Новосъздаденото кралско семейство

• 57 712
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Анорексията е проява на психичен проблем на телесно ниво. А психологическият натиск над нея е непрестанен - не мога да си представя постоянно да бъда в центъра на вниманието, снимана и разглеждана под микроскоп. Наличието на специалисти наоколо едва ли ще я предпази. Според мен натам се е запътила, дано греша.

Лошото е, че ниските килограми могат да доведат до спиране на цикъла и много проблеми с женските хормони, което пък може да й създаде нови тревоги, този път във връзка със забременяването.

Не е лесно от Пепеляшка да станеш принцеса...

# 496
  • София
съгласна съм, но тя все пак 9г се е подговяла психически за това или хайде да кажем последните 2-3 години т.е. напълно наясно е била какво я чака и с какво се захваща  Peace

# 497
http://life.dir.bg/news.php?id=9059652&nt=5 

43 кг...наистина е много слаба за нейната височина,освен това непрекъснатите публикации на тази тема могат да я травмират допълнително Rolling Eyes

# 498
Стига де, 43 кг е адски малко и то при тази височина, възможно ли е?  Thinking
Аз все си мисля, че е около 50.

# 499
43 kg е наистина страшно малко за височна 173 см. Дано няма проблеми със здравето и бременеенето.  Peace

# 500
  • София
Нещо не мога да се съглася с достоверността на мерките й  Naughty
Аз съм висока 1,73 , т.е. колкото нея, ако това е реалната й височина.
Допреди години поддържах 54 кг, при които си бях направо кльощава! При 62 кг съм екстра!
А излиза, че тя е почти с 20 кг по-слаба от мен. Настина отказвам да повярвам - нещо им куцат мерките и теглилките, въпреки че тя наистина е доста кльощава. Мисля, че Кейт е около 50 кг, съдейки по снимките си, когато аз съм била 54 кг  Wink

# 501
Наистина 43кг. изглеждат нереално ,но килограмите стоят различно на всеки.
Имам приятелка ,която е висока 1.65 и тежи 42 кг. ,а ако я видиш няма да и дадеш по-малко от 55кг.

# 502
  • София
Ами да - то си е до костна структура. Аз например съм с по-леки кости, затова спокойно се сравних с нея заради еднаквата ни височина. Тя ако е с тежки кости, ще тежи ли 43 кг? Много е слаба Кейт така или иначе.

# 503
Аз съм висока колкото нея и най-слаба съм била 49 кг. Тя не е 43кг. в никакъв случай. Би изглеждала като скелет с тези килограми.  Аз 49 кг, изглеждах с една идея по слаба колкото е тя сега и не нямах хранителен проблем какъвто и да е бил. Просто ежедневието ми беше адски динамично и стресът беше огромен. В момента в който се успокоиха нещата, почнах да качвам кила. Но наистина би имала сериозни проблеми със забременяването и износването на дете. Поне при мен беше така и то доста кофти с тези мижави кила.

# 504

о, и на мен изобщо не ми се струва достоверна тази информация..
не вярвам, обаче, да успеят да я мотивират да напълнее в името на една хипотетична бъдеща бременност.. иначе си представям, че сигурно ще е елегантна и красива бременна!
Simple Smile

# 505
Това 100% не е вярно. Познавам момиче 43 кг, малко по-ниско, и тя наистина е анорексичка, но това си личи от километри. Катрин да е най-малко 50, само глупости пишат.

# 506
  • София
еее, попресилили са малко кг. Под 50кг. не е  Naughty

# 507
  • Има много детски смях.
На мен пък ми е изключително интересно, как и къде са я премерили, че да твъят колко тежи????????????

# 508
  • На земята, която е всъщност звезда.
На мен пък ми е изключително интересно, как и къде са я премерили, че да твъят колко тежи????????????

На око, по снимка, им се дават 43 кг.  Laughing

Една шегичка на Перез Хилтън с Кейт и Уилям:

# 509
  • Варна
Аз съм 173 см и около 52-53 килограма и наистина съм доста слаба. Ако бях 43 кг щях да съм ходещ скелет. Тя има мускулчета, релеф, невъзможно е да тежи толкова. Със сигурност е над 50 според мен.

Общи условия

Активация на акаунт