Новосъздаденото кралско семейство

• 57 669
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Според мен стресът си казва думата и затова е отслабнала  Peace

# 511
Да няма Пернишка жилка, карала е голф четворка http://spisanie.mobile.bg/avtomobili/prodavat-na-tyrg-kolata-na- … eyt-midyltyn.html

# 512
  • София
Пренасям от темата за Звезден стил и мода, благодарение на NBM - сватбената рокля и други неща (обувките!) на изложба в Бъкингамския дворецhttp://www.dailymail.co.uk/femail/article-2017716/Duchess-Cambri … edding-dress.html

# 513
Снимка на роклята без глава и ръце изглежда зловещо, според мен.

# 514
Разгеле, обувките. Laughing Хубави са.

# 515
Снимка на роклята без глава и ръце изглежда зловещо, според мен.

Точно това е казала и кралицата.  Grinning

Ама тортата не са ли я изяли, бе?! Доколкото разбрах, пазят два етажа от нея за кръщенето на първото им дете.  Shocked За какво ще я използват тогава? Торта на около 1 година, в най-добрия случай?
 newsm78

# 516
  • София
Ама тортата не са ли я изяли, бе?! Доколкото разбрах, пазят два етажа от нея за кръщенето на първото им дете.  Shocked За какво ще я използват тогава? Торта на около 1 година, в най-добрия случай? [/b][/color]  newsm78

В деня на сватбата в предаването на Гала й гостуваха сладкари, които обясниха, че технологията на приготвяне на традиционната кралска сватбена торта била много специфична и тортата била годна за консумация повече от 3 години!!!  Shocked И колкото повече отлежавала, толкова по-вкусна ставала  Crazy Аз лично не мога да си го представя това,  но явно е вярно  Rolling Eyes

# 517

в английското сладкарство по принцип има разни неща, които са годни за консумиране доста време след приготвянето.. много е известен примерно този английски коледен сладкиш и си го ядат една година след това! супер типично е!

по-скоро се чудя защо не са я дали на гостите тази торта, а са я запазили...?  newsm78

# 518
  • UK
По ТЛС има едно предаване за английски сватби, и ми направи впечатление, че десерта никога не е сватбената торта, ама като се замисля, аз и тук не съм виждала такова нещо. Иначе само два етажа са запазени.

# 519
По ТЛС има едно предаване за английски сватби, и ми направи впечатление, че десерта никога не е сватбената торта, ама като се замисля, аз и тук не съм виждала такова нещо. Иначе само два етажа са запазени.
За предаването "Четири сватби" ли говориш?

# 520
# 521
Права си.Показват как младоженците разрязват тортата ,но после десертът е друг ,често чийзкейк.

Много са ми интересни тези торти издържащи с години ,някой има ли повече инфо?

# 522
  • UK
Мда, а в едно от предаванията десертът беше тортата и участничките бяха безкрайно учудени и не им допадна идеята.

# 523
Че тогава защо я правят тортата въобще? Thinking

# 524

Много са ми интересни тези торти издържащи с години ,някой има ли повече инфо?
Чак години не съм пробвала, но англиският коледен кейк, който е даден по горе се съхранява благодарение на сушените плодове и алкохола.
Има и други сладкиши, които траят по много- аз правя бисквити кантучини, които със седмици са си ок.
Изобщо всичко, що е на този принцип- с много сушени плодове и захар според мен може да издържа доста дълго.
Захарните глазури сигурно също имат консервиращ ефект.

Общи условия

Активация на акаунт