Новосъздаденото кралско семейство

• 57 743
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
Красива зряла жена. А фотографите би трябвало да се съобразяват с плешивостта на жениха, да не снимат отгоре. Кубето му лъщи.

# 166
  • На земята, която е всъщност звезда.
Тази рокля и на мен повече ми харесва от Катринината.  Peace

А сега няма да се пУашите, само показвам, че тютюнопушенето и прекомерното излагане на слънце могат да прибавят поне десет години към възрастта ви и да ви накар да изглеждате по- стара от Лили Иванова:

# 167
  • София
уауууууууууууууууууууууу, Стефани ли е това  Shocked Лош кадър, определено  Rolling Eyes

# 168

определено фотографите можеше да се съобразят - всички тези кадри с плешивата глава на принца развалят иначе хубавото впечатление.. и изобщо този албер - въпреки неговата принцивост! - нещо изобщо не ми допада! не изглеждаше нито щастлив, нито влюбен..

на мен пък роклята на кейт ми харесва повече! с нейните изящни рамене, нежни ръце и тънка талия роклята и стоеше превъзходно.. иска ми се и аз да можех да изглеждам така с дантела на раменете и такова деколте!
 Rolling Eyes

# 169
Честито на младоженците, но по мое мнение по нито един параграф не могат да се сравняват с британците, бледнеят отвсякъде.

# 170

А сега няма да се пУашите, само показвам, че тютюнопушенето и прекомерното излагане на слънце могат да прибавят поне десет години към възрастта ви и да ви накар да изглеждате по- стара от Лили Иванова:

Така е. Тази жена от десетилетия е по яхтите и хич не се съобразява, че е принцеса:)

# 171
Малко роднини и гости:

Принцеса Каролина /също толкова сбръчкана като Стефани, но поне е по- голяма/:

Майката и братята на младоженката:

Джорджо Армани с племенницата си:

Карл Лагерфелд:

Наоми с годеника Воронин:

Принц Едуард с жена си:

# 172
Добър ход на Каролина да е с широкопола шапка, въпреки, че не ми изглежда много официална, по-скоро за някой хиподрум. Мн. ми допада тоалета й, кръста боде очи, обаче

# 173
  • София

определено фотографите можеше да се съобразят - всички тези кадри с плешивата глава на принца развалят иначе хубавото впечатление.. и изобщо този албер - въпреки неговата принцивост! - нещо изобщо не ми допада! не изглеждаше нито щастлив, нито влюбен..

е, няма как мъж на 30г. и на 50г. да се сравняват. След 20г. и Уилям няма да гледа Кейт с розови, срамежливи бузи  Peace

# 174
И още много снимки /гледайте, за да клюкарим  Laughing/. Правя малка извадка:

http://www.zimbio.com/pictures/-4G9q-cIwnn/Monaco+Royal+Wedding+ … emony/qHaMX5zth8r

Не мога да не постна любимата ми Инес дьо ла Фресанж:

Принцът без кралство Емануел Филиберто:

И една дама в панталонки:

И още една, жената на Роберто Кавали:

Племенникът Пиер Казираги с приятелката со:

Андреа Казираги /дрогата не прощава/:

Актрисата Мишел Йео /Тигър и дракон, Спомените на една гейша/:

Сергей Бубка:

# 175
А тук какво има...среща на титаните  Rolling Eyes

Обаче Карл Лагерфелд още не се е отчел с височайша сватбена рокля.  Laughing

# 176
Според мен на първата снимка Армани казва на Лагерфелд нещо в стил "видя ли бе, селтак!'Simple Smile)

# 177
И последно:

Жан Мишел Жар

Шарлот Казираги с приятеля си

Каролина Куркова

Малко чалга

И още една

Принцовете и принцесите от другите кралски дворове ги оставям без снимки в извадката, щото вече ги видяхме на сватбата на Уилям.

# 178
Според мен на първата снимка Армани казва на Лагерфелд нещо в стил "видя ли бе, селтак!'Simple Smile)

Joy напълно е възможно!!

# 179

Joy напълно е възможно!!

Вие се смеете, ама като нищо Лагерфелд пак ще започне да се тъпче и ще си върне килограмите. От завист и мъка. Как пък една не се сети за него?

Сигурно е дошъл, за да намекне на Наоми, че е вакантен, а тя още не е изритана от Доронин, та да побърза един вид. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт