Новосъздаденото кралско семейство

• 57 758
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
  • ...край Дунава
Ммм да следя, да следя Flutter

# 181
  • София
кой е кавалерът на Каролина Куркова изглежда доста добре на снимката? Peace

# 182
Чудя се, как не се намери един човек в целия кралски двор, който да се сети да напудри темето на принца, че да не лъщи толкова?! Sick
Иначе булката е нежна, но Кейт и Уилям ми стоят по-свежарски и определено по-влюбени. Heart Eyes

# 183
Какво му се е случило на Андреа Казираги, изглежда слаботелесен. Преди време гледах негова снимка, беше такъв хубавец  Shocked  Сестричката му е прекрасна.

# 184
  • София
Какво му се е случило на Андреа Казираги, изглежда слаботелесен. Преди време гледах негова снимка, беше такъв хубавец  Shocked  Сестричката му е прекрасна.

и аз се чудя на промяната му  Thinking

# 185
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ето какво Убаво момче е бил Андреа /не знам дали само ми се струва, но в добрите си времена страшно прилича на Грейс Кели newsm78 / :

http://www.youtube.com/watch?v=cwLPHWM4TbE&feature=player_embedded#at=22

Като се замисля, на това семейство сладкият живот не му се отразява добре. Раждат се хубави, а всичките погрозняват с годините. #Crazy

# 186
sega zabelqzah, 4e Sarkozy e bil bez Carla Bruni  Thinking

# 187
Бруни е бременна, та евентуално има оправдание. Simple Smile

Сега видях тази тема.
Не съм гледала сватбата по ТВ, но видях някои снимки в темата за звездните компромати. Разписвам се, за да питам какви са тея ала-тиролски шаферчета?! Shocked Някой има ли обяснение?

Попрочетох назад и видях, че харесвате роклята на Армани. В никакъв случай не е грозна, но според мен тази рокля е надхвърлила пределите на семплата елегантност, за да забие в центъра на баналността. Peace

# 188
  • ENGLAND
Днешната сватба за мен беше мноооооого по-хубава. Булката беше прекрасна, роклята супер, церемонията много осъвременена, младоженците изглеждаха толкова влюбени. Още повече, че на 50+ години да показваш влюбеност е доста трудно. И най-важното не се чувстваше никакво напрвжение у младоженците, за разлика от Уили и Кейтито, дето така се усещаше тежкия поглед на бабето с жълтата шапка. Но все пак Алберт е действащ монарх, а Уилям е втори наследник на трона след баща си.
А Шарлин накрая показа и такива емоции като се разплака, и не че принца и каза нещо, а заради песента. Дори още като почна, той я поледна и и стисна ръката в подкрепа.
За мен Щарлин е много по-зряла за принцеса от Кейти. юкейтито е една разглезена милионерска щерка дето десет години преследва принца, а при днешните младоженци май положението е точно обратното.

# 189
На мен пък хич не ми харесват двамата на сватбата. Не съм я гледала, само снимки тук таме, но нито нейната рокля ме впечатли толкова, нито той. Да не говорим, че двамата един до друг и двамата в бяло не правят никак добра комбинация.
Много ми боде очите и липсата на сутиен.
Шаферчетата не са баш тиролчета, според мен е някаква друга носия, но за съжаление хич не съм запозната с Монако и нямам идея от къде точно идва.

pp. намерих нещо:
Albert and Charlene chose local girls from around Monaco, and dressed them in costumes inspired by traditional Monegasque wear. Interestingly, it was Princess Caroline that took the reins in the bridesmaid outfits, asking the Ballets de Monte-Carlo to create the costumes and working together with Jean-Christophe Maillot, director of the ballet, to design them.
The result included plenty of personal touches, such as silk stockings embroidered with the couple's monogram, and aprons that feature both the couple's monogram and the name of the area of Monaco that each girl is from. Each outfit took more than 120 hours to create. The girls are also wearing necklaces of black velvet ribbon with gold crosses given to them by Prince Albert.

от този блог ( има и снимки на гостите) - http://orderofsplendor.blogspot.com/
А тук нещо, което ме разсмя- родословие от Адам до Алберт- http://madmonaco.blogspot.com/2009/07/ancestry-from-adam-to-albert-ii.html

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 08:26 от Рокси

# 190
Честито на младоженците, но по мое мнение по нито един параграф не могат да се сравняват с британците, бледнеят отвсякъде.
Подкрепям. Peace

# 191
E, то по тоя параграф дайте да почнем да сравняваме и размерово Кралството с Княжеството.

Нито са на едни години младоженците, нито самите церемонии са сходни, освен че и в двата случая "синята" кръв си взема за съпруга девойка от народа (образно казано).

# 192
  • Добрич
http://www.zimbio.com/pictures/-4G9q-cIwnn/Monaco+Royal+Wedding+ … emony/LqT9Kp4cr5u

А допустимо ли е да си с джапанки/имам предвид  тип джапанки/ на такова официално събитие?   и коя е дамата?

# 193
http://www.zimbio.com/pictures/-4G9q-cIwnn/Monaco+Royal+Wedding+ … emony/LqT9Kp4cr5u

А допустимо ли е да си с джапанки/имам предвид  тип джапанки/ на такова официално събитие?   и коя е дамата?

Ами на плажните ѝ рокля и шапка,точно джапанки им тичат! Laughing

# 194

Общи условия

Активация на акаунт