви  Mr. Green

Дано имат дълъг и щастлив живот заедно.

# 164
е, на фона на цялата кичозна атмосфера и абсурден мулти-култи сценарий, елегантната и семпла рокля и халки бяха единственото, напомнящо Грейс Кели, изтънченост и стил:)

Общи условия

Активация на акаунт